براساس گزارش روز دوشنبه ایرنا ،این نویسنده آمریكایی در مقاله منتشر شده در پایگاه اطلاع رسانی 'tandfonline' ، ضمن بررسی مشخصه های توئیتر بعنوان یك رسانه نوظهور به تحلیل گفتمان و ادبیات دونالد ترامپ پرداخت و نوشت،گفتمان عمومی در توئیتر ساده، نسنجیده، شتابزده و عاری از ادب و نزاكت است؛سبك سخنان ترامپ نیز حاوی ممیزه های سه گانه توئیتر می باشد.
برایان ال اوت در ادامه می نویسد ،با توجه به نقش رسانه های نوظهور در تغییر و تبدیل رسانه های موجود، توئیتر با وجود داشتن رابطه همزیستی بالا با تلویزیون شروع به تغییر چشم انداز ما از تلویزیون و متعاقبا، ماهیت گفتمان عمومی ما كرده است.
در حالی كه گفتمان عمومی در تلویزیون، چرند، مضحك و غیرموثر است، گفتمان عمومی در توئیتر ساده، نسنجیده، شتابزده و عاری از ادب و نزاكت است. بیشتر توئیت ها بی خطر و محتوای آنها بی اهمیت است و پیامدی به دنبال ندارد.
بررسی انجام شده در سال 2010 نشان داد كه حدود 80 درصد فعالیت انجام شده در توئیتر از این مقوله است. خطر ناشی از 20 درصد دیگر این فعالیت كه به مسایل اجتماعی، فرهنگی و سیاسی می پردازد، از طریق لنزهای توئیتر فیلتر می شود. این امر باعث نابودی گفت وگو و اظهارنظر، افزایش شوخی و تعصب و رواج بی خیالی می شود.
* منطق توئیتر
اكولوژی رسانه ای یا تئوری رسانه ای قائل به این مساله است كه همه فناوری های ارتباطی دارای مشخصه های فیزیكی، روانشناسی و اجتماعی هستند كه به نسبت تثبیت شده است و این ممیزه ها نحوه پردازش اطلاعات كاربرها را شكل می دهد.
از سال 2006(سال راه اندازی توئیتر) تا سال 2014 تعداد كاربران توئیتر به بیش از 500 میلیون نفر رسید.
توئیتر به عنوان یك شیوه برقراری ارتباط دارای سه ممیزه اصلی سادگی، شتابزدگی و بی نزاكتی است. محدودیت استفاده از حروف در توئیتر مانع از ارسال پیام های مفصل و پیچیده است. رسمی نبودن پیام ها و عدم رعایت گرامر موجب بی نزاكتی و تضعیف هنجارهای اجتماعی در گفتمان عمومی توئیتر شده است. عدم حضور فیزیكی، كار را برای استفاده از عبارات نامناسب در توئیتر آسان كرده است.
* توئیت های دونالد ترامپ
تحلیلگرانی كه گفتمان عمومی ترامپ را بررسی و مطالعه كردند، به این نتیجه رسیدند كه سبك سخنانش حاوی ممیزه های سه گانه توئیتر است.
طبق گفته 'جك شفر' روزنامه نگار آمریكایی، ترامپ، هالو نیست، او فقط مانند كسی حرف می زند كه با كلمات چند بخشی و پیچیده مخالف است و در نوشتار، جملاتی را استفاده می كند كه به هنگام سخنرانی یا مصاحبه به كار می برد.
'نیل گبلر' نویسنده آمریكایی در سال 2016 درباره ترامپ گفته بود، ترامپ، نامزدی است كه عجولانه و بی برنامه در برابر نامزدهای اهل محاسبه حركت می كند.
بررسی های انجام شده در طول مبارزات انتخابات ریاست جمهوری آمریكا نشان می دهد كه كارزار انتخاباتی ترامپ حامل ممیزه بی نزاكتی و زبان وی، شرارت بار، خشن و آماده بی احترامی بود.
این شباهت بین اظهارات عمومی ترامپ و منطق توئیتر حاكی از آن است كه محبوبیت ترامپ، دستكم در این بخش، به خاطر آن است كه او فردی دارای اهمیت تكنولوژیكی زمان است.
ادبیات ترامپ ساده، تكراری و همراه با كلمات تك بخشی مانند خوب، بد، ناراحت و ... است.
نیویورك تامیز در اكتبر 2016 فهرستی از 282 نفر، منطقه و مسایلی كه ترامپ در توئیتر به آنها اهانت كرده بود، منتشر كرد. در ژانویه 2016 توئیت های توهین آمیز و خشن ترامپ به 2 هزار و 201 بار رسید.
پژوهشگران از تاثیرات مسموم كننده توئیتر به عنوان یك شیوه برقراری ارتباط و توئیت های ترامپ به عنوان مدلی از این شیوه، به مثابه 'بیماری مسری احساسی' یاد می كنند.
توئیت های ساده، نسنجیده و عاری از نزاكت ترامپ بیشتر از آنكه بازتاب دهنده مسایل جنسی، نژادپرستی و بیگانه ستیزی باشد، مروج ایدئولوژی هایی هستند كه در حكم سرطان برای جامعه است. توئیت های او حاوی درس نفرت و خشونت است.
خاورم**1088*1579
مترجم:صفا فقیه* انتشار دهنده : مرضیه فاتحی علیشاه
نویسنده امریكایی :
توئیت های ترامپ مروج نفرت ،بیگانه ستیزی و خشونت است
۱۸ بهمن ۱۳۹۵، ۱۳:۱۱
کد خبر:
82418210
تهران- ایرنا- 'برایان ال اوت' نویسنده آمریكایی گفت، توئیت های رئیس جمهوری آمریكا حاوی ممیزه های سادگی، شتابزدگی و بی نزاكتی توئیتر است كه علاوه بر ترویج نفرت، بیگانه ستیزی و خشونت، مروج 'بیماری مسری احساسی' و مسمویت و سرطان اجتماعی است.