رهبر معظم انقلاب:اشغال ظالمانه فلسطین یكی از صفحات ناپاك تاریخ؛ این صفحه آلوده با اذن خدا بسته خواهد شد

تهران- ایرنا- رهبر معظم انقلاب اسلامی در ششمین كنفرانس حمایت از انتفاضه فلسطین بیان كردند:اشغال ظالمانه فلسطین از صفحات ناپاك تاریخ است كه همچون دیگر صفحات آلوده، با اذن خدای متعال و یاری او بسته خواهد شد.

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله خامنه ای صبح سه شنبه در ششمین كنفرانس بین‌المللی حمایت از انتفاضه فلسطین و در جمع رهبران گروههای فلسطینی، رئیسان و مسئولان مجالس كشورهای اسلامی، و صدها تن از اندیشمندان، فرزانگان و شخصیت‌های برجسته و آزادی‌خواه جهان اسلام، هدف فتنه‌ها و جنگهای داخلیِ تحمیلی در منطقه را كمرنگ‌شدن حمایت از آرمان مقدس آزادی قدس خواندند.
رهبر معظم انقلاب با تأكید بر لزوم پرهیز گروههای مقاومت فلسطینی از ورود به اختلافات قومی و مذهبی و اختلافات داخلی كشورها خاطرنشان كردند: همه جریان‌های اسلامی و ملی، موظفند در خدمت آرمان فلسطین قرار گیرند و عمق رابطه جمهوری اسلامی با گروه‌های مقاومت فقط به میزان پایبندی آنان به اصل مقاومت مرتبط است.
ایشان همچنین با تشریح دستاوردهای درخشان و افتخارآمیز الگوی مقاومت قهرمانانه و انتفاضه مقدس در زمین‌گیر كردن رژیم صهیونیستی، و با اشاره به اثبات نادرستی طرح‌های قبلی «سازش» و تلاشهای اخیر دوست‌نمایانی كه به‌دنبال انحراف مقاومت و انتفاضه و هزینه كردن آن در معاملات سری با دشمنان هستند، تأكید كردند: مقاومت هوشمندتر از آن است كه در این دام فرو افتد و انتفاضه سوم باذن الله شكستی دیگر بر رژیم غاصب تحمیل خواهد كرد و تلاش برای آزادی فلسطین باید محور وحدت همه ملت‌های مسلمان و آزادی‌خواه باشد.
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، قصه پُرغصه فلسطین و اندوه جانكاه مظلومیت ملت صبور، بردبار و مقاوم آن را درد و رنجی انبوه بر دل انسانهای آزادی‌خواه و حق‌طلب و عدالت‌جو دانستند و افزودند: تاریخ فلسطین و اشغال ظالمانه آن و آواره كردن میلیون‌ها انسان و مقاومت دلیرانه این ملت قهرمان، پر فراز و نشیب است.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به سوابق تاریخی، توطئه تشكیل رژیم صهیونیستی را توطئه‌ای فرامنطقه‌ای خواندند و گفتند: در هیچ برهه‌ای از تاریخ، هیچ یك از ملت‌های جهان با چنین رنج و اندوه و اقدامی ظالمانه، مواجه نبوده‌اند كه در توطئه‌ای فرا منطقه‌ای، كشوری به‌طور كامل اشغال شود و ملتی از خانه و كاشانه خود رانده شوند و به‌جای آنان، گروهی دیگر از جای‌جای جهان بدانجا گسیل شوند و موجودیتی حقیقی نادیده گرفته شود و موجودیتی جعلی به جای آن بنشیند.
ایشان، پاك شدن این صفحه ناپاك از تاریخ را همچون دیگر صفحات آلوده، از وعده‌های تخلف‌ناپذیر الهی در قرآن كریم برشمردند و در ابتدای بحث به تشریح شرایط برگزاری كنفرانس حمایت از انتفاضه فلسطین پرداختند و گفتند: كنفرانس شما در یكی از سخت‌ترین شرایط جهانی و منطقه‌ای برگزار می‌شود و منطقه ما كه همواره پشتیبان ملت فلسطین در مبارزات آن علیه یك توطئه جهانی بوده است، این روزها دستخوش ناآرامی و بحران‌های متعدد است.
حضرت آیت الله خامنه‌ای با اشاره به اینكه وجود بحران در چندین كشور اسلامی منطقه موجب كمرنگ شدن حمایت از مسأله فلسطین و آرمان مقدس آزادی قدس شده است، گفتند: توجه به نتیجه این بحران‌ها، به ما تفهیم می‌كند كه قدرت‌های سود برنده از آن كدامند.
ایشان افزودند: آنانی‌كه رژیم صهیونیستی را در این منطقه به وجود آوردند تا از طریق تحمیل یك درگیری طولانی مدت، مانع از ثبات و استقرار و پیشرفت منطقه شوند، اینك نیز در پس فتنه‌های موجود قرار دارند.
رهبر انقلاب اسلامی فتنه‌های موجود در منطقه را موجب هدر رفتن توانمندی‌های ملت‌ها در درگیری‌های بیهوده و ایجاد فرصت برای قدرت‌گیری هرچه بیشتر رژیم غاصب صهیونیستی دانستند و افزودند: در این میان، شاهد تلاش خیرخواهان و عقلا و حكمای امت اسلامی هستیم كه دلسوزانه در پی حل این اختلافات هستند اما متأسفانه توطئه‌های پیچیده دشمن، توانسته است با بهره‌گیری از غفلت برخی دولت‌ها، جنگهای داخلی را بر ملتها تحمیل كند و آنها را به جان یكدیگر بیندازد و تلاش این خیرخواهان امت اسلامی را كم اثر كند.
ایشان تضعیف جایگاه مسأله فلسطین و تلاش بدخواهان برای خروج آن از اولویت را مسأله‌ای حائز اهمیت برشمردند و خاطرنشان كردند: با وجود اختلافاتی كه كشورهای اسلامی با یكدیگر دارند كه برخی از آنها طبیعی و برخی دیگر توطئه دشمن و برخی دیگر ناشی از غفلت است، لیكن همچنان عنوان فلسطین می‌تواند و باید، محور وحدت همه آنان باشد.
حضرت آیت الله خامنه‌ای یكی از دستاوردهای كنفرانس حمایت از انتفاضه را مطرح كردن اولویت نخست جهان اسلام و آزادی‌خواهان جهان یعنی موضوع فلسطین و ایجاد فضای همدلی برای تحقق هدف والای حمایت از مردم فلسطین و مبارزات حق‌طلبانه و عدالت‌جویانه‌ آنان خواندند و تأكید كردند: هرگز نباید از اهمیت حمایت سیاسی از مردم فلسطین غافل بود كه این مسأله در جهان امروز از اولویت ویژه‌ای برخوردار است و ملت‌های مسلمان و آزادی‌خواه با هر سلیقه و روشی، می‌توانند در یك هدف، یعنی فلسطین و ضرورت تلاش برای آزادی آن گرد هم آیند.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به پدیدار شدن نشانه‌های اُفول رژیم صهیونیستی و ضعفی كه بر متحدان اصلی آن به ویژه آمریكا حاكم شده است، افزودند: در این شرایط مشاهده می شود كه اندك اندك، فضای جهانی به سمت مقابله با اقدامات خصمانه و غیرقانونی و غیرانسانی رژیم صهیونیستی میل می‌كند، البته هنوز جامعه جهانی و كشورهای منطقه نتوانسته‌اند به مسئولیت خود در برابر این مسأله‌ی انسانی عمل كنند.
حضرت آیت الله خامنه‌ای با اشاره به استمرار «سركوب وحشیانه ملت فلسطین و غصب سرزمین‌های آنان و بنای شهرك در آنها»، «دستگیری‌های گسترده»، «قتل و غارت»، «تلاش برای تغییر چهره و هویت قدس و مسجدالاقصی و دیگر اماكن مقدس اسلامی و مسیحی در آن» و «سلب حقوق اولیه شهروندان» كه با پشتیبانی همه‌جانبه آمریكا و برخی دولتهای غربی انجام می‌شود از نبود عكس‌العمل شایسته جهانی در مقابل این جنایتها اظهار تأسف كردند.
ایشان با اشاره به «رسالت عظیم، الهی و افتخارآمیز ملت فلسطین» در دفاع از قدس و مسجدالاقصی، به مسئله لزوم تداوم مبارزه پرداختند و خاطرنشان كردند: این ملت، راهی جز این ندارد كه با اتكال به پروردگار متعال و اتكاء به توانمندی‌های ذاتی خود، در صدد برآید تا شعله مبارزه را همچنان فروزان نگاه دارد و الحق كه تاكنون چنین كرده‌اند.
حضرت آیت الله خامنه‌ای انتفاضه كنونی در سرزمین‌های اشغالی را كه برای سومین بار آغاز شده است، مظلوم‌تر از دو انتفاضه قبل، اما حركتی درخشان و پر امید ارزیابی كردند و گفتند: به ‌اذن الله خواهید دید كه این انتفاضه، مرحله بسیار مهمی از تاریخ مبارزات را رقم خواهد زد و شكستی دیگر بر رژیم غاصب تحمیل خواهد كرد.
ایشان با اشاره به «روند مرحله‌ایِ رشد غده‌ سرطانیِ رژیم صهیونیستی» و تبدیل شدن آن به بلای كنونی، درمان آن را نیز مرحله‌ای دانستند و افزودند: چند انتفاضه و مقاومتِ پیگیر و مستمر توانسته است اهداف مرحله ای بسیار مهمی را محقق سازد و همچنان توفنده به پیش می‌تازد تا دیگر اهداف خود را، تا زمان آزادی كامل فلسطین محقق سازد.
رهبر انقلاب اسلامی در ادامه با اشاره به بار سنگینی كه ملت بزرگ فلسطین به تنهایی در مقابله با صهیونیسم جهانی و حامیان قلدر آن به دوش می‌كشد، به تبیین اهداف و نتایج طرحهای موسوم به سازش با رژیم صهیونیستی پرداختند و گفتند: ملت فلسطین، «صبور و بردبار، اما مستحكم و استوار» به تمامی مدعیان، فرصت داده است تا ادعای خود را به محك تجربه بسپارند.
ایشان افزودند: آن روز كه با ادعای نادرست واقع‌بینی و ضرورت پذیرش حداقل حقوق برای جلوگیری از ضایع شدن آن، طرح‌های سازش به طور جدی مطرح شد، ملت فلسطین و حتی جریان‌هایی كه نادرستی این دیدگاه برایشان از پیش اثبات شده بود به آن فرصت دادند.
ایشان با اشاره به تأكید همیشگی جمهوری اسلامی ایران بر نادرستی این نوع روشهای سازشكارانه و آثار زیانبار و خسارتهای سنگین آنها، خاطرنشان كردند: فرصتی كه به روند سازش داده شد، آثار مخربی در مسیر مقاومت و مبارزه ملت فلسطین به همراه داشت، اما تنها فایده‌ آن، اثبات نادرستیِ تصور واقع بینی در عمل بود.
حضرت آیت الله خامنه‌ای با اشاره به این واقعیت كه روش شكل‌گیری رژیم صهیونیستی به‎گونه‌ای است كه نمی‌تواند از توسعه طلبی و سركوبگری و تضییع حقوق حقه فلسطینیان دست بردارد، افزودند: موجودیت و هویت رژیم ظالم صهیونیستی در گرو نابودی تدریجی هویت و موجودیت فلسطین است، زیرا موجودیت نامشروع آن رژیم در صورتی قابلیت استمرار خواهد داشت كه بر ویرانه‌های هویت و موجودیت فلسطین بنا شود.
رهبر انقلاب اسلامی با استناد به همین واقعیت، حفاظت از هویت فلسطینی و پاسداری از همه نشانه‌های این هویتِ بر حق و طبیعی را‌ امری واجب، ضروری و یك جهاد مقدس خواندند و تأكید كردند: تا وقتی كه نام و یاد فلسطین و شعله‌ی فروزان مقاومت همه جانبه‌‍ این ملت برافراشته بماند، امكان ندارد كه پایه‌های رژیم اشغالگر مستحكم گردد.
ایشان در بیان اشكالات و خسارتهای دیگری كه طرحهای سازش با رژیم صهیونیستی دارد، افزودند: مشكل روند سازش فقط در این نیست كه با كوتاه آمدن از حق یك ملت، به رژیم غاصب مشروعیت می‌دهد، كه خود خطایی بزرگ و نابخشودنی است، بلكه مشكل در آن است كه اساساً، هیچ تناسبی با شرایط كنونی مسأله فلسطین ندارد و خصلت‌های توسعه‌طلبانه و سركوبگرانه و آزمندانه‌ی صهیونیست‌ها را در نظر نمی‌گیرد.
رهبر انقلاب اسلامی، اثبات نادرستی ادعاهای مدعیان سازش را موجب ایجاد نوعی اجماع ملی در مورد روش‌های درست مبارزه برای احقاق حقوق ملت فلسطین دانستند و گفتند: اینك مردم فلسطین در كارنامه سه دهه‌ گذشته خود، دو الگوی متفاوت را تجربه كرده‌اند و میزان تناسب آن با شرایط خویش را دریافته‌اند.
حضرت آیت الله خامنه‌ای با اشاره به دستاوردهای عظیم الگوی مقاومت قهرمانانه و مستمر انتفاضه مقدس در مقابل روند سازش، هجوم به «مقاومت» و مورد سؤال قرار دادن «انتفاضه» از سوی مراكز معلوم‌الحال و دشمنان را به‌علت همین دستاوردهای برجسته دانستند و افزودند: از دشمن انتظاری جز این نیست، زیرا به درستیِ این راه و ثمربخش بودن آن وقوف كامل دارد اما گاه برخی از جریان‌ها و حتی كشورهایی كه در ظاهر ادعای همراهی با مسأله فلسطین را دارند، در حقیقت درصددند تا مسیر درست این ملت را منحرف كنند، به مقاومت حمله می‌كنند.
ایشان در تبیین ماهیت ادعای این جریانها و كشورهای دو رو، گفتند: ادعای آنان این است كه مقاومت در پی چند دهه از عمر خود، هنوز نتوانسته است آزادی فلسطین را محقق سازد، پس این روش نیازمند بازنگری است!
حضرت آیت الله خامنه‌ای در پاسخ به این ادعا گفتند: درست است كه مقاومت هنوز نتوانسته است به هدف غایی خود یعنی آزادی كل فلسطین دست یابد، اما توانسته است مسأله فلسطین را زنده نگه دارد.
رهبر انقلاب اسلامی با طرح این سؤال كلیدی كه «باید دید اگر مقاومت نبود، اینك در چه شرایطی به سر می‌بردیم؟»، مهمترین دستاورد مقاومت را «ایجاد مانع اساسی در برابر پروژه‌های صهیونیستی» خواندند و خاطرنشان كردند: موفقیت مقاومت در تحمیل یك جنگ فرسایشی به دشمن است، یعنی توانسته برنامه اصلی رژیم صهیونیستی را كه سیطره بر كل منطقه بود، به شكست بكشاند.
ایشان با تأكید بر ضرورت تجلیل از اصل مقاومت و سلحشورانی كه در دوره‌های مختلف و از همان ابتدای اجرای پرده تأسیس رژیم صهیونیستی به مقاومت پرداختند و با تقدیم جان خود، پرچم مقاومت را برافراشته نگاه داشته و نسل به نسل آن را منتقل كردند، افزودند: نقش مقاومت در دوره‌های بعد از اشغال بر كسی پوشیده نیست و یقیناً نمی‌توان حتی نقش مقاومت را در پیروزیِ هرچند مختصرِ جنگ سال ۱۳۵۲ برابر با ۱۹۷۳ میلادی نادیده انگاشت.
حضرت آیت الله خامنه‌ای افزودند: از سال ۱۳۶۱ برابر با ۱۹۸۲ میلادی كه عملاً بار مقاومت بر دوش مردم داخل فلسطین قرار گرفت، مقاومت اسلامی لبنان -حزب الله- از راه رسید تا یاری‌گر فلسطینیان در میسر مبارزاتی‌شان باشد.
رهبر انقلاب اسلامی تأكید كردند: اگر مقاومت، رژیم صهیونیستی را زمین‌گیر نكرده بود، اینك شاهد دست‌اندازی آن به دیگر سرزمین‌های منطقه از مصر گرفته تا اردن و عراق و خلیج فارس و غیره بودیم.
حضرت آیت الله خامنه‌ای زمین‌گیر كردن رژیم صهیونیستی را دستاوردی بسیار مهم اما نه به‌عنوان تنها دستاورد مقاومت ارزیابی كردند و در بیان دستاوردهای دیگر مقاومت افزودند: آزادی جنوب لبنان و آزادی غزه، تحقق دو هدف مرحله‌ای مهم در روند آزادی فلسطین به شمار می‌رود كه توانسته است روند گسترش جغرافیایی رژیم صهیونیستی را معكوس كند.
ایشان در تبیین صفحات درخشان كارنامه مقاومت، به «ناتوانی رژیم صهیونیستی در دست‌اندازی به سرزمین‌های جدید در طول حدود ۳۰ سال گذشته و عقب‌گرد و خروج ذلت‌بار آن از جنوب لبنان و غزه» و همچنین «نقش اساسی و برجسته مقاومت در انتفاضه اول و دوم» پرداختند و گفتند: جنگ ۳۳ روزه لبنان و جنگ‌های ۲۲ روزه، جنگ ۱۲ روزه و جنگ ۵۱ روزه در غزه، همگی صفحاتی درخشان از كارنامه مقاومت است كه موجب افتخار تمام ملت‌های منطقه، جهان اسلام و همه انسان‌های آزادی‌خواه جهان است.
رهبر انقلاب اسلامی با یادآوری شرایط سخت جنگ ۳۳ روزه لبنان و مقاومتِ منجر به پیروزی گفتند: در آن جنگ عملاً همه راه‌های امداد رسانی به ملت لبنان و مقاومان سلحشور حزب الله بسته شده بود، اما به یاری خداوند و اتكا به نیروی عظیم مردم مقاوم لبنان، رژیم صهیونیستی و حامی اصلی آن یعنی آمریكا، شكست مفتضحانه‌ای را متحمل شدند كه دیگر به آسانی جرأت حمله به آن دیار را نخواهند كرد.
ایشان همچنین با اشاره به مقاومت سلحشورانه مردم در غزه كه این منطقه را به قلعه شكست‌ناپذیر مقاومت تبدیل كرده است، افزودند: مقاومت‌های غزه در طی چند جنگ پیاپی نشان داد كه رژیم صهیونیستی ضعیف‌تر از آن است كه در مقابل اراده یك ملت، توان ایستادگی داشته باشد.
حضرت آیت الله خامنه‌ای، قهرمان اصلی جنگ‌های غزه را ملت سلحشور و مقاومی دانستند كه با وجود تحمل چندین سال محاصره اقتصادی، با اتكاء به قدرت ایمان، همچنان از قلعه مقاومت یعنی غزه دفاع می‌كنند.
ایشان همچنین از همه گروه‌های مقاومت فلسطین به‌ویژه سرایا القدس از جنبش جهاد اسلامی، كتائب عزالدین قسام از حماس، كتائب شهداءالاقصی از فتح و كتائب ابوعلی‌مصطفی از جبهه خلق برای آزادی فلسطین كه نقش ارزشمندی در جنگ‌های غزه با رژیم صهیونیستی داشتند، تقدیر كردند.
بخش بعدی سخنان رهبر انقلاب اسلامی به لزوم تأمین نیازهای اساسی ملت فلسطین اختصاص داشت و ایشان با هشدار در خصوص خطرات ناشی از حضور رژیم صهیونیستی، تأكید كردند: مقاومت باید از همه ابزارهای لازم برای استمرار كار خود برخوردار باشد و در این مسیر، همه ملت‌ها و دولت‌های منطقه و آزادی‌خواهان جهان وظیفه دارند نیازهای اساسی این ملت مقاوم را تأمین كنند كه بستر اصلی مقاومت،‌ ایستادگی و پایداری ملت فلسطین است كه خود، فرزندان غیور و مقاوم را پرورش داده است.
ایشان در خصوص وظیفه مهم تأمین نیازهای مردم و مقاومت فلسطین، گفتند: این وظیفه‌ای مهم و حیاتی است كه همه باید به آن عمل كنیم و در این روند، نباید به نیازهای اساسی مقاومت در كرانه باختری بی‌توجه بود كه اینك بار اصلی انتفاضه مظلوم را بر دوش می‌كشد.
نگاهی آسیب‌شناسانه به فعالیتهای مقاومت فلسطین، محور بعدی سخنان رهبر انقلاب اسلامی در كنفرانس حمایت از انتفاضه فلسطین بود.
ایشان با فراخواندن مقاومت فلسطین به عبرت‌گیری از گذشته‌، توصیه مهمی در خصوص پرهیز گروههای مقاومت از ورود به اختلافات مطرح و تأكید كردند: مقاومت و فلسطین، ارزشمندتر و والاتر از آن است كه در اختلافات میان كشورهای اسلامی و عربی و یا اختلافات داخلی كشورها و یا اختلافات قومی و مذهبی درگیر شود و فلسطینیان، به‌خصوص گروه‌های مقاومت باید قدر جایگاه ارزشمند خود را بدانند و به این اختلافات ورود نكنند.
رهبر انقلاب اسلامی، وظیفه همه كشورهای اسلامی و عربی و همه جریان‌های اسلامی و ملی را قرار گرفتن در خدمت آرمان فلسطین خواندند و افزودند: حمایت از مقاومت، وظیفه همه ما است و هیچ‌كس حق ندارد در برابر كمك، از آنان انتظار ویژه‌ای داشته باشد.
حضرت آیت الله خامنه‌ای اما تنها شرط كمك به مقاومت فلسطین را هزینه شدن كمك‌ها در جهت تقویت بنیه مردم فلسطین و ساختار مقاومت خواندند و خاطرنشان كردند: پایبندی به اندیشه ایستادگی در برابر دشمن و مقاومت در همه ابعاد آن، ضامن استمرار این كمك‌ها است.
ایشان در تبیین موضع جمهوری اسلامی نسبت به مقاومت فلسطین، گفتند: موضع ما نسبت به مقاومت یك موضع اصولی‌ است و ربطی به گروه خاصی ندارد و هر گروهی كه در این مسیر استوار باشد، با او همراه هستیم و هر گروهی كه از این مسیر خارج شود، از ما دور شده است.
رهبر انقلاب اسلامی در جمع‌بندی این بخش از سخنانشان، جمله‌ای راهبردی بیان و خاطرنشان كردند: عمق رابطه ما با گروه‌های مقاومت اسلامی فقط به میزان پایبندی آنان به اصل مقاومت مرتبط است.
مسأله «اختلاف میان گروه‌های مختلف فلسطینی»، موضوع دیگری بود كه حضرت آیت الله خامنه‌ای به آن پرداختند و گفتند: تفاوت دیدگاه به‌علت تنوع سلیقه امری طبیعی و قابل درك است و تا آنجا كه در همین محدوده باقی بماند، چه بسا موجب هم‌افزایی و غِنای هرچه بیشتر مبارزات مردم فلسطین شود.
ایشان، سوق پیدا كردن اختلافات به نزاع و درگیری را گام برداشتن در مسیر خواست دشمن و موجب خنثی شدن قدرت و توان جریانهای مبارز دانستند و گفتند: مدیریتِ اختلاف و تفاوت نگرش و سلیقه، هنری است كه همه‌ی جریان‌های اصلی باید آن را به كار گیرند و به‌گونه‌‌ای برنامه‌های مختلف مبارزاتی خود را برنامه‌ریزی كنند كه فقط به دشمن فشار آورد و موجب تقویت مبارزه شود.
رهبر انقلاب اسلامی، «اتحاد ملی بر اساس برنامه جهادی» را ضرورتی ملی برای فلسطین خواندند و تأكید كردند: انتظار می‌رود همه جریان‌های مختلف در جهت عمل به خواست همه مردم فلسطین برای تحقق اتحاد ملی بكوشند.
حضرت آیت الله خامنه‌ای سپس به توطئه دیگری كه علیه مقاومت جریان دارد، اشاره كردند و افزودند: مقاومت، این روزها با توطئه دیگری نیز دست به گریبان است و آن تلاش دوست‌نمایانی است كه می‌كوشند مقاومت و انتفاضه مردم فلسطین را از مسیر خود منحرف ساخته و آن را هزینه معاملات سرّی خود با دشمنان ملت فلسطین كنند.
ایشان خاطرنشان كردند: مقاومت هوشمندتر از آن است كه در این دام فرو اُفتد، به ویژه آنكه ملت فلسطین رهبر حقیقی مبارزات و مقاومت است و تجارب گذشته نشان می‌دهد كه این ملت با درك دقیق از شرایط، مانع از اینگونه انحرافات می‌شود و اگر خدای ناكرده، جریانی از جریان‌های مقاومت در این دام فرو افتد، این ملت همچون گذشته می‌تواند نیاز خود را باز تولید كند.
رهبر انقلاب اسلامی تأكید كردند: اگر گروهی پرچم مقاومت را بر زمین بگذارد، یقیناً گروهی دیگر از دل ملت فلسطین بر‌می‌آید و آن پرچم را در دست خواهد گرفت.
حضرت آیت الله خامنه‌ای همچنین خطاب به حضار خاطرنشان كردند: مطمئناً شما حضار محترم در این نشست، فقط به فلسطین خواهید پرداخت كه متأسفانه در چند سال اخیر، كوتاهی‌هایی در توجه لازم و ضروری به آن صورت پذیرفته است، البته یقیناً بحران‌های موجود در جای جای منطقه و امت اسلامی شایسته توجه است، اما آنچه موجب این گردهم‌آیی است، مسأله فلسطین است.
ایشان گفتند: این اجلاس می‌تواند الگویی باشد تا رفته رفته همه مسلمانان و ملت‌های منطقه بتوانند با تكیه به اشتراكات خود اختلافات را مهار كرده و با حل تك تك آنها، موجبات تقویت هرچه بیشتر امت محمدی(صلوات الله علیه) را فراهم آورند.
رهبر انقلاب اسلامی در پایان از میهمانان عالیقدر و رئیس مجلس شورای اسلامی و همكارانشان در مجلس دهم كه این كنفرانس را تشكیل دادند، تشكر كردند و برای شهدای اسلام به‌ویژه شهدای والامقام مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی و همه رزمندگان صادق جبهه مقاومت و نیز روح مطهر بنیان‌گذار جمهوری اسلامی امام راحل كه بیشترین اهتمام را به قضیه فلسطین مبذول داشت، رحمت الهی مسألت كردند.
حضرت آیت الله خامنه‎ای همچنین پیش از آغاز سخنرانی خود در این اجلاس، با اشاره به اینكه امروز سالروز شهادت مالكوم ایكس رهبر مسلمانان سیاه‌پوست امریكاست، از حضار خواستند، فاتحه‌ای نثار روح او قرائت كنند.
رهبر انقلاب اسلامی پس از پایان سخنانشان با جمعی از مهمانان شركت كننده در كنفرانس بین‌المللی حمایت از انتفاضه فلسطین از نزدیك دیدار و گفت‌وگو كردند.
سیام**1429
دریافت:داود توسلی**انتشار:محسن طاهرزاده
۰ نفر