به گزارش ایرنا از روزنامه دیلی میل، چربی های اشباع شده ناسالم هستند زیرا سطح كلسترول 'بد'را بالا می برند و باعث افزایش خطر ابتلا به حمله قلبی می شوند.
گرچه روغن نارگیل به عنوان یك ماده غذایی سالم فروخته می شود، اما سطح چربی اشباع شده آن شش برابر روغن زیتون است.
همچنین بر اساس این گزارش، روغن نارگیل حاوی 82 درصد چربی اشباع شده است، اما چربی گوشت گاو 50 درصد و كره 63 درصد می باشد.
انجمن قلب آمریكا توصیه می كند كه افراد مصرف چربی های اشباع از جمله در كره، پنیر، گوشت قرمز و سایر مواد غذایی پایه حیوانی را محدود كنند.
تحقیقات در دهه 1950 از ارتباط میان چربی اشباع شده و كلسترول LDL كه باعث افزایش خطر ابتلا به حمله قلبی می شود، حكایت دارد.
كلسترول LDL به كلسترول بد معروف است زیرا سطح بالای آن می تواند باعث تجمع پلاك در شریان ها شده و ابتلا به بیماری قلبی و سكته مغزی را افزایش دهد.
در مقابل كلسترول HDL كه به كلسترول خوب معروف است كلسترول بد را جذب و آن را راهی كبد می كند تا از اطریق این اندام دفع شود.
سطح بالای كلسترول HDL می تواند عكس اثر كلسترول LDL را در بدن داشته باشد و باعث كاهش خطر ابتلا به حمله قلبی و سكته مغزی شود.
بر اساس توصیه انجمن قلب آمریكا، به جای مصرف غذاهای حاوی چربی اشباع شده بالا مانند گوشت قرمز سرخ شده، غذاهای شیرین شده و روغن نارگیل، بهتر است از مواد غذایی با منابع سالمتر و بهتر و چربی های اشباع نشده استفاده شود.
چربی های اشباع نشده در منابعی مانند مرغ بدون پوست، ماهی های چرب، آجیل و حبوبات، آووكادو، روغن های گیاهی غیر گرمسیری مانند روغن زیتون و محصولات لبنی كم چرب موجود است.
كارشناسان معتقدند كه مصرف روزانه چربی اشباع شده در مردان و زنان نباید بیش از 30 و 20 گرم باشد.
علمی **1311**
مترجم:محمدعلی صنایعی**انتشار: زهره محتشمی پور
تهران- ایرنا- انجمن قلب آمریكا گزارش جدیدی منتشر كرد كه نشان می دهد روغن نارگیل چربی اشباع شده قابل توجهی دارد و مصرف خوراكی آن باید محدود شود.