به گزارش ايرنا، شاهين عليزاده روز شنبه در جلسه شوراي هماهنگي مديريت بحران اين شهرستان افزود: اعضاي شوراي هماهنگي مديريت بحران بايد همواره آمادگي لازم را براي مقابله با حوادث غيرمترقبه داشته باشند.
وي با اشاره به فرارسيدن 5 ديماه، سالروز وقوع زلزله مرگبار بم گفت: اگر درصد بيشتري از شهروندان آمادگي هاي لازم براي مقابله با چنين حوادثي را داشتند، شايد تعداد افراد كمتري در اين زلزله جان خود را از دست داده بودند.
وي اظهار كرد: حفظ آمادگي لازم و همچنين گذراندن دوره هاي مرتبط با حوادث مي تواند ضمن افزايش سرعت و كارايي نيروهاي عمل كننده در كاهش اثرات بلاياي طبيعي نيز موثر باشد.
نجف آذرنيوتور، رئيس جمعيت هلال احمر ماكو نيز در اين جلسه با اشاره به برگزاري 17 مانور در سطح شهرستان هاي استان به مناسبت هفته كاهش اثرات بلاياي طبيعي گفت: مانور جست و جو، امداد و نجات در كوهستان با همكاري ادارات و ارگان هاي ذيربط 10 دي سال جاري در ماكو اجرا مي شود.
وي همچنين برگزاري كارگاه آموزشي آشنايي با مخاطرات براي بانوان شاغل در ادارات، كارگاه آموزشي آشنايي با طرح اسفير (sphere) منشور بشر دوستانه و حداقل استانداردها در پاسخگويي به حوادث و سوانح براي اعضاي شوراي اداري و اجراي طرح دادرس در سطح مدارس را از جمله برنامه هاي اين جمعيت براي ارتقاء آمادگي شهروندان در برابر حوادث و سوانح اعلام كرد.
در ادامه اين جلسه هر يك از اعضاي شوراي هماهنگي مديريت بحران با ارائه گزارشي، برنامه هاي خود را براي گراميداشت هفته كاهش اثرات بلاياي طبيعي بيان كردند.
به گزارش ايرنا، منطقه آزاد ماكو شامل شهرستان هاي ماكو، شوط و پلدشت است و پنج هزار كيلومتر وسعت دارد؛ اين منطقه در مرزهاي كشورمان با جمهوري خودمختار نخجوان و تركيه قرار دارد.
** مهمترين اخبار ايرناي كشور و آذربايجان غربي را به صورت لحظه به لحظه از كانال خبري تلگرام اين رسانه به آدرس irnaoromiye@ دريافت كنيد.
7132/3072 ** خبرنگار: حميد قاسمي ** انتشار دهنده: عليرضا فولادي
اروميه- ايرنا- فرماندار ماكو مصرف بهينه حامل هاي انرژي از سوي اهالي را خواستار شد و گفت: با توجه به برودت هوا و سردسير بودن منطقه مديريت مصرف مي تواند از قطعي احتمالي و افت فشار در شبكه هاي انتقال جلوگيري كند.