به گزارش خبرنگار ايرنا، مسعود باراني يكشنبه درجمع خبرنگاران با اشاره به رشد ميزان صيد ميگو در هرمزگان در سالجاري اظهار داشت: اين مهم با مراقبت ها و برنامه ريزي هاي شيلاتي و نظارت و حفاظت از منابع اين آبزي ارزشمند حاصل شده است.
وي افزود: افزايش چهار برابري صيد در صيدگاههاي شرق جزيره هرمز نسبت به سال گذشته از ويژگيهاي شاخص فصل صيد ميگو امسال در هرمزگان بوده است.
باراني با اشاره به اشتغال بيش از يك هزار و 960 نفر صياد در فصل صيد ميگو در هرمزگان ، گفت: امسال صيادان توانستند بالغ بر سه هزار و 400 تن ماهي ريز را نيز به صورت ضمني در فصل صيد ميگو صيد نمايند.
معاون صيد و بنادر ماهيگيري شيلات هرمزگان خاطرنشان كرد: امسال تعداد شناور صيادي نسبت به سال گذشته از 183 فروند شناور به 164 فروند شناور كاهش يافته كه بيانگر حركت استان از سمت صيد به آبزيپروري و تلاش براي تحقق صيد و صيادي پايدار است.
به گزارش ايرنا، سال گذشته 18 هزارتن ميگو در كشور به دست آمد كه نزديك به 95 درصد آن به ارزش 56 ميليون دلار به كشورهاي عربي و اروپايي صادر شد و بقيه به مصرف داخلي رسيد.
ميگوي باكيفيت ايراني به بيش از 20 كشور جهان مانند ويتنام، امارات، تايلند، مالزي، چين و اسپانيا صادر مي شود كه هر يك قطب توليد ميگو در منطقه خود به شمار مي روند.
كويت، مصر، لبنان، ايتاليا، فرانسه و انگليس از ديگر وارد كنندگان ميگوي ايران هستند.
ميگو گونه اي از سخت پوستان آبزي است كه در بيشتر آبهاي جهان از جمله آب شور و آب شيرين يافت مي شود. ميگو يك منبع غذايي براي موجودات دريايي به شمار مي رود و مقاومت بالايي در برابر مواد سمي در مناطق آلوده دارد.
استان هرمزگان با يك هزار و 400 كيلومتر نوار ساحلي جايگاه نخست صيد آبزيان را در بين استان هاي كشور دارد و اين در حالي است كه هرمزگان در تكثير و پرورش آبزيان نيز پيشرو است.
7198/6048
خبرنگار: فاطمه حسيني انتشاردهنده: خليل تنيده
بندرعباس- ايرنا- معاون صيد و بنادر ماهيگيري شيلات هرمزگان با اشاره به پايان فصل صيد ميگو در آب هاي استان، گفت: در اين مدت افزون بر يك هزار و 500 تن ميگو در آب هاي اين استان صيد شده است.