۱۸ اسفند ۱۳۹۵، ۱۰:۵۴
کد خبر: 82456845
T T
۰ نفر
نشست علمي تخصصي دريا و دريانوردي در بوشهر برگزار شد

بوشهر-ايرنا- به مناسبت نكوداشت هفته بوشهر نشست علمي تخصصي دريا و دريانوردي روز چهارشنبه با حضور شهروندان و مسئولان در سينما كانون برگزار شد.

به گزارش ايرنا، معاون دريايي بندري اداره بنادر و دريانودري استان بوشهر در اين نشست با تبريك فرا رسيدن 18 اسفندماه روز بوشهر اظهار داشت: بندر بوشهر با وجود اينكه از بعد مساحت از بنادر كوچك است اما رتبه دوم در حمل و نقل كانتينري در سطح كشور را داراست.
محمد شكيبي نسب افزود: با توجه به محدوديت ها براي توسعه بندر بوشهر طرح توسعه اين بندر در قالب جزيره نگين و در 450 هكتار اجرا مي شود كه به منطقه ويژه اقتصادي استان بوشهر نيز ملحق شده است.
وي گفت: هم اكنون ظرفيت كنوني تخليه و بارگيري كانتينري بندر بوشهر هفت ميليون تن است كه با انجام طرح توسعه اي آن به بيش از 2 برابر خواهد رسيد.
شكيبي نسب ادامه داد: با احداث جاده اي كه از سمت جزيره نگين به سمت جاده بوشهر-برازجان پيش بيني شده تردد بسياري از كاميون و تريلرها در خارج از شهر بوشهر صورت خواهد گرفت.
وي با اشاره به احداث چهار پايانه كانتينري در جزيره نگين يادآور شد: براي تحقق طرح توسعه اي بندر بوشهر نياز به يك ظرفيت فعال داريم كه از خرداد سال 94 روند ركود ورود كالا به بندر را داشتيم ولي با بازاريابي هاي صورت گرفته از نيمه دوم سال 95 وضعيت بهتري پيدا كرديم.
شكيبي نسب گفت: چنانچه بخواهيم بندر بوشهر به جايگاه اصلي خود برسد همه دستگاههاي ذيربط بايد در يك تعامل سازنده براي رسيدن به اين هدف مهم تلاش كنند.
رئيس بنياد ايرانشناسي شعبه استان بوشهر نيز در اين نشست گفت: استان بوشهر در عرصه دريا و دريانوردي تاريخ درخشان داشته و در اين عرصه بزرگاني چون ناخدا عباس دريانورد، ابراهيم دريا بيگي و سليمان سيرافي فعاليت داشتند.
عبدالكريم مشايخي ادامه داد: در 2 كتاب سفرهاي دريايي ناخداعباس دريانورد و زندگي نامه به نويسندگي اينجانب گوشه اي از اين افتخارات كه متعلق به استان بوشهر است به رشته تحرير آمده كه يك ظرفيت خوب براي شناخت ابعاد وسيع زندگي ناخدا عباس دريانورد است.
وي در بخش ديگري از صحبت هاي خود با اشاره به انتقال پروانه كشتي رافائل از بوشهر به شركت ذوب آهن اصفهان گفت: با تمام وعده هايي كه از مسئولان شنيديم اين اثر تاريخي ارزشمند به شركت ذوب آهن منتقل شد.
مشايخي گفت: اين در حالي است كه طبق قانون چنين آثاري اگر در مالكيت شخصي باشد نيز انتقال آن براي اسقاط جريمه و زنداني دارد.
وي يادآور شد: در كشورهاي پيشرفته به چنين آثار ارزشمندي بهاي فرواني داده مي شود كه اين رويه بايد براي آثار تاريخي ارزشمند كشور نيز روند مطلوب تري به خود بگيرد.
صحبت هاي محمدرضا ايراني بعنوان يكي از پيشكسوتان عرصه دريانوردي بوشهر پيرامون تاريخچه دريانوردي اين شهر و اجراي موسيقي زنده توسط گروه شالو از ديگر برنامه هاي نشست علمي تخصصي دريا و دريانوردي در بوشهر بود.
7212/6043** خبرنگار: عبدالصمد شهرياري** انتشار دهنده: خدانظر خواجه