به گزارش ایرنا، دستورالعمل های انهدام و بازصادرات كالاهای قاچاق تدوین و در ستاد مركزی قاچاق كالا و ارز تصویب شد كه بر اساس آن بازصادرات، امحا و عرضه داخلی سه شیوه تعیین تكلیف این كالاهاست
مدیرعامل سازمان اموال تملیكی در دومین نشست تخصصی مدیران ستادی و استانی این سازمان از ابلاغ شیوه نامه بازصادرات كالاهای قاچاق خبر داد و گفت: سازمان اموال تملیكی به عنوان صادركننده كالا عمل نمی كند بلكه خریداران با شركت در مزایده ها با شرط صادرات، نسبت به خرید اقدام می كنند.
به گزارش چهارشنبه سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیكی، «امین دلیری» افزود: وظیفه سازمان اموال تملیكی تعیین تكلیف بموقع و صحیح اموال به تملك رسیده دولت است و با استفاده از ظرفیت های موجود در استان ها مانند اتاق های بازرگانی برای فروش به شرط صادرات این كالاها اقدام می شود.
مدیرعامل سازمان اموال تملیكی ادامه داد: بدیهی است كه سازمان اموال تملیكی در بحران تعیین تكلیف بموقع اموال و كالاهای قاچاق، با كندی در روند رسیدگی پرونده های موجود و كمبود نیروی انسانی، انبار و زیرساخت مناسب روبروست.
به گفته دلیری، سازمان اموال تملیكی تعیین تكلیف بخشی از كالاهای قاچاق كشف شده، متروكه، ضبطی، املاك وثیقه ای و... را بر عهده دارد كه می تواند از آنها به عنوان ابزاری مناسب برای گذر از بحران استفاده كند.
وی ادامه داد: كشور با پدیده شوم قاچاق روبروست و باید به دنبال حل ریشه ای این معضل باشیم و با قاچاق سازمان یافته بشدت برخورد شود.
مدیرعامل سازمان اموال تملیكی گفت: اعضای ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز نیز باید از سیستم یكپارچه استفاده كنند تا فضایی برای تخلف، باقی نماند و رسیدگی ها در كمترین زمان انجام شود.
وی گفت: كاركنان و مدیران باید ذهن خود را بر روی كارهای سازمان متمركز كنند تا با توجه به ابلاغ شیوه نامه جدید بازصادرات كالاهای قاچاق بتوانیم تا پایان سال، انبارهای سازمان را با تعیین تكلیف دقیق و قانونی، از كالاهای دپو شده تخلیه و به وظیفه خود به عنوان امین اموال دولت و حافظ حقوق ملت عمل كنیم.
اقتصام**1070** 3065**1961** تنظیم كننده: فریبا بابائی** انتشاردهنده: مریم مسعود
تهران- ایرنا- مدیرعامل سازمان اموال تملیكی از اجرای بازصادرات كالاهای قاچاق بادوام بر پایه شیوه نامه ابلاغ شده در این زمینه خبر داد.