عزيز سهندي روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: در راستاي تحكيم بنيان خانواده 37 ميليارد ريال از محل اعتبارهاي داخلي كميته امداد و كمك هاي خيرين پرداخت شده است.
وي اضافه كرد: علاوه بر آن امسال 67 ميليارد ريال وام كارگشايي براي حل مشكلات مالي حدود پنج هزار نفر از مددجويان پرداخت شده است.
وي اظهار كرد: يك هزار و 723 دانشجو در سطح استان تحت پوشش اين نهاد هستند و در نيمسال نخست تحصيلي، هشت ميليارد ريال كمك هزينه تحصيلي و شهريه آنها را پرداخت كرده ايم.
مديركل كميته امداد امام خميني (ره) آذربايجان غربي گفت: همچنين امسال 130 ميليارد ريال براي 59 هزار و 200 نفر از مددجويان تحت پوشش اين نهاد براي بهره مندي از خدمات بهداشتي و درماني كمك شده است.
سهندي بيان كرد: از ابتداي سال جاري تاكنون 46 ميليارد ريال براي پرداخت بيمه تامين اجتماعي 6 هزار و 244 مجري طرح اشتغال و زن سرپرست خانواربه حساب سازمان تامين اجتماعي واريز شده است.
وي ادامه داد: در سال جاري در مجموع 73 هزار و 850 مددجوي استان از خدمات شاخص اين نهاد برخوردار شده كه 288 ميليارد ريال در بخش هاي مختلف حمايتي براي رفع مشكل اين مددجويان هزينه شده است.
وي اظهار كرد: همچنين امسال 2 هزار و 779 مددجو با كمك خيران و حاميان به زيارت مشهد مقدس و عتبات عاليات اعزام شده اند كه در صورت ادامه مشاركت هاي مردمي در سال هاي آينده، كميته امداد استان ظرفيت لازم براي اعزام تمامي مددجويان به سفرهاي زيارتي را خواهد داشت.
مديركل كميته امداد امام خميني (ره) آذربايجان غربي افزود: براي اعزام اين تعداد مددجو در مجموع 14 ميليارد ريال هزينه پرداخت شده است.
سهندي بيان كرد: هدف از اعزام خانواده ها به سفرهاي زيارتي تحقق آرزو، ارتقاي جايگاه اجتماعي و تعميق باورهاي ديني در بين مددجويان است كه تاكنون مددجويان نيز استقبال بي سابقه اي از آن داشته اند.
به گزارش ايرنا، در روزهاي ابتدايي پيروزي انقلاب اسلامي، به فرمان حضرت امام خميني (ره) و به منظور حمايت و امداد محرومان و مستضعفان و خودكفا كردن آنها، كميته امداد امام خميني (ره) تشكيل شد.
اين نهاد در چند دهه فعاليت خودخدمات و طرحهاي متنوع و متعددي را به منظور كمك به نيازهاي ضروري مستضعفين و نيز توانمندسازي آنها انجام داده و دستاوردهاي خوبي نيز داشته است.
اما با توجه به عدم كفاف بودجههاي دولتي اين نهاد، رسيدن وضعيت مستضعفين كشور به وضعيتي كه مطابق با شان يك كشور اسلامي باشد بدون كمكها و خدمات خيرخواهانه مردم امكانپذير نيست.
تقويت فرآيند شناسايي، ارتباط و تعامل موثر با اشخاص حقيقي و حقوقي تاثيرگذار (از جمله نيكوكاران و موسسات خيريه) به منظور استفاده بهينه از ظرفيت آنان در راستاي رفع مشكلات محرومان،تمركز بر محله و محلهگرايي در امور خيريه با محوريت مسجد،ايجاد همبستگي، تكافل و توازن اجتماعي در جامعه و ارتقاي فرهنگ انفاق و نيكوكاري و شناسايي نيازمندان واقعي و كمك به رفع نيازهاي ضروري آنها باتاكيد بر توانمندسازي آنها ازاهداف شبكه نيكوكاري است.
با حمايت و نظارت كميته امداد امام خميني (ره) در برخي محلات، مساجد، دانشگاهها و مراكز صنعتي مركز نيكوكاري افتتاح شده است.
مراكز نيكوكاري با شناسايي خيران و موسسات خيريه از يك سو و نيازمندان واقعي جامعه از سوي ديگر، پاسخگوترين تشكل هاي مردمي به نيازهاي فقرا و محرومان هستند.
كميته امدادآذربايجان غربي چهار درصد جمعيت استان را تحت حمايت خود قرار داده كه 133 هزار نفر از جمعيت 3.2 ميليون نفري آذربايجان غربي را شامل مي شود.
8137/2093**خبرنگار: سيده فاطمه سجادي ** انتشاردهنده: صابر چهرقاني
آغاز زندگي مشترك بيش از 1700 زوج تحت پوشش كميته امداد در سال جاري در آذربايجان غربي
۱ اسفند ۱۳۹۵، ۱۳:۰۳
کد خبر:
82436409
اروميه- ايرنا- مديركل كميته امداد امام خميني (ره) آذربايجان غربي گفت: يك هزار و 764 نوعروس و تازه داماد تحت پوشش اين نهاد حمايتي با كمك هاي مالي كميته امداد و خيرين از ابتداي سال تاكنون به خانه بخت رفته اند.