مشاركت بخش خصوصی در طرح های آب و فاضلاب در دولت یازدهم به 6200 میلیارد تومان رسید

اصفهان- ایرنا- مدیرعامل شركت مهندسی آب و فاضلاب كشور گفت: مشاركت بخش خصوصی در اجرای طرح های آب و فاضلاب تا قبل از دولت یازدهم حدود یكهزار و یكصد میلیارد تومان بود اما این مشاركت در دولت یازدهم به 6 هزار و 200 میلیارد تومان رسید.

به گزارش ایرنا، حمیدرضا جانباز چهارشنبه شب در مراسم بهره برداری و آغاز عملیات اجرایی هفت طرح بزرگ تاسیسات فاضلاب شهری در اصفهان افزود: مشاركت بخش خصوصی در طرح های مختلف آب و فاضلاب از جمله در طرح هایی مانند نمك زدایی آب شیرین در دولت یازدهم چشمگیر بوده است.
وی اظهار كرد: هفته آینده نیز در مراسمی از 20 قرارداد جدید با بخش خصوصی به ارزش 2 هزار میلیارد تومان رونمایی خواهد شد.
وی اضافه كرد: در دولت یازدهم با وجود همه مشكل ها از جمله مساله نقدینگی، تحول های خوبی در حوزه های مختلف آب و فاضلاب كشور با بكارگیری ظرفیت های بخش خصوصی و اوراق مختلف مالی بوجود آمد.
جانباز با اشاره به طرح های افتتاح شده در اصفهان گفت: در این استان نیز با تعامل خوب مردم و بخش خصوصی شاهد تحول های عمده ای در احداث سامانه های مختلف آب و فاضلاب هستیم.
وی با بیان اینكه اصفهان به كارگاه بزرگی تبدیل شده است، افزود: ما اصفهان را در زمینه اجرای طرح های آبفا، مرجع می دانیم و از تجارب این استان در سطح ملی استفاده می كنیم.
مدیر عامل شركت مهندسی آب و فاضلاب كشور همچنین با اشاره به جذب فاینانس خارجی در طرح های آب و فاضلاب كشور، اظهار كرد: استان اصفهان در این زمینه نیز اقدام های خوبی انجام داده كه از تجربه آنها در سطح ملی استفاده خواهد شد.
وی خاطرنشان كرد : در آینده نزدیك، تفاهمنامه همكاری بین شركت آب و فاضلاب اصفهان و سازمان آموزش مدیریت و برخی سازمان های مردم نهاد درباره آموزش منعقد خواهد شد و شاهد تحولات خوبی در این بخش خواهیم بود.
جانباز با بیان اینكه طرح هایی كه امروز در اصفهان به بهره برداری رسید یا عملیات اجرایی آنها آغاز شد دارای 335 میلیارد تومان اعتبار است، تصریح كرد: بخش عمده ای از این اعتبار از محل مشاركت بخش خصوصی است كه تاثیر بسزایی در توسعه مناطق كمتر توسعه یافته و حاشیه شهرها خواهد داشت.

*** سامانه دوم آبرسانی به اصفهان بزرگ یك طرح پدافند غیر عامل است
مدیر عامل شركت مهندسی آب و فاضلاب كشور همچنین با اشاره به طرح سامانه دوم آبرسانی به اصفهان بزرگ گفت: این طرح آب شرب حدود پنج میلیون تن جمعیت را تامین می كند و جزو اولویت های وزارت نیروست.
وی با بیان اینكه به این طرح به عنوان یك طرح پدافند غیر عامل پرداخته می شود، افزود: اعتبارات آن نیز از محل ردیف ها، ماده 56 و فاینانس داخلی تامین و با سرعت اجرا خواهد شد.
وی به مردم استان اصفهان وعده داد كه آب پایدار با كیفیت مناسب در هر زمان برای آنها تامین خواهد شد.
جانباز همچنین با بیان اینكه در حال آماده شدن برای عبور از بحران گرما و كم آبی سالجاری در كشور هستیم، تصریح كرد: تلاش می كنیم با برنامه ریزی های صورت گرفته، طبق سال های گذشته این دوره را نیز با كمترین مشكل طی كنیم.
وی با بیان اینكه ممكن است در فصل گرما در مناطقی از شهرهای استان اصفهان از جمله شهر بزرگ اصفهان با كمبود آب مواجه شویم، گفت: ما خواهان یاری و كمك مردم در این زمینه هستیم.
به گفته وی شبكه هوشمند توزیع آب در اصفهان اجرایی شده كه در كشور منحصر به فرد است و به حل بحران كم آبی در فصل گرما كمك می كند.
مدیر عامل شركت مهندسی آب و فاضلاب كشور همچنین با اشاره به حوادث تروریستی امروز در تهران گفت: این حوادث باعث ایجاد وفاق و همدلی بیشتر در كشور می شود.
به گزارش ایرنا در این مراسم سه طرح بزرگ تاسیسات فاضلاب شهری در استان اصفهان به بهره برداری رسید و عملیات اجرایی چهار طرح بزرگ فاضلاب شهری دیگر نیز آغاز شد.
طرح های فاضلاب محله های حاشیه نشین و محروم كلانشهر اصفهان با اعتبار 280 میلیارد ریال، خط انتقال فاضلاب غرب- شمال و شرق كلانشهر اصفهان(طرح نگین) با اعتبار 400 میلیارد ریال و ارتقای گام(فاز) دوم تصفیه خانه فاضلاب شمال كلانشهر اصفهان با اعتبار 50 میلیارد ریال، امروز بهره برداری شد.
همچنین عملیات اجرایی طرح های فاضلاب شهر كوشك خمینی شهر از محل تبصره 3 (مشاركت مردمی) با اعتبار 150 میلیارد ریال و شبكه فاضلاب 'زون شرقی' شهر نجف آباد به روش سرمایه گذاری فاینانس داخلی(تبصره 3) با اعتبار 550 میلیارد تومان آغاز شد.
عملیات اجرایی طرح های فاضلاب شهر كهریزسنگ نجف آباد از محل تبصره 3 (مشاركت مردمی) با اعتبار 150 میلیارد ریال و بازسازی و بازرسی شبكه فاضلاب اصفهان از محل فاینانس خارجی با اعتبار یكهزار و 770 میلیارد ریال نیز همزمان با طرح های مذكور در استان اصفهان آغاز شد.
ت/3011 / 6022 خبرنگار: آسیه معینی - انتشار دهنده : عمادی