۶ آذر ۱۳۹۵، ۱۰:۳۶
کد خبر: 82322712
T T
۰ نفر
كنفرانس بين المللي اينترنت اشياء در اصفهان برگزار مي شود

اصفهان- ايرنا- نخستين كنفرانس بين المللي ' اينترنت اشياء ، كاربردها و زير ساخت­ها، ' 30 و 31 فروردين 96 در دانشگاه اصفهان برگزار مي شود.

اينترنت اشياء (IoT )، فناوري مدرني است كه در آن براي هر موجودي (انسان، حيوان و يا اشياء) قابليت ارسال داده از طريق شبكه‌هاي ارتباطي، اعم از اينترنت يا انواع ديگر فراهم مي‌ شود.
در واقع اينترنت اشياء به بسياري از اشياء و وسايل محيط اطرافمان كه به شبكه اينترنت متصل شده است و از طريق كاربري هاي موجود در تلفن هاي هوشمند و تبلت كنترل و مديريت مي شود، اشاره دارد.
به گزارش ايرنا، نخستين كنفرانس بين المللي اينترنت اشياء، كاربردها و زيرساخت با هدف ايجاد امكان تبادل نظر و اطلاع يافتن از آخرين فعاليت هاي پژوهشي و كاربردي در حوزه اينترنت اشياء در ايران و جهان و گسترش پژوهش، كاربرد و كسب و كار اينترنت اشياء در ايران توسط دانشكده مهندسي كامپيوتر دانشگاه اصفهان برگزار خواهد شد.
محورهاي كنفرانس شامل فعال كردن فناوري، شبكه فناوري (Enabling Technologies/ Networking Technologies)، اينترنت اشياء، خدمات، معماري، برنامه ها و استانداردها (IoT services ,architectures , applications and standards) و اينترنت اشياء و علم اطلاعات (IoT and Data Science) است.
حوزه هاي زير پوشش اين كنفرانس شامل كامپيوتر و فناوري اطلاعات (IT)، آخرين مهلت ارسال مقاله تا يكم بهمن امسال و آخرين مهلت ثبت نام، دهم فروردين 96 است.
علاقه مندان براي كسب اطلاعات بيشتر مي توانند به پايگاه اينترنتي http://iot2017.ui.ac.ir مراجعه كنند.
اينترنت اشياء يك فناوري در حال ظهور و گسترش است كه حوزه تحقيقات و كاربرد را شامل مي شود.
بنابر برآوردها، در سال 2020 بازار اين فناوري به بيش از 300 ميليارد دلار در سال خواهد رسيد.
در آينده نزديك، حضور اينترنت اشياء در زندگي روزمره بسيار محسوس خواهد بود، بنابراين با توجه به نوپايي اين حوزه، سرمايه گذاري علمي و فني در آن مي­تواند باعث ايجاد مشاغل نو شود. همچنين تحقيقات علمي در اين حوزه در ايران و جهان به سرعت در حال رشد است.
ت/3011 / 6022 خبرنگار: آسيه معيني - انتشار : عمادي
كانال اطلاع رساني: https://telegram.me/esfahanirna