دكتر مصطفی قانعی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود: الان حدود 15 هزار فارغ التحصیل در حوزه زیست فناوری داریم و از این لحاظ در منطقه رتبه اول را داریم.
وی بیان كرد: آنچه تاكنون انجام شده، پیرو اجرای سند توسعه زیست فناوری بوده است، در حال حاضر از سه هزار شركت دانش بنیان بیش از 500 شركت در حوزه زیست فناوری فعال هستند و 25 درصد شركت های دانش بنیان فعال مربوط به حوزه زیستی هستند.
قانعی با اشاره به این كه سند زیست فناوری اولین سند توسعه علم و فناوری كشور است كه سال 84 تصویب شد، اظهاركرد: به هر حال پایه هایی از زیست فناوری در سال های گذشته بنا نهاده شده است و این سند مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی را دارد و ردیف مستقل بودجه برای آن گذاشته شده است .
وی ادامه داد: در حقیقت دولت یازدهم ادامه دهنده راه توسعه علم و فناری در این حوزه بوده، منتهی شتاب آن در این دولت افزایش پیدا كرد و علاوه بر این كه توجه به زیست فناوری در این دولت بیشتر شد، اعتبارات مربوط به این حوزه هم افزایش پیدا كرد.
علمی ** 9340
خبرنگار : منیر ابراهیمی زاده* انتشار: زهره محتشمی پور
تهران – ایرنا- دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به این كه زیست فناوری در اولویت های الف نقشه جامع علمی كشور ذكر شده است، گفت: در دولت یازدهم توجه به حوزه زیست فناوری نسبت به دولت های گذشته افزایش یافت.