۶ خرداد ۱۳۹۶، ۱۴:۳۰
کد خبر: 82546192
T T
۰ نفر
عرضه حلیم و شله در مشهد، تنها سه ساعت قبل از افطار

مشهد- ایرنا- رئیس اتحادیه رستوران، چلوكبابی و آشپزخانه مشهد گفت: عرضه و توزیع حلیم و شله در این كلانشهر، در ایام ماه مبارك رمضان، تنها از سه ساعت مانده به افطار مجاز است.

حسن امیریان روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: حلیم پزی های مشهد تنها مجازند از سه ساعت مانده به افطار در كبابی ها و شله پزها نیز در آشپزخانه، مبادرت به فروش و توزیع این نوع غذاها بكنند.
وی ادامه داد: قیمت عرضه هر كیلوگرم حلیم 70 و هر كیلو شله 85 هزار ریال تعیین شده كه نسبت به سال گذشته افزایشی ندارد.
رئیس اتحادیه رستوران، چلوكباب و آشپزخانه مشهد خاطر نشان كرد: متاسفانه در ماه مبارك رمضان هیچ یك از رستوران ها، چلوكبابها، آشپزخانه ها، كبابی ها و حلیم فروشان اطراف حرم مطهر رضوی مجاز به پخت و فروش غذا نیستند.
امیریان با اشاره به اینكه در حال رایزنی با فرمانداری مشهد برای حل این مشكل زائران حرم رضوی هستیم، تصریح كرد: سال های گذشته به 20 رستوران برای ارائه خدمات در اطراف حرم مطهر رضوی با رعایت برخی از قوانین و مقررات مجوز فعالیت داده شده بود.
وی یادآور شد: در ایام ماه مبارك رمضان برخی از خانواده ها اقدام به گستردن بساط و توزیع و فروش مواد غذایی می كنند كه این موضوع باعث به وجود آمدن نگرانی های بسیاری از نظر بهداشتی می شود.
رئیس اتحادیه رستوران، چلوكباب و آشپزخانه مشهد اظهار كرد: در ماه رمضان، هتل ها می توانند برای مسافران خود غذا ارائه دهند و لیكن مساله این است كه برخی زائران توانایی مالی اقامت در هتل ها و صرف غذا در رستوران های آن را ندارند.
امیریان به فعالیت 12 بازرس در ایام ماه مبارك رمضان اشاره كرد و گفت: یك بازرس اتحادیه رستوران، چلوكباب، آشپزخانه، كباب و حلیم مشهد در اختیار اداره اماكن و مابقی در اطراف حرم مطهر رضوی مستقر خواهند بود.
وی اظهار كرد: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده در صورت باز بودن رستوران و یا واحد صنفی ارائه كننده اغذیه در ساعات غیرمجاز، واحد صنفی متخلف بدون اخطار پلمپ می شود.
رئیس اتحادیه رستوران، چلوكبابی و آشپزخانه مشهد با بیان اینكه، ساندویچی هایی كه مبادرت به فروش شله و حلیم كنند نیز بدون اخطار پلمپ می شوند، گفت: از عموم مردم درخواست می شود به هیچ عنوان از غذاهای ارائه شده توسط دست فروشان استفاده نكرده و تنها از واحدهای صنفی دارای پروانه كسب، خرید كنند.
هم اكنون یكهزار و 200 رستوران، چلوكبابی، آشپزخانه، كبابی و حلیم پزی در سطح شهر مشهد مشغول به فعالیت هستند.
سالانه 25 میلیون زائر و گردشگر به شهر مشهد مقدس سفر می كنند.
خبرنگار: توحید آرش نیا ** انتشار دهنده: علی اصغر ایزدی
7498/5132