كيومرث دانشجو روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: طرح خارج كردن چاه هاي غيرمجاز از مدار بهره برداري از جمله بخش هاي طرح احيا درياچه اروميه و تعادل بخشي به منابع آب زيرزميني است كه با همراهي كشاورزان به اجرا گذاشته مي شود.
وي اضافه كرد: در اين مدت 80 اكيپ گشت و بازرسي از منابع آب در آذربايجان غربي مستقر بودند و به طور مستمر چاه هاي كشاورزي و فعاليت هاي حفاري را مورد بازديد قرار داده اند.
وي اظهار كرد: در طول مدت اجراي طرح تعادل بخشي منابع آب زيرزميني در استان همچنين 185 دستگاه حفاري فاقد مجوز توقيف و به پاركينگ منتقل و از انجام بيش از 550 مورد حفاري چاه جديد نيز جلوگيري شد.
وي مقابله با برداشت هاي غيرمجاز حاشيه رودخانه اي را از جمله ديگر برنامه هاي شركت آب منطقه اي در راستاي تعادل بخشي به منابع آب استان عنوان كرد و ادامه داد: در اين مدت بيش از هزار مورد موتور پمپ غيرمجاز حاشيه رودخانه ها و كانال هاي شبكه آبياري و زهكشي در استان توقيف شده است.
مديرعامل شركت آب منطقه اي آذربايجان غربي گفت: هوشمندسازي چهار هزار و 500 كنتور آب و برق بر روي چاه هاي كشاورزي مجاز، استقرار و بهره برداري از بانك اطلاعات منابع آب و ساماندهي شركت هاي حفاري مجاز از جمله ديگر اقدامات اين شركت در راستاي تعادل بخشي به منابع آبي استان است.
به گزارش ايرنا، آذربايجان غربي نام دومين استان پرآب كشور را در سال هاي نه چندان دور يدك مي كشيد ولي در حال حاضر با مشكل جدي كم آبي روبروست و چند دشت اين استان از جمله اروميه و خوي به خاطر كم آبي نشست كرده است.
بنا به برخي آمار بيش از 40 هزار چاه غيرمجاز در آذربايجان غربي وجود دارد كه در شهرستان هاي مختلف پخش شده است.
8137/3072
** خبرنگار: سيده فاطمه سجادي ** انتشار دهنده: عليرضا فولادي
خارج كردن 2 هزار و 480 حلقه چاه غيرمجاز آذربايجان غربي از چرخه بهره برداري
۲۳ خرداد ۱۳۹۶، ۸:۲۲
کد خبر:
82563148
اروميه- ايرنا- مديرعامل شركت آب منطقه اي آذربايجان غربي گفت: 2 هزار و 480 حلقه چاه غيرمجاز در اين استان كه به مصالح عمومي مضر بود، در چهار سال گذشته از چرخه بهره برداري خارج شده است.