به گزارش خبرنگار ايرنا، بهروز اكرمي چهارشنبه در نشست كارگروه سلامت استان هرمزگان، با اشاره به لزوم جلوگيري از ورود فاضلاب به دريا، برخورد با متخلفان را از سوي نهادهاي ذيربط خواستار شد.
وي بيان داشت: يكي از عمده دلايل وجود اين آلودگي، ورود فاضلاب خام به درياست و بايد در اين خصوص تدابير لازم از جمله ايجاد تصفيه خانه در اماكني كه اقدام به رها سازي فاضلاب به دريا مي كنند انجام شود و در غير اينصورت از طريق مراجع ذيربط اقدامات لازم انجام خواهد شد.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار هرمزگان در بخش ديگري از صحبتهاي خود تصريح كرد: در توليد ظروف يكبار مصرف در استان نيز بايد بازنگري صورت گيرد و همچنين تلاش براي ايجاد سياست هاي تشويقي براي توليد ظروف يكبار مصرف تجزيه پذير نيز انجام شود.
موضوع ورود فاضلاب به دريا در شهر بندرعباس سالهاست كه مورد اعتراض اداره كل حفاظت محيط زيست استان هرمزگان و فعالان و دوستداران محيط زيست و نهادهايي مانند شوراي شهر و رسانه هاست كه تاكنون اين تلاش ها و اعتراض ها چندان موثر نبوده است.
اواخر شهريورماه پارسال يك عضو شوراي شهر بندرعباس در اعتراض به سرازير شدن پسآب فاضلاب به دريا در مقابل خروجي لوله فاضلاب قرار گرفت.
7198/6048
خبرنگار: فاطمه حسيني انتشاردهنده: خليل تنيده
معاون سياسي استاندار هرمزگان:
بسياري از مناطق ساحلي بندرعباس با آلودگي مواجه است
۲۹ دی ۱۳۹۵، ۱۸:۲۱
کد خبر:
82392555
بندرعباس- ايرنا- معاون سياسي، امنيتي واجتماعي استاندار هرمزگان گفت: متاسفانه طبق گزارش هاي ارائه شده از سوي معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي بسياري از مناطق ساحلي بندرعباس با آلودگي مواجه است.