به گزارش ايرنا، حسين سيواني روز دوشنبه در جلسه بررسي مسايل حوزه آرد و نان خوي افزود: كنترل و نظارت بر كيفيت گندم، درصد سبوس گيري، ميزان رطوبت آرد، پخت مناسب و اصولي نان مصرفي مردم از جمله مسائل مهمي است كه بايد با نهايت دقت رسيدگي و مشكلات موجود در اين عرصه هرچه سريع تر حل شود.
وي اضافه كرد: كيفيت گندم، آرد و نان تاثير مستقيم بر بهداشت و امنيت و سلامت غذايي مردم دارد و نمي توان در اين خصوص كمترين غفلت و اهمال كرد.
وي اظهار كرد: اعمال محدوديت و كنترل واحدهاي نانوايي روغني پز به خصوص روغني پزهاي فاقد پروانه فعاليت به دليل عوارض جبران ناپذير اين نوع نان ها بر سلامتي مردم لازم است و در كنار آن بايد ذائقه مردم را نيز به سمت نان هاي سالم سوق دهيم.
به گزارش ايرنا، شهرستان خوي يكي از شهرهاي مهم در حوزه كشاورزي در استان آذربايجان غربي بوده و بسياري از زمينهاي كشاورزي اين شهرستان جهت تامين گندم، زيركشت اين محصول استراتژيك مي رود.
7133/2093**خبرنگار: سعيد فرجي**منتشر كننده: صابر چهرقاني
اروميه- ايرنا- فرماندار خوي گفت: 650 نانوايي در اين شهرستان فعاليت دارند كه تلاش مي كنيم با همكاري آنها كيفيت نان توليدي در اين شهرستان را ارتقا دهيم.