به گزارش ایرنا، گنادی گاتیلوف معاون وزیر خارجه روسیه در نشست ویژه شورای امنیت سازمان ملل متحد با موضوع بررسی مساله شبه جزیره كره، تاكید كرد: تحریم ها نباید برای ایجاد مشكلات اقتصادی علیه كره شمالی و بدتر كردن اوضاع انسانی این كشور اعمال شود.
خبرگزاری روسیا سگودنیا روز شنبه به نقل از سخنان گاتیلوف نوشت: این مساله به ویژه مربوط به اجرای تحریم های یكجانبه غیرقانونی می شود و به عرصه های انسانی كه هیچ ارتباطی با برنامه های هسته ای و موشكی كره شمالی ندارد، ضربه می زند و سبب بدتر شدن اوضاع زندگی مردم می شود.
نشست نمایندگان بلندپایه اعضای شورای امنیت سازمان ملل به ریاست آمریكا روز جمعه به وقت محلی نیویورك در چارچوب بررسی اوضاع شبه جزیره كره برگزار شد.
ركس تیلرسون وزیر امور خارجه آمریكا در این نشست از شورای امنیت سازمان ملل خواست تحریم های جدیدی علیه كره شمالی وضع و فشارهای بیشتری بر این كشور وارد كند.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریكا نیز هفته پیش به سفیران كشورهای عضو شورای امنیت گفت كه باید برای اعمال تحریم های جدیدتر و سخت تر علیه كره شمالی آماده شوند.
به گزارش رسانه های روسی، آمریكا می خواهد در شرایط كنونی پكن متحد سنتی پیونگ یانگ را نیز برای وضع تحریم های جدید علیه كره شمالی همراه كند تا محدودیت ها علیه این كشور موثرتر و ضربه های اقتصادی كاری تر شود.
كره شمالی در ماههای اخیر چند موشك بالستیكی آزمایش كرد كه خشم آمریكا، كره جنوبی و ژاپن را برانگیخت و روسیه نیز این اقدام ها را غیرقابل پذیرش می داند.
تازه ترین آزمایش موشكی بامداد امروز انجام گرفت كه پس از نزدیك شدن ناوگروه هجومی آمریكا به فرماندهی ناو هواپیما بر كارل وینسون به منطقه دریایی شبه جزیره كره شلیك شد.
30 فروردین ماه نیز وزارت خارجه روسیه اعلام كرد: آمریكا باید از انجام اعمال بی خردانه و نسنجیده در برابر كره شمالی خودداری كند.
ماریا زاخارووا سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه با اشاره به سیاست ها و اعمال تنش زای آمریكا در برابر كره شمالی، گفت: این مساله جدیدی نیست و دولت های سابق آمریكا بارها چنین رویكردی داشته اند.
شركای آمریكایی عادت و خصوصیت بسیار بدی دارند. نخست اقدامی را در مورد كشوری انجام می دهند و سپس مساله را بررسی می كنند.
اروپام*391 انتشار دهنده: هادی مولوی نیا
مسكو - ایرنا - روسیه ضمن مخالفت با اعمال تحریم های اقتصادی به ویژه مجازات های یكجانبه واشنگتن علیه پیونگ یانگ در چارچوب ضربه زدن به زندگی مردم و بخش های غیرمرتبط با توان هسته ای و موشكی كره شمالی مخالفت كرد.