به گزارش ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، «مرتضی بانك» روز سه شنبه در نشست معاونان اداری و مالی دستگاه های اجرایی كشور با اشاره به اینكه در حال حاضر موضوعات مهمی در حوزه اداری و مالی دستگاههای اجرایی در مجلس و دولت در حال رسیدگی است، گفت: یكی از مهمترین این مسائل قانون برنامه ششم است كه جا دارد از سوی اعضای این جلسه مورد توجه بیشتر و دقیق تر قرار گیرد.
وی افزود: مجموعه فعالیتهای خُرد و كلان دولت توسط یكایك كاركنان و مدیران دستگاه های دولتی انجام می شود و لازم است به بدنه دولت كه بار اصلی اجرای برنامه های دولت را بر عهده دارند، توجه شایسته ای شود.
معاون كل نهاد ریاست جمهوری اظهاركرد: موضوع مهم دیگر تهیه گزارش از عملكرد هر دستگاه برای اطلاع خود كاركنان آن دستگاه و ارائه آن به افكار عمومی است. دولت در حوزه های مختلف به ویژه در حوزه اقتصاد با وجود همه تنگناها و مشكلاتی كه از سیاستهای گذشته بوجود آمده بود، عملكرد مطلوب و موفقی داشته و توانسته است تا حدود زیادی وضعیت اقتصادی كشور را ساماندهی و مشكلات داخلی و خارجی را كه بر اقتصاد كشور سایه انداخته بود تا حد زیادی حل و فصل كند.
بانك تصریح كرد: دولت یازدهم در عرصه های مختلف خدماتی ارزشمندی را ارائه كرده و لازم است این خدمات تشریح شوند. عملكرد دولت در حوزه اقتصاد در این سه سال آنقدر بزرگ است كه بسیاری دولت ها در طول دو دوره خودشان نیز نتوانستند، حتی بخشی از این عملكرد را به اجرا بگذارند.
وی مهار تورم لجام گسیخته بالای 40 درصد در شرایط كاهش قیمت و میزان فروش نفت را از جمله دستاوردهای اقتصادی دولت عنوان كرد و گفت: دولت در حالی تورم بالای 40 درصد را به 8 درصد رسانده كه در مقاطعی فروش نفت كشور به زیر یك میلیون بشكه و قیمت نفت نیز به حدود 30 دلار رسیده بود و دولت در همین وضعیت نرخ رشد كشور را نیز از منفی 6.8 به 7.4 درصد رساند كه به معنای 14 درصد رشد است.
معاون كل نهاد ریاست جمهوری با اشاره به اینكه تلاشهای زیادی برای تحت تاثیر قرار دادن توفیقات دولت و تخریب آنها و ممانعت از انتقال اخبار آن به بدنه جامعه در جریان است، حجم این اقدامات تخریبی را گویای بزرگی دستاوردهای دولت دانست و افزود: افزایش تولید نفت از زیر یك میلیون بشكه در روز به بیش از 2.4 میلیون بشكه در مدت كمتر از هشت ماه از توافق برجام، نشان دهنده توانمندی های علمی، فنی و عملیاتی متخصصین كشورمان است كه دولت بستر شكوفایی آنها را مهیا كرده است.
بانك توفیقات دولت در عرصه تولیدات محصولات كشاورزی و به ویژه خودكفایی كامل در تولید محصول استراتژیك گندم، اجرای موفق طرح نظام سلامت و توسعه شبكه گازرسانی را به شكلی كه عمده روستاهای بالای 20 خانوار درحال حاضر از این نعمت برخوردار هستند، مورد اشاره قرار داد و تصریح كرد: این استعدادها در كشور وجود داشته و دولت فقط بستر شكوفایی آنها را فراهم كرده است.
وی ادامه داد با وجود همه این دستاوردها، متاسفانه دستگاههای مختلف هنوز به آن سطح از بالندگی نرسیده اند كه بتوانند به نحو شایسته و به موقع نسبت به دستاوردهای بزرگ حاصل شده اطلاع رسانی بایسته و شایسته ای داشته باشند. این در حالی است كه مخالفان دولت بر روی كوچك ترین مشكلات تمركز كرده و دستگاه تبلیغی و رسانه ای آنها از هر خبر كوچك و حتی اخبار غیرمستند و بعضا دروغی برای ضربه زدن به دولت نهایت استفاده را می كنند.
بانك با بیان اینكه متاسفانه صدا و سیما به عنوان رسانه ملی نیز در این میان عملكرد بی طرفانه ای ندارد، گفت: روابط عمومی دستگاههای دولتی باید با رصد و پایش دقیق عملكرد سازمانهای خود و تهیه گزارشهای صحیح و دقیق و جذاب جهت اطلاع رسانی به افكار عمومی، آمادگی پاسخگویی دقیق و سریع و به موقع به شبهه افكنی ها و عملیاتهای رسانه ای تخریبی علیه دولت را نیز داشته باشند.
معاون كل نهاد ریاست جمهوری اضافه كرد: سازمانهای دولتی باید دانایی محور باشند و تحت لوای این رویكرد با بهره گیری بهینه از فناوری ضمن ایجاد شفافیت در نظام اداری و كاری خود، در وهله اول كاركنان و بعد مردم را در جریان روزمره آنچه در سازمان می گذرد، قرار دهند.
وی تاكید كرد: دستگاههای اداری باید چابك باشند و با بهره گیری از ظرفیت فناوری باید نسبت به ارتقای سلامت اداری در دستگاهها اقدام كنیم كه این اقدام صرفا از عهده یك دستگاه دولتی به طور كامل بر نمی آید و باید به صورت فرا دستگاهی و با همت جمعی انجام شود.
بانك گفت: این دولت مسیر حركت كشور به ویژه در عرصه اقتصاد را به مسیر صحیح برگردانده و البته این اقدامات مخالفینی هم دارد، اما اگر ما با جدیت در عرصه اجرای برنامه های اصلاحی دولت و اطلاع رسانی از دستاوردها و اقدامات دولت عمل كنیم، می توانیم بر مشكلات بهتر از قبل غلبه كنیم.
«عبدالخلیل معظم زاده» معاون اداری، مالی و توسعه مدیریت و منابع ریاست جمهوری نیز در این نشست با اشاره به اینكه این معاونت در همه سازمانها یكی از پرمشغله ترین بخشها است، گفت: امید است در چنین نشست هایی مسائلی مطرح شود كه حقیقتا به پیشبرد امور انجامد.
معظم زاده اظهاركرد: مواردی مثل دائمی شدن قانون مدیریت خدمات كشوری، نظام ساماندهی ستادهای عمومی و پشتیبانی، سلامت اداری و منشور حقوق شهروندی كه اخیرا توسط رئیس جمهوری ابلاغ شد، از جمله مواردی است كه طرح آنها در چنین نشست هایی می تواند باعث ارائه و جمع آوری نظرات حاضران و استفاده از آنها در روند اجرا باشد.
شبد**1953**9122 **تنظیم كننده:مرتضی شحنه**انتشار دهنده: مهدی نعمتی
معاون كل نهاد ریاست جمهوری؛
عده ای نمی خواهند دستاوردهای ارزنده دولت به گوش مردم برسد
۷ دی ۱۳۹۵، ۲۱:۴۴
کد خبر:
82364097
تهران- ایرنا- معاون كل نهاد ریاست جمهوری گفت: عده ای نمی خواهند اخبار توفیقات و دستاوردهای دولت به گوش مردم برسد اما دستگاه ها و به ویژه روابط عمومی ها باید با اطلاع رسانی دقیق و به موقع، این اقدامات را به اطلاع افكار عمومی برسانند.