۲۹ بهمن ۱۳۹۵، ۱۰:۰۵
کد خبر: 82433567
T T
۰ نفر
بازپروری زنان آسیب دیده از اولویت های كمیسیون اجتماعی مجلس است

تهران - ایرنا - رئیس كمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینكه این كمیسیون نگاه عمیق و دقیقی به زنان در برنامه ششم توسعه داشته است، گفت: بازپروری زنان آسیب دیده از اولویت های كمیسیون اجتماعی مجلس است.

سلمان خدادادی روز جمعه در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی ایرنا، افزود: در ارتباط با نگاه به بانوان با توجه به سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در خصوص خانواده، در همه زمینه ها بویژه در برنامه ششم توسعه نگاه عمیق و دقیقی به این قشر داشتیم.
وی ادامه داد: كمیسیون اجتماعی در سال 95 دو مصوبه در رابطه با بانوان داشت كه یكی كاهش ساعت كار خانم های شاغل با فرزند زیر 6سال یا فرزند صعب العلاج یا معلول بود.
رئیس كمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان ایراد شورای نگهبان به این مصوبه، اضافه كرد: در بخش خصوصی نمی توانستیم آنان را مجاب كنیم و این طبیعی بود؛ اما با كارشناسان دولت بیش از 20 جلسه كارشناسی برگزار و راه حلی پیدا كردیم كه در نهایت به تایید شورای نگهبان رسید.
خدادادی مورد دیگر مصوبه درخصوص زنان در برنامه ششم توسعه را بازنشستگی 20 سال خدمت عنوان كرد و گفت: شورای نگهبان نسبت به این مصوبه هم ایراد گرفت كه رئیس مجلس و بنده در مجمع تشخیص حضور یافتیم و راه حل میانبر ارائه كردیم.
رئیس كمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در رابطه با بازپروری خانم های آسیب دیده ، اظهار كرد: سركشی هایی در استان های مختلف كشور به همراه سازمان بهزیستی، كمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان های مردم نهاد انجام شد و این بازدیدها مصوبات خوبی هم داشت تا این دسته از زنان تحت پوشش قرار گیرند.
وی اضافه كرد: به همین منظور در تبریز مجموعه خوبی برای بازپروری زنان ساخته شد و حتی برای آنان اشتغال ایجاد شده و این خانم ها بعد از بازپروری و اشتغال ، به خانواده های خود برمی گردند .
خدادادی با تاكید بر نگاه بسیار عمیق در جهت اصلاح و بازپروری خانم ها و اولویت ها در كمیسیون اجتماعی مجلس، خاطرنشان كرد: اگر نتوانیم در این مسیر موفق باشیم، در جای دیگر هم نمی توانیم به موفقیت دست یابیم.
به گزارش ایرنا و براساس آمارها، 25 مركز بازپروری و31 مركز به عنوان خانه سلامت برای دختران فراری در سازمان بهزیستی كشور وجود دارد.
مركز بازپروری به محلی اطلاق می شود كه طبق وظایف قانونی محوله، دختران و زنان در معرض آسیب های اجتماعی و زنان آسیب دیده اجتماعی (ویژه) را نگهداری و به صورت غیرشبانه روزی تحت پوشش داشته و از طریق ارائه خدماتی نظیر مددكاری اجتماعی، روانشناسی، آموزشهای فنی و حرفه ای و فرهنگی زمینه های بازگشت به زندگی سالم را از طریق پیوند مجدد با خانواده، آموزش و ایجاد اشتغال و كسب درآمد مشروع، ازدواج و تشكیل خانواده فراهم آورده و در تامین حداقل نیازهای اقتصادی و حل مسائل و مشكلات یاری می كند.
اجتمام** 7329 ** 1569
خبرنگار: لیلا اسماعیل نژاد **انتشار: علی حبیبی

برای آگاهی از آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان در كانال تلگرام گروه اجتماعی ایرنا:
@irnaej
https://t.me/irnaej