به گزارش روز پنجشنبه گروه اخبار علمی ایرنا از تلگراف، میزان تندی این فلفل جدید 2.48 میلیون واحد اسكویل است كه 0.28 میلیون واحد از ركورد قبلی كه در اختیار یك تولیدكننده آمریكایی بود، تندتر است. این در حالی است كه تولید كننده این فلفل بسیار تند اساسا علاقهای به طعم تند ندارد و با پرورش این گیاه صرفا در پی تولید یك محصول زیبا و چشم نواز بود.
مقیاس اسكویل واحدی است كه بر اساس آن میزان تندی فلفل سنجیده میشود و بدین معنی است كه یك قطره از عصاره فلفل در 2.48 میلیون قطره آب قابل تشخیص است.
این فلفل بسیار تند با همكاری متخصصان دانشگاه ناتینگهام ترند پرورش یافته است. این محققان معتقدند روغنی كه از این فلفل به دست میآید، به اندازهای قوی است كه میتوان از آن به عنوان ماده بیحسكننده جایگزین برای افرادی كه به داروهای بیحسی آلرژی دارند، بهره گرفت. همچنین معتقدند هر كسی كه بخواهد یكی از این فلفلها بخورد، در معرض خطر مرگ در اثر شوك آنافیلاكتیك (شوك آلرژیك) قرار خواهد گرفت.
در حال حاضر این گیاه كه یك متر طول دارد در نمایشگاه Royal Horticultural Society در معرض نمایش قرار گرفته و قرار است برای دریافت جایزه برترین گیاه سال با سایر گیاهان رقابت كند.
علمی (6)**9259
مترجم: سپیده علی كاشانی* انتشار: زهره محتشمی پور
تهران - ایرنا - یك كشاورز انگلیسی كه قصد داشت محصول جدیدی را برای نمایشگاه گل چلسی آماده كند، به طور اتفاقی تندترین فلفل جهان را تولید كرد.