به گزارش ایرنا، در ابتدای این جلسه رئیس پیشین انجمن عكاسان قم گزارشی از فعالیت های دوره قبل ارائه داد و گفت: كانون عكاسان قم در سال 1373 شكل گرفت و از سال 1381 با تغییر نام به انجمن عكاسان قم زیر نظر اداره كل فرهنگ وارشاد اسلامی قم به فعالیت خود ادامه داد.
مهدی رضایی مهر با بیان این كه این انجمن از سال 1390 به عنوان موسسه به ثبت رسیده است، اظهار كرد: بر اساس اساسنامه هدف اصلی انجمن، آموزش و كمك به پیشرفت كمی و كیفی عكاسان استان قم است و در این سال ها در دوره های گوناگون افرادی كه در هیات مدیره انجمن حضور داشتند در پیشرفت و هم افزایی جامعه عكاسی قم تلاش كرده اند.
وی برگزاری بیش از 200 جلسه هفتگی نقد عكس و نیز برپایی اردوها، كارگاه ها و كلاس های آموزشی و نمایشگاه و جشنواره های عكاسی را از جلمه فعالیت های این انجمن در این مدت برشمرد و ابراز امیدواری كرد كه با تلاش هیات مدیره جدید و مشاركت همه عكاسان، شاهد رشد و پیشرفت بیش از پیش عكاسان استان باشیم.
رئیس پیشین انجمن عكاسان قم یكی از مشكل های انجمن عكاسان را نداشتن مكان ثابت دانست و گفت: انجمن عكاسان قم بیش از 300 تن عضو دارد كه از این تعداد بیش از 100 تن جزو اعضای فعال این انجمن هستند.
* 83 تن در رای گیری انجمن عكاسان قم شركت كردند
برای رای گیری و برگزاری انتخابات مجید ایرانی قمی، حسین مظاهری و روح الله مولوی به عنوان هیات رئیسه انتخاب شدند و پس از برگزاری انتخابات؛ از 83 رای ماخوذه، ابراهیم سلیمانی با 58 رای، ناصر ابراهیمی با 51 رای، رضا رحیمی تنها با 39 رای و محمد اخلاقی با 33 رای به عنوان اعضای اصلی هیات مدیره انجمن عكاسان قم انتخاب شدند كه بر اساس اساسنامه این انجمن نفر پنجم نیز از طرف اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم معرفی می شود، هم چنین میثم بابا خانی با 43 رای به عنوان بازرس اصلی، وحید قاسمی زرنوشه با 32 رای به عنوان عضو علی البدل هیات مدیره و مصطفی خلیلی راد با 20 رای به عنوان بازرس علی البدل انجمن مذكور انتخاب شدند.
نسرین شیخ حسن، ابوالفضل ماهرخ، عباس بخشی پور، محمد رئیس میرزایی، محمدعلی صباغی، علی مظلومی و علی فرجی از دیگر نامزدان در انتخابات انجمن عكاسان قم بودند.
* «عكس بردار» زیاد وجود دارد، ولی «عكاس» كم داریم
ابراهیم سلیمانی از عكاسان پیشكسوت قم در این جلسه با بیان این كه با تلاش و مشاركت همه می توانیم به قله های عكاسی دست یابیم، گفت: به لطف پیشرفت فناوری، امروزه كار راحت تر شده است و «عكس بردار» زیاد وجود دارد، ولی «عكاس» كم داریم و بین عكاس و عكس بردار بودن تفاوت وجود دارد.
وی با اشاره به ویژگی های قم در مقایسه با سایر استان ها بیان كرد: عنوان ها، اثرها و جشنواره های عكاسی متناسب با فعالیت عكاسان استان نیست و همه باید همت كنیم كه انجمن هم چون دوره های قبل فعال تر شود و انجمن نباید متكی به فرد باشد و همه باید در اعتلای آن كوشش كنیم.
وی ادامه داد: هرچند كه عكاسی یك هنر فردی است، اما تشكل های صنفی می توانند حقوق عكاسان را استیفا و از آنها حمایت كنند و پل ارتباطی با مركزها و نهادهای مختلف باشند.
* به مساله اقتصاد در هنر از جمله عكاسی توجه شود
ناصر ابراهیمی از استادان رشته عكاسی مركز علمی كاربردی فرهنگ و هنر قم نیز در این جلسه گفت: با تغییر رویكرد عكاسی از آنالوگ به دیجیتال، عكاسی سرعت بیشتری پیدا كرده است و در دسترس عموم قرار گرفت.
وی با اشاره به فعالیت های مركز علمی كاربردی فرهنگ و هنر قم گفت: 3 سال است كه رشته عكاسی در این مركز راه اندازی شده است و 2 رشته عكاسی خبری و عكاسی تبلیغات در این مركز فعالیت دارد.
وی توجه به مساله اقتصاد در هنر وعكاسی را مساله مهمی دانست و خاطرنشان كرد: در مركز علمی كاربردی فرهنگ و هنر قم تلاش كرده ایم تا خلاهای استان را در این زمینه شناسایی كنیم و برگزاری نمایشگاه ها و كارگاه های آموزشی عكاسی از جمله این فعالیت هاست.
عباس بخشی پور یكی دیگر از عكاسان نیز با بیان این كه استان قم دارای ظرفیت ها و توانمندی های بالایی در عكاسی است، خاطرنشان كرد: برای بهره گیری بهینه از این توانمندی، نیازمند برنامه ریزی هستیم.
رضا رحیمی تنها نیز با تاكید بر امر مطالعه، آموزش و پژوهش در عكاسی؛ برگزاری كارگاه ها، كلاس ها و اردوهای آموزشی عكاسی را ضروری دانست.
نسرین شیخ حسن نیز با تاكید بر توانمندی های عكاسی در استان قم اظهار كرد: با برگزاری كارگاه های آموزشی و جلسه های نقد عكس، باید نقد و فهم عكس را ارتقا بدهیم.
هم چنین علی مظلومی در این جلسه بیان كرد: وظیفه هیات مدیره انجمن عكاسان، انجام كارهای ساختاری و مدیریتی است، چراكه اگر ساختار درست شود، بقیه امور نیز با روال منطقی جلو می رود.
مجید ایرانی قمی از اعضای هیات مدیره پیشین انجمن عكاسان قم، نداشتن مكان ثابت را یكی از مشكل های این انجمن دانست و اظهار كرد: در این مدت با تمام كمبودها تلاش كردیم كه چراغ انجمن را روشن نگه داریم و كارهای خوبی نیز انجام شد.
هم چنین حسن دلیر نماینده اداره كل فرهنگ وارشاد اسلامی قم در این جلسه و رئیس اداره هنری این اداره كل، با تقدیر از تلاش های هیات مدیره پیشین، مطالبی را پیرامون انجمن و نحوه برگزاری انتخابات و اساسنامه آن بیان و بر تعامل، هم افزایی، هم فكری و مشاركت بیشتر عكاسان تاكید كرد.
7406/ 1175 خبرنگار: عباس منجمی ** انتشاردهنده: رضا علیمحمدی
هفتمین هیات مدیره انجمن عكاسان قم انتخاب شدند/عضویت بیش از 300 عكاس در این انجمن
۱۷ بهمن ۱۳۹۵، ۸:۴۸
کد خبر:
82416182
قم - ایرنا - هفتمین دوره انتخابات هیات مدیره و بازرس انجمن عكاسان قم، شنبه شب با حضور 83 تن از اعضای این انجمن در تالار مجتمع فرهنگی هنری شهید سید مرتضی آوینی قم برگزار شد و هیات مدیره و بازرس جدید آن انتخاب شدند.