به گزارش ايرنا، خالد سيار روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران گفت: مهارتهاي زندگي، آيين همسرداري، بهداشت رواني و مهارتهاي اجتماعي و ارتباطي از جمله مباحث مطرح شده در جلسات مشاوره فردي و گروهي است.
وي با اعلام اينكه 12 مشاور خانواده با اين نهاد همكاري مي كنند، اعلام كرد: در سال گذشته براي اين مددجويان 11 هزار و 202 جلسه مشاوره به صورت گروهي و فردي با هدف توانمندسازي و ارتقاي سطح دانش و گاهي آنان برگزار شده است.
سيار گفت: همسران جوان، جوانان در آستانه ازدواج، دختران بازمانده از تحصيل و ازدواج، دانش آموزان، دانشجويان و سالمندان از دورههاي مشاوره و راهنمايي بهره مند شده اند.
وي با بيان اينكه دورههاي مشاوره و راهنمايي قبل، حين و بعد از ازدواج براي مددجويان تحت پوشش برگزار ميشود، خاطرنشان كرد: يكي از نتايج مطلوب و حائز اهميت اين دوره ها پايين بودن آمار طلاق در بين مددجويان است به طوري كه طلاق در بين خانوادههاي تحت پوشش اين نهاد حدود 6 درصد است كه اين امر نشانگر تاثير مضاعف جلسات مشاوره در تحكيم بنيان خانوادههاست.
خبرنگار: پرويز انصاري ** انتشار دهندهكمحمد رستگار
3071/6183
تبريز- ايرنا - معاون حمايت و سلامت خانواده كميته امداد آذربايجان شرقي گفت: سال گذشته بيش از يك هزار نفر از همسران جوان، 435 نفر از جوانان در آستانه ازدواج، 879 دانش آموز، 100 دانشجو و 415 نفر از دختران بازمانده از تحصيل و ازدواج از دوره هاي مشاوره و راهنمايي گروهي بهره مند شدند.