اسدالله سليم روز سه شنبه در همايش و پژوهش كارآفريني در دانشكده فني و حرفه اي دختران بيرجند افزود: هر سال هزاران نفر دانش آموخته مي شوند اما به جاي اينكه وارد بازار و كارآفريني شود به صف بيكاران جامعه افزوده مي شوند اين در حالي است كه همه دولت ها دنبال كاهش بيكاري هستند.
وي گفت: در عين حال كه دولت ها آمار خوش بينانه اي از كاهش نرخ بيكاري ارائه مي دهند اما در عمل هيچگاه هدف دولتمردان محقق نشده است و شايد اين معضل به دليل رويكرد اشتباه يا حداقل كم كاري دانشگاه هاست.
وي بيان كرد: يك دانشجو زماني كه فارغ التحصيل مي شود بايد مطلب، حرفه، كار و تخصصي براي ارائه به جامعه داشته باشد و طبيعي است وقتي سطح تحصيل بالا مي رود توقع براي شغل و درآمد بيشتر نيز بالا مي رود.
به گزارش ايرنا، سليم اظهار كرد: رويكرد دانشگاه تازه تاسيس فني و حرفه اي برخورد با چالش بالا بودن توقع جوانان در زمينه شغل شان است در اين راستا بين صنعت و دانشگاه همكاري هاي صورت گرفته است و ادامه خواهد داشت.
وي يادآور شد: فارغ التحصيلان دانشگاه فني و حرفه اي حداقل به يك تخصص فني بايد تبحر پيدا كنند تا بعد از پايان تحصيل به جمع بيكاران افزوده نشود.
وي عنوان كرد: بسياري از كارخانه ها دنبال نيروي متخصص هستند چراكه عمده دليل ورشكستگي بسياري از كارخانه ها و واحدهاي توليدي كمبود نيروهاي متخصص است.
رئيس دانشكده فني و حرفه اي ابن حسام بيرجند افزود: دانشجويان دانشكده هاي فني و حرفه اي مي توانند با هنر و حرفه اي كه آموزش مي بينند خود را در جامعه مطرح كنند و اين بدان معناست كه يك پله از ساير دانشجويان رشته هاي ديگر جلوتر حركت مي كنند.
سليم گفت: در زمينه ترويج و آموزش هاي دانشگاه فني و حرفه اي تاكنون كم كاري شده كه در خراسان جنوبي آشنا نبودن مردم با فعاليت ها و آموزش هاي اين دانشكده يكي از دلايل بي توجهي به دانشگاه ياد شده است.
وي بيان كرد: تلاش داريم جايگاه دانشگاه فني و حرفه اي خراسان جنوبي را بين همه دانشگاهها و موسسه هاي آموزش عالي باز كنيم و اين هيچ راهي ندارد جز اينكه از نظر علمي، فني و تكنيكي خود را نشان دهيم.
وي به تشريح فعاليت دانشكده هاي فني و حرفه اي بيرجند پرداخت و گفت: دانشكده فني و حرفه اي دختران بيرجند(سپيده كاشاني) در سال 1374 با 2 رشته گرافيك و طراحي دوخت آغاز به كار كرد.
وي ادامه داد: هم اكنون در دانشكده فني دختران بيرجند 880 دانشجو در حال تحصيل هستند و در اين دانشكده 110 استاد رسمي و غير رسمي در حال تدريس هستند.
سليم اظهار كرد: اين دانشكده داراي 17 كارگاه، سه ساختمان آموزشي، 2 ساختمان اداري و خوابگاه دانشجويي است همچنين يك ساختمان آموزشي ديگر در حال ساخت دارد.
وي بيان كرد: دانشكده فني و حرفه اي پسران بيرجند (ابن حسام) سال 1378 با چهار رشته آغاز به كار كرد و هم اكنون داراي بيش از هزار و 600 دانشجو است كه در 11 رشته در مقطع كارداني و 2 رشته در مقطع كارشناسي در حال تحصيل هستند.
وي يادآور شد: كارگاه هاي كامپيوتر، مكانيك خودرو، برق، جوش كاري، قالب بندي، آزمايشگاههاي فيزيك حرارت، فيزيك مكانيك، مكانيك خاك و بتن، ماشين هاي الكتريكي و ... از جمله كارگاه هاي اين دانشكده است.
7557* 6054 *خبرنگار- رقيه محمدي- انتشار دهنده- مريم پنجابي*
رئيس دانشكده فني و حرفه اي بيرجند:
جاي نيروهاي تحصيل كرده در صنعت و بازار كار خالي است
۳۰ آذر ۱۳۹۵، ۱۳:۵۳
کد خبر:
82353953
بيرجند - ايرنا - رئيس دانشكده فني و حرفه اي ابن حسام بيرجند گفت: آنچه دانشكده فني و حرفه اي دنبال مي كند و در ساير موسسه هاي آموزش عالي هم وجود دارد اين است كه جاي نيروهاي تحصيل كرده در صنعت و بازار كار خالي است.