به گزارش ايرنا، سرهنگ علي آزادي روز شنبه در همايش مددكاري اجتماعي و مداراي اجتماعي استان افزود: متاسفانه در سطح كشور نزاع و درگيري دومين جرائم را به خود اختصاص داده است و در اين استان نيز هم همين وضعيت وجود دارد.
وي اظهار كرد: بر اين اساس مي توان گفت، آستانه تحمل مردم كاهش يافته و مدارا كمتر رعايت مي شود و اين در حالي است كه آموزه هاي ديني به اين موضوع مهم تاكيد جدي و ويژه اي دارد.
آزادي افزود: ارائه آموزش هاي لازم و پيشگيري از عصبانيت مي تواند آمار نزاع و درگيري را در اين استان و حتي در سطح كشور به ميزان زيادي كاهش دهد.
وي، مورد اعتماد بودن، برخورد مناسب، تكريم ارباب رجوع، روحيه ايثارگري و دادن روحيه اميد به مراجعه كنندگان را از جمله خصوصيات مددكاران برشمرد.
فرمانده نيروي انتظامي استان زنجان گفت: نيروي انتظامي علاوه وظايف ذاتي خود مانند مقابله و برخورد از سال 78 در زمينه مشاوره و مددكاري اجتماعي فعال شده و هم اكنون در سطح اين استان 10 مركز در اين بخش به مراجعه كنندگان خدمات ارائه مي كند.
وي بيان كرد: رويكرد مراكز بر پليس جامع محور قرار دارد و در محورهاي تعيين شده در راستاي پيشگيري از جرم، آسيب هاي اجتماعي فعاليت مي كند.
***پارسال به 606 هزار و 362 مراجعه كننده مشاوره داده شد
آزادي افزود: طي سال گذشته 606 هزار و 362 نفر به مراكز مشاوره و مددكاري نيروي انتظامي اين استان مراجعه كردند كه اولويت آنها به ترتيب مشكلات خانوادگي، از جمله وفادار نبود زوجين به يكديگر كه تعداد يكهزار و 886 مورد را شامل مي شد.
فرمانده نيروي انتظامي استان افزود: مشكلات اجتماعي ناشي از نارسايي تعامل با يكديگر و فضاي مجازي به تعداد يكهزار و 766 نفر بود و سومين اولويت كه درخصوص مشكلات تربيتي و در خصوص نازسازگاري فرزندان، پرخاشگري و لجبازي كودكان نيز به تعداد 122 مراجعه كننده بوده كه مشاوره داده شد.
وي اظهار كرد: طي سال گذشته 2 هزار و 510 نفر به مددكاري كلانتري هاي اين استان مراجعه و مشاوره دريافت كردند كه 85 درصد پرونده ها پس از انجام مشاوره به سازش منجر شد.
خبرنگار: اعظم شامي ** انتشار دهنده: رويا رفيعي
زنجان - ايرنا - فرمانده نيروي انتظامي استان زنجان گفت: 60 درصد جرائم اين استان مربوط به شهرستان زنجان است و 16 درصد جرائم به نزاع و درگيري اختصاص دارد.