به گزارش ايرنا از سازمان غذا و دارو ، بهروز جنت افزود: در بسياري از مواقع در اين فضا با اسامي برندهايي مواجه ميشويم كه ادعا ميشود محصولات غير بهداشتي و آلوده بين مردم توزيع مي شود كه اين شايعهها در برخي موارد متاسفانه به پايگاههاي خبري رسمي هم ورود پيدا ميكنند و موجب ميشود تا پرونده هاي تازه اي در مورد آلودگي اين فرآورده هاي غذايي، گشوده شود.
وي ادامه داد: بطور مثال اخيرا در پيامي به نقل از رئيس يكي از بيمارستان ها - كه حتي نام رئيس بيمارستان هم نادرست ، عنوان شده است- با آب و تاب فراوان و به صورتي ناشيانه و خنده دار از مردم خواسته شده كه از خوردن نوشابه پپسي، خرماي وارداتي و چاي طلا و برخي برندهاي ديگر ، خوداري شود چرا كه داعش پس از تسلط به كارخانه هاي شيميايي و ميكروبي، آنها را آلوده و به صورت قاچاق وارد كشور كرده است.
جنت اضافه كرد: اگر از غرض ورزي هاي شخصي به خاطر تخريب رقبا در چنين پيام هايي، صرف نظر كنيم ، مشاهده مي شود كه اين اخبار سياه، صرفا به فرآورده هاي غذايي محدود نمي شود و به دارو و قرص استامينوفن شركت هاي خاص هم مي رسد و جالب اينكه هر چند وقت يك بار هم منتشر مي شود و متاسفانه برخي مردم بدون بررسي صحت و سقم آنها را منتشر مي كنند.
اين مقام مسئول درسازمان غذا و دارو با ابراز تاسف از نشات گرفتن بخش زيادي از بياعتمادي مردم نسبت به محصولات مجوز دار به دليل شيطنت ها در فضاهاي مجازي، گفت: بسياري از اين مطالب و تصاوير دستكاري شده اند و به خارج از كشور مربوط مي شود.
وي در بخش ديگري از سخنانش به برخي هشدارهاي سازمان غذا و دارو به مردم نيز اشاره كرد و افزود: مردم بايد به نوع هشدار مطرح شده در پيام ها، توجه كنند؛ بطورمثال حدود دو ماه پيش به مردم اعلام كرديم كه شامپو و لوسيون تقويتي مو ژيوار و چند شركت ديگر در تبليغات خود اغراق مي كنند و اين هشدار، به منزله مجوز نداشتن محصولات آنها نبوده و نيست بلكه صرفا بايد بر اساس آنچه مجوز گرفته اند، تبليغ كنند كه در اين باره نيز متاسفانه افرادي با سياه نمايي يا افراط در نقد، ناخواسته سعي در سلب اعتماد جامعه نسبت به ارگانهاي نظارتي كردند.
جنت تاكيد كرد: واردات و توليدات تمام فرآوردههاي غذايي و آرايشي و بهداشتي - و بطور كل كالاهاي سلامت موجود در كشور- منوط به كسب مجوز از سازمان غذا و دارو است و با توجه به وظيفه محوله قانوني، نظارت برآنها نيز بر عهده اين سازمان است.
مدير كل نظارت بر دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو گفت: در تعاملات فرابخشي كه با ارگانهاي ديگر برقرار كرده ايم به مساله مبارزه با محصولات قاچاق و تقلبي، اهتمام جدي داريم.
جنت افزود: آسان ترين راه براي عدم مواجهه با محصولات محصولات تقلبي و قاچاق در سطح عرضه، استفاده از محصولات داراي نشان سازمان غذا و دارو و برچسب رهگيري، است.
اجتمام*9185**1569**دريافت كننده : سادات حسيني خواه * انتشار: علي حبيبي
يك مقام مسئول در سازمان غذا و دارو اعلام كرد:
شايعه سازي اخبار غذا و دارو در فضاي مجازي ممنوع
۱۴ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۰۰
کد خبر:
82331525
تهران - ايرنا - مدير كل نظارت بر دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو در خصوص شايعه سازي و افراط در انتشار اخبار سياه در فضاي مجازي و شبكه هاي اجتماعي، گفت: متاسفانه توسعه فضاي مجازي با همه مزايايش، بستر برخي شايعه سازي و بزرگنمايي ها در اخبار حوزه سلامت را هم فراهم كرده است.