به گزارش ايرنا، محمدرضا خباز روز پنجشنبه در بازديد از حوزه هاي علميه استان سمنان و نشست با مدير حوزه ها افزود : در گزارشي كه درباره آسيب هاي اجتماعي و معضلات در نشست با رهبر معظم انقلاب اريه شد معظم له فرمايش كردند كشور در اين موضوع 20 سال عقب است و بايد برنامه ريزي شود تا اين فاصله جبران شود.
وي اظهار داشت : همچنين معظم له به سران سه قوه تكليف كردند تا گزارش اقدامات را هر 6 ماه يكبار به ايشان ارايه كنند بنابراين حوزه ها و روحانيون هم بايد به دولت و ديگر دست اندركاران كمك كنند تا اين فاصله و عقب ماندگي جبران شود.
استاندار سمنان با اشاره به شرايط استان در بحث آسيب هاي اجتماعي خاطرنشان كرد: استان سمنان همانند كشور با اين موضوع از جمله موادمخدر و طلاق روبرو است و بايد بيش از پيش به آن توجه شود و نقش روحانيون و حوزه ها در اين موضوع مهم است.
وي ادامه داد : با توجه به اين كه در سال گذشته در آمدهاي نفتي كشور به واسطه تحريم ها به يك سوم كاهش يافته بود وضعيت اقتصادي كشور چندان مناسب نبود ولي در سال جاري اين شرايط در حال بهبود است و اميدواريم تا پايان امسال اعتبارات و بودجه بيشتري به استان اختصاص يابد.
خباز با بيان اين كه در بودجه سال 95، سه و نيم درصد از اعتبارات به حوزه هاي علميه و مساجد اختصاص يافته است، اضافه كرد: اميدواريم با رفع مشكل اعتباري و تخصيص به استان، بتوانيم اين ميزان اعتبار در نظر گرفته را پرداخت كنيم.
استاندار سمنان با بيان اينكه خوشبختانه سابقه روحانيت در جامعه تشيع از سابقه بلند و قابل اعتمادي برخوردار است، بيان داشت: اطلاعاتي كه مردم و جامعه در زمينه هاي ديني، مذهبي، معنوي و اسلامي دارند از مسير روحانيت است و بايد ادامه يابد.
خباز با اشاره به اين كه روحانيت خدمات خوب و ارزنده اي را بدون منت به جامعه ارابه مي كند، اضافه كرد: حوزه هاي علميه بدون وابستگي به دولتها در جامعه فعاليت مي كنند و حريت آنان از همين وابسته نبودن به دولت است.
وي با بيان اين كه بنا به فرمايشات امام راحل و رهبري انقلاب حوزه هاي علميه بايد براي هميشه مستقل باشند و وابسته به دولت نباشد، اظهار كرد: خوشبختانه حوزه هاي علميه پس از انقلاب اسلامي ارتباط معنوي خوبي با دستگاه هاي اجرايي داشته و در هم افزايي و تقويت جامعه تلاش كرده است.
مدير حوزه هاي علميه استان سمنان در اين نشست، با ارابه گزارشي از اقدامات و فعاليت هاي اين مديريت، گفت: خوشبختانه امروز حوزه هاي علميه به دنبال حاشيه نبوده و براي تقويت نظام كار مي كنند.
حجت الاسلام و المسلمين مهدي نژاد افزود: امروز حوزه هاي علميه در سطح وسيعي از جامعه و روستاها و بخش هاي مختلف حضور دارند و در ايجاد اميد در مردم نقش خوبي را ايفا مي كنند.
وي با بيان اين كه هم اكنون هزار و 50 طلبه در سه سطح در مدارس ديني استان سمنان به تحصيل مشغوند، افزود: 110 استاد، كادر و خدام در اين مدارس ديني انجام وظيفه مي كنند.
همچنين استاندار سمنان با حضور در مدرسه علميه علي بن موسي الرضا (ع) سفيران هدايت سمنان، مشكلات اين حوزه را هم مورد بررسي قرار داد.
حجت الاسلام و المسلمين الهي مدير اين مركز نيز با ارايه گزارشي از اقدامات انجام شده، مشكلات و خواسته هاي خود را در زمينه هاي مختلف از جمله كمبود اعتبارات بيان كرد.
به گزارش ايرنا، در زمان حاضر 13 حوزه علميه در استان سمنان فعال است.
7470/6026/
خبرنگار: عليرضا عربي **انتشار دهنده: جانعلي فتحي
استاندار سمنان :
حوزه هاي علميه بازوي توانمند دولت براي رفع آسيبهاي اجتماعي در جامعه باشند
۲۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۲۰
کد خبر:
82347883
سمنان-ايرنا- استاندار سمنان با اشاره به حجم وجود مشكلات و آسيب هاي اجتماعي در جامعه ، گفت : حوزه هاي علميه و روحانيون مي توانند بازوي توانمندي براي دولت و دست اندركاران امر در كاهش و يا رفع معضلات و آسيب هاي اجتماعي در جامعه باشند.