به گزارش ایرنا، اسحاق جهانگیری در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی كه ظهر امروز - دوشنبه - به ریاست وی برگزار شد، به گزارش دبیرخانه این ستاد از عملكرد دستگاه های اجرایی در خصوص اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی اولویت دار سال 95، اشاره كرد و اظهارداشت: در سال جاری اقدامات قابل توجهی در حوزه تولید، صنعت، كشاورزی، نفت و پتروشیمی صورت گرفته و این گزارش نشان می دهد كه دستگاه ها اهتمام جدی برای اجرای اقتصاد مقاومتی داشته اند.
رییس ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی از دبیرخانه این ستاد خواست ضمن مشورت و نظرخواهی از دستگاه های اجرایی، برنامه ریزی منسجم و دقیقی را برای سال 96 انجام دهد تا ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی بتواند از ابتدای سال 96 با سرعت و بدون اتلاف وقت، كارها را مطابق با برنامه ریزی و رویكردهای جدید دنبال كند و روند اجرای اقتصاد مقاومتی با وقفه مواجه نشود.
جهانگیری از دستگاه های اجرایی خواست ضمن تكمیل و بروزرسانی گزارش عملكرد اقتصاد مقاومتی، هرچه سریع تر آخرین اقدامات خود را به اطلاع دبیرخانه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی برسانند تا گزارشی جامع و كامل از اقدامات دولت در عملیاتی كردن طرح های اولویت دار اقتصاد مقاومتی در سال 95 تدوین و به مسئولان عالی كشور و مردم ارائه شود.
وی همچنین با یادآوری مشكل قطع آب و برق ناشی از شرایط جوی كه اخیرا مردم استان خوزستان با آن مواجه شده اند، به سفر هفته گذشته خود به این استان و تصمیمات ویژه برای حل مشكل ریزگردها در این استان اشاره كرد و افزود: در این سفر تصمیم گیری شد كه وزارت جهاد كشاورزی با بسیج تمامی امكانات استان و دستگاه های اجرایی، طرح بیابانزدایی و مقابله با ریزگردها را با جدیت دنبال كند و سایر دستگاه های اجرایی نیز در چارچوب اقتصاد مقاومتی موظف هستند كه با اقدام سریع و ضربتی، همكاری لازم را در این زمینه انجام دهند.
معاون اول رییس جمهوری افزود: در صورتی كه اجرای این برنامه نیازمند اعتبار و منابع مالی است، وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان برنامه و بودجه كشور باید با جدیت به دنبال تامین اعتبار مورد نیاز برای اجرای این برنامه باشند.
جهانگیری از وزارت نیرو نیز خواست برنامه ریزی لازم را برای پیشگیری از تكرار قطع برق و آب در استان خوزستان انجام دهد و برای حل این مشكل تدابیر بلندمدت و كوتاه مدت اتخاذ كند.
در این جلسه كه وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی، راه و شهرسازی، جهاد كشاورزی، نفت، تعاون، كار و رفاه اجتماعی، امور اقتصادی و دارایی، روسای سازمان های برنامه و بودجه و امور اداری و استخدامی كشور، رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، معاون حقوقی رییس جمهوری و رییس هیات عامل صندوق توسعه ملی نیز حضور داشتند، دبیرخانه ستاد گزارشی از عملكرد اجرای اقتصاد مقاومتی دستگاه های اجرایی در 9 ماهه نخست سال 95 ارائه كرد و به تشریح میزان پیشرفت فیزیكی 121 پروژه اولویت دار اقتصاد مقاومتی در سال جاری پرداخت.
در این گزارش، عملكرد دستگاه های اجرایی در خصوص تكالیف و طرح های اولویت دار اقتصاد مقاومتی از سال 95 ارزیابی شد و نقاط قوت و ضعف هر دستگاه اجرایی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
فرهاد دژپسند دبیر ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با یادآوری این كه هم اكنون در آستانه سومین سالگرد ابلاغ سیاست های كلی اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب قرار داریم، گزارشی از برنامه ریزی و هماهنگی صورت گرفته برای حضور برخی از وزرا و معاونین رییس جمهوری و مدیران پروژه های اقتصاد مقاومتی در دستگاه های مختلف در برنامه های زنده تلویزیونی و تشریح و تبیین اقدامات دولت برای عملیاتی كردن اقتصاد مقاومتی ارائه كرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاون اول رییس جمهوری، در پایان این جلسه مقرر شد دستگاه های اجرایی ظرف دو روز آینده، گزارش عملكرد خود را بروزرسانی و تكمیل و به دبیرخانه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی ارسال كنند تا دبیرخانه بتواند گزارشی جامع از اقدامات دولت در عملیاتی كردن اقتصاد مقاومتی در سال 95 به مسئولان عالی كشور و مردم ارائه دهد.
سیام ** 9314**1336 تنظیم: داود توسلی**انتشار:مهرنوش خانزائی
در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی تاكید كرد:
جهانگیری: بسیاری از واحدهای تولیدی راكد فعال شده اند
۲۵ بهمن ۱۳۹۵، ۱۴:۳۰
کد خبر:
82428759
تهران - ایرنا - معاون اول رییس جمهوری گفت:دولت در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب، تمركز ویژه ای بر حل مسائل و مشكلات واحدهای تولیدی و رونق بخش تولید معطوف كرد و دستاوردهای خوبی در این زمینه حاصل شده و بسیاری از واحدهای تولیدی راكد و نیمه فعال كشور باردیگر فعال شده اند.