به گزارش ايرنا حسن مسعودي سه شنبه در حاشيه گردهمايي روساي ادارات مشاركت هاي مردمي و كارشناسان مسئول آموزش و پرورش قطب 3 كشور در سالن اجتماعات بندر و دريانوردي خرمشهر در گفت و گو با خبرنگاران با بيان اينكه تقويت و توسعه مدارس غير دولتي در پيشبرد اهداف آموزشي كشور تاثير مثبتي دارد، گفت: از 13 ميليون دانش آموز كشور يك ميليون و 500 هزار دانش آموز در مدارس غير دولتي تحصيل مي كنند كه از اين مجموع را 58 درصد پسر و 42 درصد دختر تشكيل مي دهد.
وي شمار مدارس در كل كشور را 109 هزار و 266 مدرسه عنوان كرد و گفت: از اين تعداد 14 هزار و 457 مدرسه غير دولتي فعال است كه 13 درصد مدارس كشور را تشكيل مي دهد.
مسعودي با بيان اينكه 52 درصد مدارس غير دولتي را پسرانه و 48 درصد را دخترانه تشكيل مي دهند، گفت: از اين تعداد 54 درصد در مقطع ابتدايي، 21 درصد متوسطه اول و 25 درصد متوسطه دوم مي باشند كه نسبت به سال تحصيلي گذشته 8.7 درصد رشد مدرسه و 5.88 درصد رشد دانش آموزي داشته است.
مدير كل مدارس و مراكز غير دولتي وزارت آموزش و پرورش حمايت و بالا بردن انگيزه مدرسه داري را از اهداف آموزش و پرورش دانست و گفت: در صورتي كه محدوديت هاي مدارس غيردولتي را كاهش دهيم به ميزان يك درصدي از سهم اين مدارس مي رسيم.
**** تشكيل شوراي نظارت آموزشي شهرستان ها به زودي مدارس اعلام مي شود
مديركل مدارس و مراكز غير دولتي وزارت آموزش و پرورش همچنين در گردهمايي روساي ادارات مشاركت هاي مردمي و كارشناسان مسئول آموزش و پرورش قطب 3 كشور در سالن اجتماعات بندر و دريانوردي خرمشهر گفت: براساس قانون موظفيم شوراي نظارت در شهرستان ها و مناطق را اجرايي كنيم و اين شورا بر عملكرد آموزش و پرورش مدارس و نحوه اجراي تعيين شهريه نظارت مي كند.
مسعودي اعضاي اين شورا را متشكل از مديران آموزش و پرورش، كارشناسان مسئول مدارس غير دولتي، كارشناس اداره حقوقي اداره هاي آموزش و پرورش خواند و گفت:همچنين، يكي از معاونان آموزش و پرورش، معاون پرورشي، دو نفر از نمايندگان شوراي موسسان و يك نفر نماينده از موسسان مراكز و نماينده آن شهر به عنوان ناظر در شوراي نظارت شركت مي كنند.
وي ادامه داد:بخشنامه تا دو هفته ديگر به شهرستان ها ارسال مي شود.
مسعودي همچنين بودجه آموزشي امسال اين وزارت را 310 هزار ميليارد ريال عنوان كرد و گفت: براي تخصيص بودجه جديد، وزارت آموزش و پرورش 450 هزار ميليارد ريال پيشنهاد داده است.
وي ادامه داد: مدارس غير دولتي با توجه به داشتن 200 هزار نيروي كار و با يك ميليون و 500 هزار دانش آموز مي تواند سه هزار و 700 ميليارد تومان معادل 37 هزار ميليارد ريال از هزينه هاي آموزش و پرورش را كاهش دهد.
مسعودي افزود: اگر اين مدارس غير دولتي نباشد آموزش و پرورش بايد 200 هزار نيروي معلم را جذب كند بنا براين مدارس غير دولتي حجم تصدي گري دولت را كاهش مي دهد.
به گزارش ايرنا گردهمايي روساي ادارات مشاركت هاي مردمي و كارشناسان مسئول آموزش و پرورش قطب 3 كشور با حضور نمايندگان استان هاي سيستان و بلوچستان، اصفهان، فارس، بوشهر، چهارمحال و بختياري، كهگيلويه و بوير احمد و خوزستان در سالن اجتماعات بندر و دريانوردي خرمشهر برگزار شد.
اين گردهمايي به مدت دو روز برگزار مي شود.
7100/6125 خبرنگار:كميله حجازي **انتشاردهنده:سيدبهادر حسيني
كانال خبري ايرنا خوزستان:irnaahvaz@
براي دريافت لحظه به لحظه اخبار استان خوزستان به كانال http://www.telegram.me/irnaahvaz بپيونديد.
بيش از 60 درصد دانش آموزان مدارس غيردولتي به دانشگاه راه مي يابند
۳ اسفند ۱۳۹۵، ۲۲:۱۵
کد خبر:
82439831
آبادان – ايرنا – مدير كل مدارس و مراكز غير دولتي وزارت آموزش و پرورش گفت: بيش از 60 درصد دانش آموزان مدارس غير دولتي در سال اول به دانشگاه ها و مراكز آموزش عالي راه مي يابند.