محسن صالحی نیا روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از چند واحد صنعتی در شهرك صنعتی توس مشهد در جمع خبرنگاران افزود: این سیاست شامل همه واحدهای صنعتی از جمله صنایع غذایی، نساجی، لوازم خانگی و فلزات می شود.
وی ادامه داد: در همین راستا واحدهای تولیدی خراسان رضوی و سایر استانها باید در راستای اصلاح ساختار تولیدی خود و رقابتی كردن محصولشان بكوشند تا بتوانند از این برنامه استفاده كنند.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین به اعطای تسهیلات رونق تولید به واحدهای صنعتی اشاره و بیان كرد: خیلی از واحدهای صنعتی كوچك و متوسط توانستند با استفاده از این طرح منابع لازم مادی خود را برای رشد بیشتر تولید در اختیار بگیرند.
وی گفت: تعداد واحدهای تولیدی كه در كل كشور در فرایند وزارت صنعت، معدن و تجارت و توسط كارگروههای تسهیل استانی برای دریافت تسهلات معرفی شده اند هشت هزار و 300 واحد بوده است. از این مجرا باید حدود 60 هزار میلیارد ریال پرداخت شود.
صالحی نیا افزود: در فرایندی كه می بایست بانكها به واحدهای تولیدی پرداخت كنند نیز تقریبا حدود 110 هزار میلیارد ریال باید به واحدهای تولیدی پرداخت شود كه سرجمع این مبالغ 170 هزار میلیارد ریال می شود.
وی ادامه داد: جمع تسهیلاتی كه در قالب تسهیلات رونق تولید تاكنون پرداخت شده 120 هزار میلیارد ریال بوده و امید است با همین روند پیش برود تا دولت به اهداف طرح برسد هر چند كه این طرح باید مستمر و همیشگی ادامه پیدا كند.
1922/1858**خبرنگار: كامیار اسماعیل پور **منتشركننده: حسین كریم زاده
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت: سیاست آتی دولت نوسازی واحدهای صنعتی است
۱۱ آذر ۱۳۹۵، ۱۷:۲۴
کد خبر:
82328457
مشهد- ایرنا- معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: سیاست سال آینده دولت نوسازی و بازسازی واحدهای صنعتی، اصلاح ساختار فنی و مهندسی و ظرفیتی این حوزه است.