222 اثر به دبيرخانه كنگره منطقه اي شعر و مقاله بانوي آفتاب رسيد

زاهدان - ايرنا- مدير كل تبليغات اسلامي سيستان وبلوچستان گفت: 222 اثر از هنرمندان و شاعران چهار استان به دبيرخانه كنگره منطقه اي شعر و مقاله بانوي آفتاب اين استان ارسال شده است.

به گزارش ايرنا حجت الاسلام عيسي بزماني روز دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: كنگره منطقه‌اي شعر و مقاله ‌نويسي بانوي آفتاب با محوريت سيماي حضرت زهرا(س) از ديدگاه مذاهب اسلامي با هدف گسترش فضاي تفاهم بين علما، فرهيختگان و نخبگان، توسعه بستر براي نقش داشتن اقوام و مذاهب در جهت تحكيم اخوت اسلامي، فراهم كردن زمينه براي نويسندگان و شعرا در بيان فضايل حضرت زهرا(س)، معرفي ابعاد شخصيتي آن حضرت و غيره 14 ارديبهشت امسال به ميزباني سيستان و بلوچستان در زاهدان برگزار مي شود.
وي ادامه داد: شاعران و فرهيختگاني از استان هاي كرمان، هرمزگان و سيستان و بلوچستان آثار خود را به اين كنگره ارسال كردند كه از مجموع 222 اثر ارسالي به دبيرخانه 151 اثر در بخش شعر و 71 اثر در بخش مقاله بوده است.
وي موضوعات فراخوان اين كنگره را در زمينه سيماي فاطمه(س) در منابع و روايات اهل سنت، جايگاه حضرت فاطمه زهرا(س) از ديدگاه مذاهب اسلامي، ابعاد شخصيتي حضرت فاطمه زهرا(س) در آثار علماي بزرگ اهل سنت، فاطمه زهرا(س) به عنوان محور مشترك و تاثير گذاري آن در تقويت همگرايي بين پيروان مذاهب اسلامي، فاطمه (س) از نگاه همسران پيامبر(ص)، حضرت زهرا در كلام اهل بيت(ع)، فاطمه(س) و رسالت هاي اجتماعي، فاطمه(س) و مسوليت هاي زندگي و فاطمه(س) الگوي برتر زن مسلمان ذكر كرد.
مدير كل تبليغات اسلامي سيستان وبلوچستان خاطر نشان كرد: در زمان برگزاري اين كنگره از10 برگزيده در بخش شعر و هفت نفر دربخش مقاله با اهداي جوايز نفيس تجليل خواهد شد.
وي گفت: ارادت و محبت اهل سنت به اهل بيت(ع) موضوعي است كه مغفول مانده درحالي كه پيروان اين مذهب ارادت و محبت بي بديل به خاندان اهل بيت دارند و اين جزو اعتقادات آنان است.
وي با بيان اينكه بيشترين آثار رسيده به دبيرخانه اين كنگره از استان سيستان و بلوچستان بوده است گفت: مهمانان و شخصيت هاي برجسته كشوري نظير معاون مجمع تقريب مذاهب اسلامي، مدير كل امور زنان مجمع و غيره در آيين برگزاري اين كنگره شركت خواهند كرد.
وي با تبريك اعياد شعبانيه در سيستان و بلوچستان گفت: به منظور گراميداشت اين ايام ويژه برنامه هاي مختلفي نظير احياي نيمه شعبان در استان در قالب يك مسجد محوري در هر شهرستان، برپايي جشن هاي مختلف، حضور ستاد مردمي نيمه شعبان در استان، اعزام مبلغان به مناطق محروم استان، برپايي گفتمان هاي ديني در سطح مدارس و مساجد، برپايي ايستگاهاي صلواتي توسط هيات هاي مذهبي و خيران و غيره تدارك ديده شده است.
وي به ارادتمندان و علاقه مندان فرهنگ مهدوي توصيه كرد همزمان با ايام شعبانيه برنامه هاي مختلف را متناسب با شان و منزلت حضرت مهدي موعود(عج) برگزار كنند.
7316** 6081 خبرنگار: عصمت جهاني ** انتشار دهنده: حيدر سراياني