به گزارش ايرنا، اين طرح ها شامل كارخانه توليد كنسانتره آهن كيميا معادن سپاهان كردستان، كارخانه توليد كنسانتره صبا نور كردستان و كارخانه توليد ايمپلنت هاي دنداني كردستان است.
**كارخانه توليد كنسانتره آهن كيميا معادن سپاهان كردستان و طرح كارخانه توليد كنسانتره آهن شهرك بيجار كردستان از خدمات دولت تدبير و اميد براي فرآوري مواد معدني با هدف توليد، اشتغال و ازرش افزوده بيشتر و جلوگيري از خام فروشي در استان است.
كارخانه توليد كنسانتره آهن كيميا معادن سپاهان كردستان با ظرفيت اسمي 300 هزار تن كنسانتره آهن در سال احداث شده كه همزمان با بهره برداري از آن زمينه اشتغال 93 نفر فراهم شد.
اين كارخانه در محل معدن و محدوده سراب شهرستان بيجار در زميني به مساحت 20 هزار متر مربع احداث شده و براي احداث آن 220 ميليارد ريال سرمايه گذاري شده است.
**كارخانه توليد كنسانتره آهن شهرك بيجار كردستان نيز با ظرفيت اسمي 675 هزار تن كنسانتره آهن در سال احداث شده و با آغاز به كار اين كارخانه زمينه اشتغال 90 نفر به صورت مستقيم فراهم شده و در محل معدن، در شهرك بيجار در زميني به مساحت 150 هزار متر مربع با صرف 581 ميليارد ريال سرمايه گذاري احداث شده است.
كارخانه توليد ايمپلنت هاي دنداني كردستان كه توسط بخش خصوصي و با حمايت هاي دولت احداث شده نيز با ظرفيت اسمي توليد 200 هزار عدد ايمپلنت دنداني در سال همزمان با سفر رئيس جمهوري به بهره برداري رسيد.
با آغاز به كار اين كارخانه در نخستين روزهاي سال 96 زمينه اشتغال دائم 41 نفر از شهروندان منطقه فراهم شد و اين كارخانه در محل شهرك صنعتي دهگلان و در 2 هزار و 470 متر مربع احداث شده كه براي احداث و تجهيز آن 72 ميليارد ريال هزينه شده است.
در سفر رئيس جمهوري و هيات همراه به كردستان چند طرح بزرگ صنعتي، كشاورزي، انرژي و عمراني به ارزش بيش از 27 هزار و 500 ميليارد ريال به بهره برداري مي رسد.
ميزان اشتغال زايي اين طرح ها 6 هزار شغل مستقيم است كه شامل پنج طرح بزرگ صنعتي از جمله كارخانه هاي لاستيك بارز كردستان، توليدي هاي كنسانتره آهن صبانور و كيميا معادن سپاهان و كيميا كاشت اطبا، آبگيري دو سد مخزني چراغ ويس سقز و سد زيويه كامياران است.
تكميل 18.5 كيلومتر از كريدور شمال-جنوب كشور (مسير سنندج-ديواندره)، تكميل 30 كيلومتر راه روستايي، تكميل يك هزار و 170 واحد مسكن مهر، آبرساني از سد چراغ ويس به شهر سقز، پايان عمليات اجرايي سد قوچم دهگلان، بهره برداري از تصفيه خانه سريش آباد از ديگر طرح هايي است كه امروز با حضور رئيس جمهوري به بهره برداري مي رسد.
بهره برداري از چهار طرح احداث و افزايش پست هاي برق استان شامل پست هاي 63.20 كيلووات بهاران سنندج، نظام آباد قروه، نگل سرآوباد و مريوان، افتتاح هفت طرح مخابراتي در قالب 833 طرح ايجادي و توسعه اي و احداث 100 ايستگاه ديجيتال روستايي صدا و سيما از ديگر برنامه هاي سفر رئيس جمهور به كردستان است.
آغاز عمليات اجرايي باند دوم گردنه صلوات آباد و محور كامياران - سروآباد با 760 ميليارد ريال اعتبار پيش بيني شده از ديگر برنامه هايي كه است در دومين سفر رئيس جمهوري به كردستان برنامه ريزي شده است.
رئيس جمهوري و كاروان تدبير و اميد در نخستين سفر خود به كردستان روز يكشنبه چهارم مرداد 1394 مهمان مردم استان بودند.
طبق سرشماري نفوس و مسكن سال 1395، جمعيت كردستان يك ميليون و 603 هزار و 11 نفر است كه از اين تعداد 70.8 درصد در مناطق شهري و 29.2 درصد هم در مناطق روستايي استان ساكن هستند.
3034/1904
** خبرنگار: حسن حسين زاده/انتشار دهنده: مسعود احمدي
با حضور رئيس جمهوري
سه طرح صنعتي در كردستان به بهره برداري رسيد
۵ فروردین ۱۳۹۶، ۱۴:۰۲
کد خبر:
82473437
سنندج- ايرنا- سه طرح صنعتي با اعتبار 873 ميليارد ريال و اشتغالزايي مستقيم براي 224 نفر امروز شنبه همزمان با سفر رييس جمهوري به سنندج به بهره برداري رسيد.