به گزارش خبرنگار اجتماعي ايرنا، سردار جواد خضرايي روز يكشنبه در همايش ملي مباني طراحي موزه هاي دفاع مقدس كه در اين باغ موزه برگزار شد، افزود: قرار بود موزه جديدي بنام انقلاب اسلامي از سوي نيروهاي مسلح در كلانشهر تهران ايجاد شود اما از آنجايي كه تعريف دو موزه با عنوان دفاع مقدس در يك كلانشهر با شعار اقتصاد مقاومتي در تضاد بود تصميم گرفته شد تا اين دو موزه با يكديگر ادغام شوند.
وي ادامه داد: هم اينك اساسنامه اين دو موزه تلفيق و تدوين وهيات امناي آن نيز انتخاب شده است.
خضرايي گفت: سرلشكر صفوي به عنوان عضو حقيقي هيات امناي موزه جديد انقلاب اسلامي دفاع مقدس منصوب شده اند و اميداوريم با ادغام اين دو موزه بتوانيم اهداف دفاع مقدس را بخوبي تبيين كنيم.
وي با بيان اينكه در چيدمان باغ موزه دفاع مقدس جاي اثرهاي هنري و هنرمندان خالي است اظهار كرد:بايد علاوه بر جنبه هاي تاكتيكي و تكنيكي دفاع مقدس، نكات تربيتي را هنرمندانه احصاء كنيم و به عنوان مدل تربيتي و بومي دفاع مقدس در اخيتار مخاطبان و بازديدكنندگان قرار دهيم.
مدير عامل باغ موزه دفاع مقدس گفت:درهمه جاي دنيا موزه هايي به نام جنگ وجود دارد و اغلب كه آن كشور با وجود آنكه رفتار استثمارگرانه اي در جنگ اعمال كرده اند اما در موزه هاي خود رفتارهاي حماسي را تدوين و به مخاطبان از جنگ منتقل مي كنند.
خضرايي در عين حال افزود: اين در حالي است كه در كشورما جنگي بوجود آمده است كه اخلاق، رفتار خداجويانه، انس و الفت و مودت، اساس آن بوده است و آدم هايي كه در آن جنگ ها به شهادت رسيدند مسير اخلاقي را طي كرده اند اما هنوز نتوانسته ايم پيام اين رفتارهاي حماسي را به مخاطبان خود انتقال دهيم
وي تاكيد كرد: امروز بايد از دفاع مقدس تعاريف جديدي بدست آوريم تا بتوانيم بر اساس آن نياز جامعه را برآورده كنيم.
خضرايي ابراز اميدواري كرد در فصل جديدي كه برگرفته از فعاليت هاي هنري و الهامات دفاع مقدس است بتوانيم كارهاي ارزشي را تدوين كنيم و در اختيار مردم قرار دهيم.
مدير همايش ملي مباني طراحي موزه هاي دفاع مقدس از عمده اهداف اين همايش را تبيين مباني طراحي و چارچوب طرح معماري موزه هاي دفاع مقدس مبتني بر تاثيرگذاري سازنده آموزه هاي دفاع مقدس بر مخاطبين،تبيين مباني هنري اثرگذار بر كالبد موزه دفاع مقدس و ارايه راهكارهاي خلق مكان هاي الهام بخش فرهنگ دفاع مقدس براي طراحان و هنرمندان عنوان كرد.
وي ادامه داد: شناسايي، گردآوري و تدوين و ترويج مباني و مفاهيم علمي توليد شده در طراحي موزه هاي دفاع مقدس و كمك به توليد علم و دانش بومي و خلق هنر حماسي اسلامي در ترويج آموزه هاي جنگ تحميلي از طريق موزه هاي دفاع مقدس از ديگر اهداف اين همايش است .
وي خاطرنشان كرد: 120 مقاله به اين همايش ارسال شده است.
اجتمام**9136**1776
خبرنگار: فرزانه جلاليان **انتشاردهنده: ليلا خطيب زاده
تهران- ايرنا- مديرعامل باغ موزه دفاع مقدس اعلام كرد: دو موزه «انقلاب اسلامي» و «باغ موزه دفاع مقدس» با يكديگر ادغام مي شود و از اين پس نام جديد باغ موزه دفاع مقدس، «موزه انقلاب اسلامي دفاع مقدس» خواهد بود.