تكليف سند واحدهاي شهرك صنعتي چمستان نور تا پايان امسال بايد مشخص شود

نوشهر - ايرنا - معاون امور هماهنگي اقتصادي و توسعه منابع استانداري مازندران بر ضرورت مشخص شدن سهم اوقاف از زمين هاي شهرك صنعتي چمستان نور تاكيد كرد و گفت: تا پايان سال جاري بايد سند شش دانگ براي هر يك از واحدهاي فعال اين شهرك صادر شود.

بخشي از زمين هاي شهرك صنعتي چمستان نور كه سال 71 در زميني به مساحت 36 هكتار در كيلومتر 30 جاده نور به سمت چمستان و در كنار پارك جنگلي 'كشپل' احداث شد ، متعلق به منابع طبيعي و بخشي ديگر مربوط به اوقاف است.
تاكنون 49 واحد صنعتي براي فعاليت در اين شهرك پروانه بهره برداري دريافت كردند و از اين تعداد 32 واحد فعال و 17 واحد غير فعال هستند.
به گزارش خبرنگار ايرنا ، حسن خيريانپور عصر شنبه در جلسه رسيدگي به مشكلات اين شهرك در نور افزود : كارگروه ويژه اي در اسرع وقت، متشكل از معاون فرماندار نور ، شركت شهرك هاي صنعتي، ثبت و اسناد و املاك ، اوقاف و امور خيريه و صنعت و معدن و تجارت به منظور بررسي وضعيت زمين هاي اين شهرك تشكل شود.
وي گفت : كارگروه موظف است وضعيت زمين هاي اين شهرك اعم از واحدهاي فعال و غير فعال و زمين هاي خالي مورد بررسي قرار دهد.
معاون استاندار مازندران تصريح كرد: زمين هايي كه در اختيار 32 واحد فعال در اين شهرك صنعتي است بايد به نام آنان تا پايان سال سند شش دانگ صادر شود و بقيه زمين ها و از جمله زمين هاي واحدهاي غيرفعال بايد به سازمان اقاف و امور خيريه استان واگذار شود.
وي خاطر نشان كرد : با توجه به شرايط موجود ، حق سهم اوقاف خيريه به صورت كامل تامين خواهد شد و از سوي ديگر نيز مشكل واحدهاي صنعتي كه از سال 71 تاكنون با آن مواجه بودند بر طرف مي شود.
خيريانپور وقف را يك اصل اقتصادي در دين برشمرد و گفت : بايد از وقف به عنوان يك ظرفيت در نظام اسلامي به صورت عملي در رفع مسايل اقتصادي ، عمران و آبادي روستاها و محرومين بهره برد و مسئولان بايد در ترويج و تبليغ فرهنگ وقف در جامعه كوشا باشند.
وي با اشاره به سرمايه گذاري 69 ميليارد توماني در شهرك صنعتي چمستان نور ، افزود : با رفع مشكل زمين موقوفه واحدهاي فعال ، اين واحدها مي توانند براي توليد بيشتر از تسهيلات ويژه دولت تدبير و اميد بهره مند شوند.
معاون استاندار خواستار رفع مشكلات ديگر اين شهرك صنعتي از جمله در نظر گرفتن اعتبارات لازم بويژه اعتبار ملي براي ايجاد زير ساخت هاي مناسب تر همچون شبكه فاضلاب و تصفيه خانه ، ايجاد شبكه معابر، برق، مخابرات و گاز شد.
** پرداخت حدود 400 ميليارد تومان تسهيلات رونق توليد
معاون امور هماهنگي اقتصادي و توسعه منابع استانداري مازندران با اشاره به حمايت دولت تدبير و اميد از واحدهاي توليدي راكد استان ، گفت : تاكنون 390 ميليارد و 100 ميليون تومان براي رونق توليد به 934 واحد صنعتي استان تسهيلات پرداخت شده است.
به گفته وي ، استان مازندران از لحاظ پرداخت تسهيلات حمايتي دولت رتبه اول كشور را به خود اختصاص داد و استان هاي اصفهان، تهران، خراسان و آذربايجان شرقي در مكان هاي بعدي قرار دارند.
خيريانپور همچنين گفت كه از محل تبصره 26 قانون بودجه ، 55 ميليارد تومان سهميه خود اشتغالي و مشاغل خانگي براي مازندران در نظر گرفته شد كه تاكنون 82 درصد آن توسط بهزيستي جذب و پرداخت شد.
در اين جلسه علاوه مديران كل دستگاههاي اجرايي مازندران ، مسئولان شهرستان نور نيز حضور داشتند.
خبرنگار : سيدمحمد اكبرموسوي ** انتشار دهنده : حسن فلاحتي
/1602/1295/1654