به گزارش ايرنا، حجت الاسلام رضا اسكندري روز سه شنبه در سيزدهمين اجلاس مديران و موسسان حوزه هاي علميه در مجتمع ياوران مهدي(عج) قم افزود: در حال حاضر 12 رشته تبليغي آموزش داده شده است كه در حال توسعه آن هستيم.
وي اضافه كرد:هر خواهر مبلغ بايد در يك موضوع مورد نياز جامعه تخصصي آموزش ها را دريافت كند تا بتواند جامعه را در مسير درست هدايت كند.
وي با اشاره به برنامه هاي سير مطالعاتي براي بانوان طلبه در سراسر كشور گفت: 32 هزار تن از بانوان طلبه سال گذشته در اين طرح شركت و بيش از 30 عنوان كتاب را مطالعه كردند كه امسال بيش از 60 عنوان كتاب آماده شده است تا در اختيار بانوان طلبه قرار گيرد.
اسكندري ادامه داد: بايد نظام تبليغي حوزه هاي علميه خواهران مورد اهتمام بيشتر قرار بگيرد از اين رو سال گذشته در ماه رمضان بيش از 40 هزار جلسه برگزار شد كه اميدواريم امسال با برنامه ريزي هاي صورت گرفته بتوانيم 100 هزار جلسه را برگزار كنيم.
وي بيان داشت: بانوان طلبه بايد بتوانند جلسات مذهبي و قرآني را اداره و مباحث فرهنگي را تبليغ كنند.
معاون آموزش مركز مديريت حوزه هاي علميه خواهران نيز دراين جلسه با اشاره به اين كه يكي از مهمترين برنامه هاي معاونت آموزش توجه به امور آموزشي و پژوهشي و فرهنگي است گفت: اگر نيروي انساني شايسته اي با حس مسئوليت پذيري در مدارس حوزه هاي علميه باشد بايد تمام امور را به آنان سپرد.
محمود خالقي بيان داشت: كليه اموري كه در مركز انجام مي شود قابليت واگذاري به مدارس علميه را دارد در همين راستا تشكيل شوراي آموزشي در مدارس علميه به سياست گذاري آموزشي و علمي در مدارس كمك شاياني مي كند.
وي با اشاره به پذيرش بانوان طلبه در حوزه هاي علميه گفت: در سطح سه(كارشناسي) امسال 270 درصد رشد داشته ايم كه نسبت به سال هاي گذشته چشمگير بوده است.
وي اضافه كرد: تنوع در برنامه هاي آموزشي، افزايش تعداد رشته ها، گرايشي كردن سطح دو(كارشناسي)، تغيير متون درسي و ارزيابي كتاب هاي درسي در حال انجام است.
اين اجلاس در راستاي منويات رهبر معظم انقلاب اسلامي با موضوع حوزه انقلابي، آسيب هاي اجتماعي، اقدام و عمل در حال برگزاري است كه روز پنجشنبه هفته جاري به كار خود پايان مي دهد.
همچنين دراين اجلاس به راهكارهاي ورود حوزه هاي علميه در كاهش آسيب هاي اجتماعي و گسترش برنامه هاي فرهنگي و قرآني پرداخته مي شود.
زن، ازدواج و تحكيم بنيان هاي خانواده، باورهاي ديني، خانواده و صيانت اخلاقي، خانواده و فضاي مجازي، خانواده و توليد ومصرف و سلامت جسم و روان از جمله كميسيون هايي است كه در اين اجلاس تشكيل شده است.
8138/ 6133/ خبرنگار: فرزانه پيري **انتشار- جعفرمسلمي
۱۰۰ رشته تبليغي درمدارس علميه خواهران راه اندازي مي شود/لزوم آموزش تخصصي به طلاب
۲۹ فروردین ۱۳۹۶، ۲۲:۰۹
کد خبر:
82497949
قم – ايرنا – معاون فرهنگي و تبليغي حوزه هاي علميه خواهران گفت: ۱۰۰ رشته تبليغي را در حوزه هاي علميه براي توانمندي بانوان در عرصه هاي تبليغ راه اندازي خواهيم كرد.