'رسول سعيديان' روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار كرد: سطح زير كشت محصول توت فرنگي در سال هاي گذشته 23 هكتار بوده اما امسال با توجه به رعايت مسائل فني و ارزش افزوده بيشتر براي كشاورزان، به بيش از 25 هكتار افزايش يافته است.
به گفته وي، ميزان توليد سالانه توت فرنگي در سردشت و در هر هكتار بيش از 8 تن است كه بيشتر اين محصول به صورت تازه خوري در شهرستان مصرف و همچنين به بازار شهرستان هاي همجوار همچون بوكان، مهاباد، پيرانشهر و بانه صادر مي شود.
مدير جهاد كشاورزي سردشت گفت: هر ساله برداشت محصول توت فرنگي از نيمه دوم ارديبهشت شروع شده و بسته به مناطق با آب و هواي متمايز تا آخر خرداد ماه ادامه دارد و معمولا 10 تا 15 روز براي برداشت لازم است.
وي با اشاره به اينكه در سطح شهرستان 250 بهره بردار توت فرنگي وجود دارد، اظهار كرد: توليد و برداشت اين محصول به صورت مقطعي براي 300 نفر به صورت مستقيم و براي بيش از 2 هزار نفر به صورت غير مستقيم اشتغال زايي ايجاد مي كند.
وي قطعات كوچك مزارع را براي كشت اين نوع محصول مناسب دانست و افزود: با توجه به اينكه قطعات مزارع توت فرنگي كوچك هستند اما اشتغالزايي خوبي براي خانوارهاي پر جمعيت به حساب مي آيند.
سعيديان بيان كرد: 'كوييت اليزا'، 'كامارزا' و 'سلوا' جزو ارقام اصلاح شده و پربار كشت توت فرنگي در اين شهرستان هستند.
به گزارش ايرنا، در شهرستان سردشت بيش از 12 هزار بهره بردار وجود دارد كه سالانه 120 هزار تن محصولات باغي، 60 هزار تن محصولات زراعي توليد مي كنند.
مهمترين اخبار ايرناي كشور، آذربايجان غربي و جنوب استان را به صورت لحظه به لحظه از كانال خبري تلگرام اين رسانه به آدرسirnamahabad@ دريافت كنيد.
7562/3093
مهاباد- ايرنا- مدير جهادكشاورزي سردشت گفت: برداشت محصول توت فرنگي در 25 هكتار از اراضي زير كشت اين شهرستان آغاز شد.