به گزارش خبرنگار اجتماعي ايرنا، علي عباس كمري روز يكشنبه در نخستين جشنواره بزرگداشت هفته پژوهش و تقدير از پژوهشگران برتر افزود: آيين نامه اجرايي ماده 69 قانون جامع خدمات رساني به ايثارگران در كميسيون اجتماعي دولت در حال اجرايي است.
وي تصريح كرد: بنياد شهيد در راستاي اجراي اين قانون خدمات ارزنده اي را براي ارائه به ايثارگران پيشنهاد داده است كه در حال تصويب است.
به گزارش ايرنا، قانون جامع خدمات رساني به ايثارگران از دي ماه سال 91 به صورت آزمايشي به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيد و امسال دي ماه زمان آزمايشي آن به پايان مي رسد و بنياد شهيد تلاش هاي زيادي براي دائمي شدن آن انجام داد كه در مجلس اين موضوع به تصويب رسيد.
البته امسال طرح آزمايشي اين قانون به مدت يكسال ديگر تمديد شده تا اصلاحات لازم روي اين قانون انجام شود.
** نيازهاي جامعه هدف تغيير كرده است
اكنون نيازهاي جامعه هدف بنياد شهيد در حال تغيير و دگرگوني است و همچنين زيرساخت هاي اين نهاد نيز نيازمند تغيير است.
وي تصريح كرد: به همين دليل بيشتر در بخش هاي فرهنگي، اجتماعي، حوزه بهداشت و درمان ضعف هايي مشاهده مي شود و عقب ماندگي ها و بعضا ركود نيز قابل ديدن است و متاسفانه در بسياري از فعاليت ها با بن بست روبه هستيم.
وي ادامه داد: هر چند زمان كوتاه است تا اينكه بتوانيم اين نهاد را از سالمندي خارج كنيم، اما بايد گفت كه اين موضوع خيلي راحت نيست.
كمري با بيان اينكه بايد براي بنيادشهيد آينده، فكري اساسي شود، اضافه كرد: پژوهشگران در اين زمينه بهتر مي توانند اقدام كنندچرا كه ما نياز به تغيير سريع از يك سازمان سنتي به سازمان يادگيرنده هستيم و بايستي داراي اقتدار، هوشمندي و نيروهاي دانش محور با روحيه مشاركت پذيري باشيم.
رئيس مركز دانش پژوهان و نخبگان شاهد و ايثارگر افزود: بايد كاركنان در اخذ تصميمات و طراحي فرايندها مشاركت داشته باشند و مسئوليت ها و وظايف خودشان را بهتر بداند و اين موضوع مي بايست توسط يك رهبر زبده امكانپذير است.
وي خاطرنشان كرد: در سازمان سنتي مديريت ارشد مسئول آن نهاد را به عهده مي گيرد و مسئوليت انديشيدن براي كل سازمان را به عهده دارد اما در سازمان يادگيرنده با تقويت نيروي انساني، آنها در تصميم گيري ها نيز مشاركت داده مي شوند.
** دستاوردهاي پژوهشي مركز دانش پژوهان
كمري همچنين به دستاوردهاي پژوهشي مركز دانش پژوهان و نخبگان شاهد و ايثارگر اشاره كرد و گفت: براساس آمار 10 سال گذشته، ميزان ابداعات، اختراعات و خلاقيت دو هزار و 126 عنوان، تاليف و ترجمه كتاب چهار هزار و 11 مورد، طرح هاي تحقيقاتي معتبر 426 طرح، مقالات ارائه شده به كنگره هاي ملي و بين المللي 12 هزار و 882 عنوان و مقالات معتبري همچون ISI نيز هشت هزار و 183 مورد بوده است.
وي ادامه داد: اكنون مركز دانش پژوهان هفت هزار و 420 نخبه و پيشتاز علمي و 33 عضو هيات علمي دانشگاه دارد.
نخستين جشنواره بزرگداشت هفته پژوهش و تقدير از پژوهشگران برتر امروز يكشنبه در مركز مطالعات و پژوهش هاي بنياد شهيد و امور ايثارگران با تجليل از 18 پژوهشگر برتر برگزار شد.
اجتمام**7268 ** 1569
خبرنگار: مهناز بيرانوند * انتشار: علي حبيبي
رئيس مركز دانش پژوهان و نخبگان شاهد و ايثارگر:
قانون جامع خدمات رساني ايثارگران در مراحل پاياني است
۲۱ آذر ۱۳۹۵، ۱۵:۲۵
کد خبر:
82341999
تهران - ايرنا - رئيس مركز دانش پژوهان و نخبگان شاهد و ايثارگر گفت: قانون جامع خدمات رساني به ايثارگران در كميسيون اجتماعي دولت در مراحل پاياني است.