۳۰ دی ۱۳۹۵، ۹:۵۹
کد خبر: 82393062
T T
۰ نفر

وصله هوشمند ابزار جديد تزريق انسولين به بدن

۳۰ دی ۱۳۹۵، ۹:۵۹
کد خبر: 82393062
وصله هوشمند ابزار جديد تزريق انسولين به بدن

تهران - ايرنا - محققان آمريكايي و چيني با همكاري يكديگر توانستند يك وصله هوشمند بسازند كه توانايي نظارت بر ميزان گلوكز خون و تزريق خودكار انسولين به بدن بيماران مبتلا به ديابت نوع يك را دارد.

به گزارش روز پنجشنبه گروه اخبار علمي ايرنا از مديكال ساينس، عملكرد اين وصله هوشمند در آزمايشات اوليه موفقيت آميز بوده است و ميزان گلوكز خون موش‌ها را كنترل كرده است.
اين وصله هوشمند دربرگيرنده سوزن‌هايي براي تزريق كپسول انسولين است كه پس از تزريق به سرعت باز شده و انسولين را به‌طور خودكار در بدن بيمار آزاد مي‌كنند.
اين وصله هوشمند براي بيماران مبتلا به ديابت نوع يك كه بدن آن‌ها توانايي توليد انسولين را ندارد و تزريق روزانه انسولين و نظارت بر ميزان قند خون آن‌ها ضروري است، زندگي بهتري را فراهم مي كند؛ علاوه بر اين مبتلايان به ديابت نوع دو پيشرفته نيز مي‌توانند از اين وصله هوشمند استفاده كنند.
ديابت به علت ناتواني بدن در توليد يا مصرف انسولين بوجود مي ‏آيد. انسولين ماده ‏اي است كه توسط لوزالمعده توليد مي شود و نقش آن استفاده از قند به عنوان عظيم ترين منبع انرژي بدن است.
قند خون بالا به مرور زمان بر تمام ارگان هاي بدن تاثير مي گذارد و منجر به بيماري هاي قلبي، سكته مغزي، نارسايي كليه، نابينايي، ناتواني جنسي و عفونت هاي منتهي به نقص عضو مي شود.
گزارش كامل اين تحقيقات در نشريه ACS Nano منتظر شده است.
علمي (6)**9259**1440
مترجم: سپيده علي كاشاني** انتشار: معصومه گلشن
۰ نفر