۱۷ آذر ۱۳۹۵، ۱۷:۰۸
کد خبر: 82337019
T T
۰ نفر
آموزش و پژوهش تنها راه دانش بنيان شدن صنعت است

تهران- ايرنا- رئيس دانشگاه علم و صنعت ايران، بهترين و تنها راه دانش بنيان صنايع را آموزش و پژوهش خواند و تاكيد كرد كه اين دانش را بايد از طريق پژوهش ايجاد كنيم.

به گزارش ايرنا از دانشگاه علم و صنعت، 'محمدعلي برخورداري' روز چهارشنبه در افتتاحيه سومين همايش ملي اندازه‌گيري جريان سيالات در صنايع نفت، گاز، پالايش، پتروشيمي و آب گفت: محققان كشور بايد با تمام توان كار كنند ولي كار به تنهايي كافي نيست بلكه بايد ارتباط و تعامل بين افراد ايجاد شود و پژوهش گروهي رونق يابد.
وي با تاكيد بر لزوم شكل گيري تعاملات جدي بين دانشگاه، صنعت، محققان و بخش خصوصي گفت: علاوه بر اين ها بايد با كشورهايي كه تجربه هاي موفقي در كارهاي مشابه دارند، تعامل بين المللي برقرار كرده و برگزاري اين گونه همايش ها، راهبردي به اين سمت است.
دبير سومين همايش ملي اندازه‌گيري جريان سيالات در صنايع نفت، گاز، پالايش، پتروشيمي و آب نيز در اين مراسم گفت: در كشور ما به عنوان دارنده منابع عظيم نفت و گاز و از طرفي كشوري بحران زده از جهت منابع آب، كار در زمينه ميترينگ (اندازه گيري هيدركربن ها) بسيار جدي و ضروري است، از همين رو به دنبال برگزاري موفق دو همايش قبل، همايش سوم را با تغيير عنوان، تعريف و به اجرا درآورده ايم.
دكتر 'سيدحسن هاشم آبادي' در خصوص برخي دستاوردهاي دو همايش قبل، به ايجاد شبكه متخصصان حوزه ميترينگ، انجام كارهاي آموزشي تخصصي، راه اندازي و عضوگيري دو كميته فني در خصوص اندازه گيري جريان سيالات اشاره كرد.
وي خاطرنشان كرد: در آموزش هاي مقطع دار نيز حركتي در دانشگاه شروع شده كه مراحل اداري را مي گذراند و آن راه اندازي دوره كارشناسي ارشد «مهندسي اندازه گيري جريان سيالات» از طريق آموزش مجازي در دانشگاه علم و صنعت ايران براي شاغلان در صنعت با اعطاي مدرك تخصصي است.
همزمان با اين همايش، سومين نمايشگاه صنعت ميترينگ با حضور 'ستار محمودي' قائم مقام وزير نيرو گشايش يافت. در اين نمايشگاه، 44 شركت صاحب تجربه و توانمند در بحث اندازه گيري به معرفي و عرضه دستاوردهاي خود پرداخته اند.
ارائه 25 مقاله به صورت سخنراني و 20 مقاله به صورت پوستر، برگزاري 30 كارگاه آموزشي تخصصي و سه پنل تخصصي با مشاركت دانشگاه علم و صنعت ايران، وزارت نفت و شركت آبفا در اين همايش دو روزه پيش بيني شده است.
علمي**1055**
دريافت كننده : زينب كارگر **انتشار:زهره محتشمي پور
براي اطلاع از اخبار متنوع علمي و فناوري، با كانال علمي ايرنا در تلگرام همراه شويد:
irnaelm@
https://telegram.me/irnaelm
۰ نفر