به گزارش ايرنا بيست و دوم اسفند سالروز تشكيل بنياد شهيد انقلاب اسلامي به عنوان روز شهدا بهانه اي براي تكريم و پاسداشت انسان هاي وارسته اي است كه در راه دفاع از ميهن تا آخرين نفس ايستادگي كردند.
شهادت در اسلام اوج تعالي انسان است به گونه اي كه برترين كاميابي، بزرگترين پيروزي، والاترين مقام رسيدن به فيض شهادت است و براي شهيد نيز شكوهمند ترين لحظه و زيباترين زمان لحظه نوشيدن شربت از جام شهادت است.
در اين ميان مردم سيستان و بلوچستان سرزمين دلاور مردان و استوار قامتان مرزدار و نماد و پايتخت وحدت شيعه و سني ايران اسلامي با تقديم 2 هزار و 9 شهيد، چهار هزار جانباز و 600 آزاده استقامت و ولايت پذيري اين ديار را به نمايش گذاشته اند.
مردم اين ديار همگام با ملت بزرگ ايران در صحنه هاي مختلف جانفشاني هاي بي نظيري را از خود به يادگار گذاشتند به طوري كه شهيد آيت الله سيد محمد تقي حسيني طباطبايي طلايه دار مبارزه با رژيم پهلوي، سرداران شهيد قاسم و ميرحسن ميرحسيني، محمد زاده، عالي، خلبانان شهيد ميرمرادزهي و مرادقلي، مولوي حسين بر و مولوي جنگي زهي و صدها شهيد اين خطه جزو افتخارات مردمان اين ديار هستند.
شيعه و سني در اين استان پهناور چون جان شيرين از دستاوردهاي نظام و خاك ميهن اسلامي دفاع كرده و همچنان دفتر شهادت را گشوده نگه داشته و همواره مردانه در مقابل دشمنان ايستاده اند.
ولايتمداران اين استان به عنوان مرزداران غيور ميهن اسلامي چون هشت سال دوران دفاع مقدس مردانه در حفظ استقلال و تماميت ارضي از هر نوع ايثار و رشادت دريغ نكرده و قاطعانه از مرزهاي ميهن اسلامي دفاع كرده و در مقابل دسيسه هاي و توطئه هاي دشمنان ايستاده اند.
سيستان و بلوچستان زيارتگاه عاشقان است در شهر و ديارش شهيداني آرميده اند و خاك اين سرزمين با خون سرخ شهيدان گلگون شده است.
نماينده ولي فقيه در سيستان و بلوچستان و امام جمعه زاهدان گفت: با توجه به اينكه شهدا بالاترين و ارزشمند ترين سرمايه نظام محسوب مي شوند بايد فرهنگ ايثار و شهادت در جامعه نهادينه شود.
آيت الله عباسعلي سليماني با بيان اينكه شهدا با نثار خونشان مسير ترقي و پيشرفت و آزادگي را براي ملت سرافراز ايران اسلامي هموار كردند اظهار داشت: شهيدان به خانواده، طايفه و قشر خاصي اختصاص ندارند بلكه تاثير سازنده آنان مربوط به نظام، تاريخ و بشريت است.
نماينده مقام معظم رهبري در امور اهل سنت سيستان و بلوچستان و كرمان با بيان اينكه شهيدان در راه دفاع از انقلاب اسلامي و ارزش هاي والاي اين نظام مقدس، خون خود را اهدا كردند و اين امر غيرقابل ارزش گذاري است افزود: هم اينك وظيفه آحاد جامعه است كه همواره قدر ايثار و فداكاري شهيدان و خانواده معظم آنان را بدانند و مورد تكريم و تعظيم قرار دهند.
امام جمعه زاهدان با بيان اينكه شهدا عمر خود را در راه حق صرف كردند گفت: از آنجايي كه شهادت به معناي قدم برداشتن در راه باورهاي ديني و معاد است ترويج اين فرهنگ گامي ارزشمند در مسير حق محسوب مي شود.
امام جمعه زاهدان تاكيد كرد: شهدا تابلوي برجسته اي از ارزش ها را در مقابل ما قرار داده اند كه بايد از آن بيشترين بهره را ببريم.
مديركل بنياد شهيد و امور ايثارگران سيستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار ايرنا با تبريك روز بزرگداشت شهدا گفت: حضرت امام خميني(ره) در 22 اسفند 58 با فرمان تاسيس بنياد شهيد براي رسيدگي به خانواده هاي معظم شهدا يادگاري بس ارزشمند را براي ملت ايران به ارمغان گذاشتند.
عباس پالاش افزود: احيا، حفظ و گسترش فرهنگ ايثار و شهادت به عنوان ضامن مكتب نجات بخش اسلام، زنده نگه داشتن ياد و خاطره شهيدان و حفظ آثار آنان و اجراي فرامين امام راحل مبني بر رسيدگي همه جانبه به خانواده هاي شهدا و همچنين ارائه خدماتي كه مطابق با قانون بر عهده بنياد شهيد گذاشته شده است از مهمترين اهداف تاسيس بنياد شهيد است.
وي اظهار داشت: هم اينك 2 هزار و 9 شهيد شامل هزار و 500 شهيد دوران هشت سال دفاع مقدس، 500 شهيد ترور و 9 شهيد مدافع حرم در جاي جاي سيستان و بلوچستان آرميده اند.
مديركل بنياد شهيد و امور ايثارگران سيستان و بلوچستان گفت: يكي ديگر از برنامه هاي اين نهاد ايجاد مراكز فرهنگي در جوار شهدا به منظور اجراي برنامه ها و آيين هاي ملي و مذهبي در راستاي ترويج فرهنگ ايثار و شهادت و زنده نگه داشتن ياد و خاطره شهدا است.
7316** 6081 خبرنگار: عصمت جهاني ** انتشار دهنده: حيدر سراياني
به بهانه روز بزرگداشت شهدا؛
كوچكترين شهيد دفاع مقدس برگ زريني بر دلاورمردي مردم سيستان وبلوچستان
۲۲ اسفند ۱۳۹۵، ۱۷:۰۵
کد خبر:
82461934
زاهدان- ايرنا- سيستان و بلوچستان مفتخر است كه علاوه بر 2 هزار و 9 شهيد، جوان ترين شهيد هشت سال دفاع مقدس كشور با نام شهيد «سبيل اخلاقي با 11.5 سال سن» از برادران اهل سنت را تقديم نظام و ميهن اسلامي كرده است.