شهريار حنيفي روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: اين ميزان اعتبار براي حمايت دولت از صادركننده گان محصول سيب زميني در كردستان تخصيص يافته كه تا كنون سه ميليارد و 500 ميليون ريال آن در مرحله اول و دوم پرداخت و در اختيار فعالان اقتصادي قرار گرفته است.
به گفته وي، تامين اعتبار اين مشوق هاي صادراتي توسط دولت انجام مي شود و مرحله سوم اين مشوق ها به مبلغ 31 ميليارد و 650 ميليون ريال براي 21 هزار و 104 تن در قالب 12 صادركننده اقدام شده است.
حنيفي افزود: با ثبت نام صادركننده گان در سامانه مربوطه و انجام هماهنگي هاي لازم به براي تامين اعتبار مشوق ها در سال جاري در اولين فرصت به حساب صادركنندگان از طريق سازمان جهاد كشاورزي استان واريز مي شود.
وي گفت: سياست دولت براي حمايت از توليد و صادرات محصولات كشاورزي است و پيشنهاد مي شود توليدكنندگان براي استفاده بيشتر از اين مشوق ها و توليدات خود را با بسته بندي هاي مناسب با برند شخصي صادر كنند تا پيگيري مشوق هاي صادراتي براي سال 96 هم به سهولت عملياتي شود.
به گفته وي، در سال 94در سه مرحله نسبت به پرداخت يارانه به ازاي هركيلو 150 تومان به صادركنندگاني كه به نام خود از مرزهاي رسمي استان محصول سيب زميني صادر كردند اقدام شده بود.
كردستان از بزرگترين توليد كننده هاي سيب زميني در بين استان هاي سردسير كشور است كه سالانه با حدود 300 تا 400 هزار تن محصول توليدي رتبه چهارم توليد اين محصول در كشور را دارد.
3034/ 3020
** خبرنگار: حسن حسين زاده/**انتشاردهنده: عبدالله رحماني
حمايت دولت از صادر كنندگان محصولات كشاورزي
تخصيص 35 ميليارد ريال مشوق براي صادركنندگان محصولات كشاورزي كردستان
۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۶:۲۸
کد خبر:
82521561
سنندج- ايرنا- مدير تنظيم بازار سازمان جهاد كشاورزي كردستان گفت: 35 ميليارد و 150 ميليون ريال براي پرداخت مشوق هاي صادراتي به صادركنندگان محصولات كشاورزي استان در سال گذشته تخصيص يافته است.