به گزارش روز شنبه ايرنا به نقل از روابط عمومي اداره كل دامپزشكي استان قزوين، بهمن نقيبي افزود: مصرف شير و لبنيات فله اي و غيرپاستوريزه مي تواند سلامت شهروندان را با مخاطره روبرو سازد.
وي اظهار كرد: تعدادي از شهروندان قزويني نگراني هايي در خصوص سلامت فرآورده هاي شير داشتند كه آن ها را در قالب پيامك و تماس هاي تلفني با دامپزشكي در ميان گذاشته اند.
نقيبي ادامه داد: عمده نگراني ها مربوط به امكان بروز بيماري هاي مشترك قابل انتقال از طريق مصرف شير خام به ويژه تب مالت بوده است.
اين مسئول در ادامه ضمن تاكيد بر لزوم استفاده از شير و لبنيات پاستوريزه از مردم خواست تا در صورت استفاده از شير فله حتما آنرا به مدت 20 دقيقه بجوشانند و سپس مصرف كنند.
وي در پايان از دامداران خواست هرگونه موارد مشكوك بيماري و يا تلفات احتمالي را در اسرع وقت با ارسال پيامك به سامانه 50001512 و يا تماس با شماره 1512 به دامپزشكي اطلاع دهند.
استان قزوين داراي 149 دامپزشك، 19 كارشناس وشش كارشناس ارشد و 103 كاردان دامپزشكي است.
7390*3013
خبرنگار: گيتي سيمياري**انتشار دهنده: رضا اولادي
مديركل دامپزشكي قزوين:
مردم از مصرف شير و لبنيات فله اي خودداري كنند
۲۶ فروردین ۱۳۹۶، ۱۰:۴۸
کد خبر:
82493109
قزوين-ايرنا- مدير كل دامپزشكي قزوين توصيه كرد با توجه به گرم شدن هوا و احتمال بروز بيماري هايي همچون تب مالت، شهروندان از مصرف شير و لبنيات به شكل فله اي خودداري كنند.