به گزارش ايرنا ، در راستاي توسعه و رونق سرمايه گذاري در استان يزد و تلاش براي بهبود فعاليت هاي اقتصادي در اين راستا، در سه سال گذشته اقدامات اساسي به همت اداره كل امور اقتصادي و دارايي به عنوان متولي امور اقتصادي و سرمايه گذاري استان انجام شده است.
در اين مدت علاوه بر انجام فعاليت هاي اجرايي و فني براي ارائه خدمات به سرمايه گذاران، اقدامات زيرساختي لازم در اين زمينه صورت گرفت كه مرمت و بازسازي ساختمان ماليه قديم با هدف استقرار مركز خدمات سرمايه گذاري از جمله آن است.
ساختمان ياد شده اواسط امسال با هدف ارائه خدمات متمركز در زمينه سرمايه گذاري، معرفي مشوق ها و فرصتها، تسهيل و تسريع سرمايه گذاري، جلب سرمايهگذاران و تسريع در صدور مجوز و ارائه مشوق هاي سرمايه گذاري با حضور رحماني فضلي وزير كشور افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومي اقتصاد و دارايي يزد ، اين مركز از زمان آغاز فعاليت رسمي شاهد بازديد و حضور مقامات مهم كشوري و استاني از جمله محمد باقر نوبخت سخنگوي دولت، ولي الله سيف رئيس كل بانك مركزي، سيدمحمد ميرمحمدي استاندار يزد و مديران وزارت اقتصاد و دارايي بوده است و هر يك از آنها در جريان اين بازديد از اقدام ارزنده و خوب اداره كل امور اقتصادي و دارايي در جهت رشد و توسعه سرمايه گذاري تجليل كردند.
همچنين با فعاليت اين مركز تلاش براي رونق سرمايه گذاري در استان يزد سرعت گرفت و رفت و آمد سرمايه گذاران ، مسئولان و متوليان امور افزايش يافت و در واقع اين مركز به كانون توجه فعالان و تصميم گيران اين بخش درآمد.
گفت وگوها، بحث هاي تخصصي، نشست ها و آمد و شدهاي فعالان اقتصادي و سرمايه گذاران، رونق خاصي به مركز خدمات سرمايه گذاري داده است تا جايي كه روزهاي خوش و بهتري را براي فعالان اين بخش نويد مي دهد.
استقرار نمايندگان تام الاختيار اغلب دستگاه هاي اجرايي عضو مركز سرمايه گذاري در روزهاي دوشنبه و چهارشنبه هر هفته و تشكيل جلسات منظم و مستمر، ظرفيت هاي خوبي را پيش روي سرمايه گذاران نهاده و آنها را به آينده بهتر اميدوار كرده است طوري كه رغبت آنها براي فعاليت اقتصادي در استان يزد افزايش يافته است.
نمايندگان دستگاهها ضمن انجام امور مربوط به معرفي فرصت هاي سرمايه گذاري حوزه كاري خود ، امور مربوط به سرمايه گذاران را پيگيري و در واقع تمام خدمات و مشوق هاي سرمايه گذاري به طور متمركز در مركز خدمات سرمايه گذاري انجام مي شود كه اين خود گام مهمي در جهت تسهيل خدمات سرمايه گذاري در استان محسوب مي شود.
تاكنون در نشست هاي نمايندگان تام الاختيار دستگاهها اقدامات و فرصت هاي سرمايه گذاري در بخش هاي خوشه هاي توليدي، عمران شهري، ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، صنعت ، معدن و تجارت، حوزه تعاون، كار و رفاه اجتماعي، كشاورزي و محيط زيست و غيره ارائه شده است.
خدماتي از جمله ارائه مشورت هاي لازم به سرمايه گذاران در ارتباط با امور مربوط به سرمايه گذاري خارجي، انجام هماهنگي و پشتيباني لازم در امور مربوط به اخذ مجوزهاي سرمايه گذاري و انجام هماهنگي ها و پيگيري هاي لازم با واحدهاي اجرايي دستگاههاي مرتبط با درخواست هاي سرمايه گذاري خارجي از جمله خدمات قبل از سرمايه گذاري مركز ياد شده مي باشد.
پس از گرفتن مجوز سرمايه گذاري نيز خدماتي مانند انجام هماهنگي هاي لازم در امور مربوط به سرمايه گذاري هاي خارجي در مراحل پس از صدور مجوزها، پيگيري اقدامات پس از صدور مجوز و پيگيري مشكلات اداري متقاضيان، انجام امور مربوط به نظارت و راهبردي طرحهاي سرمايه گذاري ارائه مي شود.
شناسايي و گردآوري فرصت هاي سرمايه گذاري استان، معرفي استان و توانمندي هاي اقتصادي آن با بكارگيري ابزارهاي تبليغاتي و اطلاع رساني از جمله فعاليت هاي اجرايي مركز خدمات سرمايه گذاري استان يزد است.
نايب رئيس مركز خدمات سرمايه گذاري استان و مديركل امور اقتصادي و دارايي استان يزد در اين خصوص از بهبود و رونق فعاليت هاي سرمايه گذاري و اعلام آمادگي كشورهاي مختلف در اين زمينه و حضور فعال نمايندگان تام الاختيار دستگاههاي اجرايي عضو مركز خدمات سرمايه گذاري خبر داد.
علي نمازي افزود: از آغاز فعاليت مركز ياد شده تاكنون سرمايه گذاراني از كشورهاي انگليس، ايتاليا، آفريقاي جنوبي، هند، اتريش، آلمان، فرانسه، ژاپن و چين آمادگي خود را براي سرمايه گذاري اعلام و برخي از آنها فعاليت اجرايي خود را در اين زمينه شروع كردند.
وي با اشاره به تاريخي بودن يزد و وجود پتانسيل و ظرفيت خوب سرمايه گذاري در استان در بخش انرژي هاي خورشيدي، نو و تجديدپذير اظهار داشت: اغلب سرمايه گذاران تمايل بيشتري به سرمايه گذاري در دو بخش گردشگري و انرژي خورشيدي دارند.
مديركل اقتصاد و دارايي استان استان يزد از برگزاري 20 نشست سرمايه گذاري نمايندگان تام الاختيار دستگاههاي عضو مركز خدمات از زمان فعاليت خود در سالجاري خبر داد و گفت: تمامي دستگاههاي خدمت رسان در امر سرمايه گذاري فرآيندها، فرصت ها و قوانين و مقررات حوزه كاري خود را براي صدور مجوز سرمايه گذاري در اين نشست ها ارائه مي كنند كه با تبادل نظر مسائل و مشكلات فراروي اين بخش نيز برطرف مي شود.
نمازي با بيان اينكه اقدامات خوبي براي جذب سرمايه گذاري در استان انجام شده است افزود: اين بخش از حمايت هاي خوب مديران ارشد استاني برخوردار است و دستگاههاي عضو مركز خدمات سرمايه گذاري با تعامل و همفكري در اين مسير حركت مي كنند و اميدواريم شاهد بهبود وضعيت اين بخش در استان باشيم.
نايب رئيس مركز خدمات سرمايه گذاري استان همچنين از برگزاري 14 نشست ستاد سرمايه گذاري استان با حضور مديران كل دستگاههاي عضو اين مركز و به رياست استاندار يزد خبر داد و تصريح كرد: در اين نشست ها مباحث خوبي در ارتباط با ظرفيت ها و فرصت هاي سرمايه گذاري در بخش هاي مختلف طرح مي شود.
يزد با يك ميليون و 80هزار نفر جمعيت و متوسط 1.63 درصد رشد سالانه، نخستين استان كشور از لحاظ سرانه صنعتي ( كل سرمايه گذاري تقسيم بر جمعيت) ، چهارمين استان كشور به لحاظ كشت گلخانه اي ، 22 سال متوالي جايگاه نخست قبولي كنكور سراسري ، 51 درصد از توليد سنگ آهن كشور ، توليد 45 درصد كاشي و سراميك ، 27 درصد توليدات نساجي كشور ، ظرفيت بالاي ميراث فرهنگي و گردشگري به عنوان دومين شهر تاريخي جهان بعد از ونيز ايتاليا و نخستين شهر خشتي جهان، داراي بالاترين پتانسيل انرژي خورشيدي و پزشكي به عنوان رتبه نخست كشور در زمينه پزشك و تخت بيمارستاني نسبت به جمعيت است.
اين استان در زمينه انرژي خورشيدي، معادن گسترده ، توسعه گردشگري سلامت، طبيعي و تاريخي، صنايع هايتك و دانش بنيان، علم و فناوري، بازرگاني و تجارت نوين، فرآوري مواد معدني، كشاورزي نوين و ارگانيك، مديريت منابع آب و توسعه انرژي هاي نو ظرفيت هاي بسيار خوبي براي سرمايه گذاري دارد به گونه اي كه با توجه به عملكرد مطلوب استان در بخش سرمايه گذاري ، تاكنون 54پروانه مجوز فعاليت انرژي خورشيدي در استان يزد صادر شده است.
1968/ 5054تنظيم كننده : محمودرضا رحماني ** انتشار : بهنام احمدي *
irnayazdd@
مركز سرمايه گذاري يزد كانون توجه فعالان اقتصادي، مسئولان و سرمايه گذاران
۸ دی ۱۳۹۵، ۱۱:۲۳
کد خبر:
82364682
يزد - ايرنا - همزمان با آغاز فعاليت دولت تدبير و اميد به منظور بهره گيري از سرمايه گذاري هاي خارجي و سرعت يافتن روند سرمايه گذاري و معرفي قابليتهاي يزد ايجاد مركز خدمات سرمايه گذاري در دستور كار قرار گرفت كه امروز به كانون توجه فعالان اقتصادي، مسئولان و سرمايه گذاران تبديل شده است .