دكتر سيدجواد رسولي روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: ميانگين بارندگي در خواف طي سال زراعي جاري 184 ميليمتر بود كه نسبت به دوره آماري بلندمدت 50 درصد رشد نشان مي دهد.
وي ادامه داد: پس از خواف شهرستانهاي تايباد و چناران به ترتيب با افزايش 35 و 24 درصدي ميانگين بارندگي در سال زراعي جاري بيشترين ميزان بارش را نسبت به دوره آماري بلندمدت دارند.
رئيس مركز تحقيقات اقليمي و هواشناسي كاربردي خراسان رضوي ميانگين بارندگي درگز را نيز 150 ميليمتر اعلام و بيان كرد: اين شهرستان با كاهش 33 درصدي ميانگين بارندگي، كمترين بارش را در سال زراعي جاري نسبت به دوره آماري بلندمدت داشته است.
وي گفت: همچنين پس از درگز شهرستانهاي تربت حيدريه و كلات به ترتيب با 28 و 25 درصد كاهش بارندگي بيشترين افت بارندگي را نسبت به دوره آماري دارند.
رسولي افزود: ميانگين بارش باران در خراسان رضوي طي سال زارعي جاري تاكنون 186 ميليمتر بوده كه نسبت به دوره آماري بلند مدت هشت درصد و نسبت به پارسال 14 درصد كاهش نشان مي دهد.
وي به افزايش دو درصدي بارندگي مشهد در سال زراعي جاري نسبت به دوره آماري بلندمدت اشاره و بيان كرد: ميانگين بارش باران در سال زراعي جاري تاكنون در مشهد 251 ميليمتر بود كه نسبت به سال گذشته هشت درصد كاهش نشان مي دهد.
ميانگين سالانه بارندگي در ايران 250 ميليمتر و در خراسان رضوي 211.1 ميليمتر است.
خبرنگار: مريم انجيدني **انتشاردهنده: حسين كريم زاده
3027/1858
مشهد- ايرنا- رئيس مركز تحقيقات اقليمي و هواشناسي كاربردي خراسان رضوي گفت: شهرستانهاي خواف و درگز به ترتيب بيشترين و كمترين بارندگي را طي سال زراعي جاري(مهر پارسال تاكنون) نسبت به دوره آماري بلندمدت در اين استان داشته اند.