احمد كنعانی دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: امسال سطح بارور باغ های گل محمدی شهرستان به 4 هكتار ونیم رسیده است
وی از افزایش 3.7 هكتاری سطح زیر كشت این محصول در شهرستان خبرداد و افزود: برآورد برداشت گل از هر هكتار در باغ های شهرستان فاروج، 4 تن است.
وی گفت: باردهی اقتصادی این محصول از سال چهارم كشت آن و تعداد نهال كاشته شده در هر هكتار 1500 تا 2هزار اصله است.
تولیدات شهرستان فاروج با توجه به فراهم نبودن زیر ساخت های فرآوری این محصول در سطح استان و شهرستان، برای فرآوری وتبدیل به عرقیات، اسانس و.. به خراسان رضوی انتقال داده می شود.
سطح زیركشت این محصول در خراسان شمالی 225 هكتار است كه شهرستان فاروج با افزون بر 45 هكتار سطح زیر كشت، قطب تولید گل محمدی استان است.
براساس برآورد انجام شده برداشت گل امسال در سطح استان خراسان شمالی كه اقلیمی مساعد برای كشت این نوع محصول دارد، 140 تن خواهد بود.
گل محمدی، مقاوم و سازگار با شرایط محیطی و كم آب طلب است و امكان توسعه كشت ارگانیك آن نیز وجود دارد.
با ایجاد كارخانه بسته بندی بجنورد با ظرفیت 400تُن و واحد فرآوری گیاهان دارویی جاجرم با ظرفیت 800تُن، زیرساخت فرآوری گل محمدی در استان در حال فراهم شدن است.
سطح زیر كشت گیاهان دارویی در خراسان شمالی هزار و 280 هكتار است.
* سایت خبرگزاری جمهوری اسلامی خراسان شمالی به نشانی http://www.irna.ir/nkhorasan و كانال تلگرامی این خبرگزاری به نشانی https://t.me/irnabojnurd در دسترس افراد برای اطلاع از آخرین اخبار و رویدادهای استان است.
نشانی ایرنای خراسان شمالی در اینستاگرام هم https://www.instagram.com/irnabojnurd است.
همچنین مردم می توانند دیدگاه ها و پیشنهادهای خود را به نشانی https://t.me/irnaBOJ تگرام كنند.
7187/ 6042 خبرنگار: مرضیه مهربان** انتشاردهنده: سیدحسین قدسی
فاروج- ایرنا- رئیس جهاد كشاورزی شهرستان فاروج گفت: امسال هم سطح زیر كشت گل محمدی در باغ های قطب تولید این محصول افزایش یافت به طوریكه فاروج همچنان پیشگام در تولید این محصول در خراسان شمالی است.