راه اندازی دانشكده های داروسازی متوقف شود/تلاش برای كاهش خروج دانشجوی داروسازی از كشور

تهران- ایرنا- قائم مقام معاونت آموزش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: بر اساس استاندارد، بهتر است راه اندازی دانشكده های جدید داروسازی متوقف شود چراكه با توجه به وجود موقعیت های شغلی فعلی، با ظرفیت موجود می توان پاسخگوی نیاز به داروسازان در سطح كشور بود.

به گزارش خبرنگار سلامت ایرنا، دكتر حمید اكبری روز پنجشنبه در دومین پنل بیستمین سمینار دانشجویان داروسازی سراسر كشور افزود: این موضوع كه وزارت بهداشت متولی داروسازی است، یك مزیت است؛ در وزارت بهداشت، با سنجیدن شرایط موجود و نظارت مناسب بر روند رشته‌ها، بر اساس نیاز پذیرش دانشجو صورت می‌پذیرد.
وی خاطرنشان كرد: در حال حاضر 25 دانشكده داروسازی فعال در سطح كشور وجود دارد كه با توجه به بالابودن هزینه تأسیس و آموزش بر اساس استاندارد، بهتر است راه‌اندازی دانشكده‌های جدید داروسازی متوقف شود.
اكبری تصریح كرد: تنها باید این توزیع ناهمسان دانشكده ها به سمت همسان شدن پیش رود؛ به عنوان مثال در مناطقی كه داروساز وجود ندارد، از افراد بومی همان منطقه انتخاب برای داروسازی صورت گیرد.
قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت گفت: در این صورت، هم رقابت برای قبولی در این منطقه ایجاد می‌شود، هم نیاز به داروساز منطقه تامین خواهد شد.
اكبری افزود: تلاش ما در جهت كاهش خروج دانشجو از كشور و افزایش پذیرش دانشجو در ایران است.
وی اظهار كرد: در طول سه سال دوره‌ حضورم در وزارت بهداشت با وجود تمام مشكلات موجود، شرایط رو به رشدی در دانشكده‌ها داشتیم و همچنان تلاش ما در راستای ارتقای كیفیت آموزش و امكانات لازم برای دانشكده‌ها است.
بیستمین سمینار دانشجویان داروسازی سراسر كشور از روز سه‌شنبه (22 فروردین ماه) آغاز به كار كرد و تا فردا (جمعه) ادامه دارد.
اجتمام**9185**1834
خبرنگار: سادات حسینی خواه ** انتشار: ناهید شفیعی