به گزارش ايرنا، محمد شيخي روز چهارشنبه در كنفرانس بين المللي 'اينترنت اشياء' در دانشگاه اصفهان افزود: كشور ما رتبه اول جهان را از نظر ميزان ذخاير و انرژي هاي تجديد پذير و فُسيلي در اختيار دارد.
شيخي گفت: شدت مصرف انرژي و بهره وري پايين آن از مهمترين مشكلات كشور ما محسوب مي شود.
وي گفت: سهم رشد اقتصادي در پايان برنامه ششم توسعه كشور 8 درصد و سهم بهره وري 30 درصد كل رشد اقتصادي در نظر گرفته شده است و بايد تا پايان برنامه ششم توسعه، سهم بهره وري به 240 هزار ميليارد تومان برسد.
شيخي، سخت افزار، نرم افزار، مغزافزار و سازمان افزار را از مهمترين بخش هاي مورد نياز براي ارتقاي بهره وري برشمرد و گفت: با تقويت ارتباط با دانشگاه ها و استفاده از ايده هاي جديد مي توان به ارتقاء بهره وري انرژي، تقويت توليد و سودآوري بيشتر دست يافت.
وي گفت: فراكسيون اقتصاد دانش بنيان و فراكسيون نفت و نيرو اولين بار در مجلس شوراي اسلامي تشكيل شد و طرح هاي مرتبط با اينترنت اشيا(IoT) در اين دو فراكسيون ارائه مي شود.
دبير فراكسيون نفت و نيرو مجلس شوراي اسلامي گفت: وزارت نفت تاكنون اقدامات خوبي در راستاي اينترنت اشيا (IoT ) و افزايش بهره وري انجام داده است.
وي با اشاره به قانون تشكيل سازمان انرژي هاي تجديدپذير و بهره وري انرژي(ساتبا) افزود: استفاده از توان شركت هاي دانش بنيان داخلي و فناوري هاي روز در زمينه اينترنت اشيا(IoT ) از برنامه هاي راهبردي وزارت نيرو محسوب مي شود.
شيخي گفت: وزارت نيرو و شركت ملي گاز اقدامات مناسبي را در زمينه انعقاد تفاهمنامه با دانشگاه اصفهان بعنوان يكي از قطب هاي اينترنت اشيا (IoT ) انجام داده كه در حال حاضر مراحل پاياني آن در حال اجراست.
به گزارش ايرنا، اينترنت اشيا(IoT )، فناوري جديدي است كه در آن براي هر موجودي ( اعم از انسان، حيوان يا اشيا) قابليت ارسال داده از طريق شبكههاي ارتباطي، اعم از اينترنت يا انواع ديگر فراهم مي شود.
درواقع اينترنت اشيا به بسياري از اشيا و وسايل محيط اطراف كه به شبكه اينترنت متصل بوده و از طريق كاربري هاي موجود در تلفن هاي هوشمند و تبلت كنترل و مديريت مي شود، اشاره دارد.
نخستين كنفرانس بين المللي اينترنت اشيا، كاربردها و زيرساخت با هدف ايجاد امكان تبادل نظر و اطلاع يافتن از آخرين فعاليت هاي پژوهشي و كاربردي در حوزه اينترنت اشيا در ايران و جهان و گسترش پژوهش، كاربرد و كسب و كار اينترنت توسط دانشكده مهندسي كامپيوتر دانشگاه اصفهان برگزار شد.
محورهاي اين كنفرانس شامل 'اينترنت اشيا، انسان و جامعه'، 'پردازش هوشمند و كلان داده ها'، 'اقتصاد، كارآفريني و اينترنت اشيا'، 'فناوري هاي ارتباطي و اينترنت اشيا'، 'اينترنت اشيا، امنيت و حريم خصوصي'، 'استانداردها و پروتكل هاي اينترنت اشيا'،'محيط هاي هوشمند مبتني بر اينترنت اشيا'، 'خدمات و كاربردهاي مبتني بر اينترنت اشيا'، 'ساختارها و سامانه هاي مرتبط با اينترنت اشيا' و' سخت افزارها، سيستم هاي عامل و ميان افزارهاي اينترنت اشيا' است.
حوزه هاي زير پوشش اين كنفرانس شامل كامپيوتر و فناوري اطلاعات(IT)، است.
و علاقه مندان براي كسب اطلاعات بيشتر مي توانند به پايگاه اينترنتي http://iot2017.ui.ac.ir مراجعه كنند.
كنفرانس بين المللي 'اينترنت اشياء' از امروز (چهارشنبه)به مدت 2 روز با حضور حدود 200 نفر از متخصصان، كارشناسان، استادان و دانشجويان در دانشگاه اصفهان در حال برگزاري است.
ت 7150 /6027
خبرنگار: علي نعماني * انتشار: شكراللهي
اصفهان-ايرنا-دبير فراكسيون نفت و نيرو مجلس شوراي اسلامي گفت: نزديك به 80 درصد از درآمد كشور از محل منابع و انرژي هاي تجديد پذير و فُسيلي تامين مي شود.