۳۰ خرداد ۱۳۹۶، ۱۲:۵۱
کد خبر: 82571348
T T
۰ نفر
همكاري ايران و لبنان در حوزه پزشكي توسعه مي يابد

تهران - ايرنا - وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي از توسعه روابط حوزه پزشكي ايران و لبنان خبرداد و گفت: براي ارتباط بيشتر و گسترده ايران و لبنان در حوزه پزشكي، مي‌توانيم گروه دوستي دو كشور در جامعه پزشكي ايجاد كنيم و يا در انجمن هاي علمي گروه پزشكي مي‌توانيم با دانشجويان فارغ التحصيل شده از ايران، ارتباط مداومي داشته باشيم.

به گزارش روز سه‌شنبه ايرنا، از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، سيد حسن هاشمي در ديدار با جمعي از دانشجويان لبناني دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور، با بيان اينكه از 35 سال قبل آرزوي كمك به كشورهايي مانند لبنان را داشتم، افزود: در حال حاضر بايد در عمل ثابت كنيم كه مي‌خواهيم به اين كشورها كمك كنيم و در حوزه پزشكي نيز تا اندازه‌اي موفق عمل كرده‌ايم.
وزير بهداشت حل مشكلات دانشجويان لبناني را نوعي عمل صالح براي خود و مسئولان وزارت بهداشت عنوان كرد و گفت: در معاونت آموزشي و انجمن‌هاي علمي مي‌توانيم بخشي را براي كشور لبنان در نظر بگيريم تا دوستاني كه قصد ادامه تحصيل در مقاطع تخصصي، تكميلي، آموزش هاي مداوم يا حضور در كنگره ها و همايش‌هاي علمي را دارند، بتوانند به راحتي در ايران حضور پيدا كنند.
وزير بهداشت در ادامه در باره تحولات منطقه گفت: ذره اي ترديد ندارم كه رژيم صهيونيستي نابود شدني است و بيت المقدس آزاد مي‌شود.
هاشمي افزود: براي رهبر مبارز، شجاع و شريف حزب الله لبنان؛ سيد حسن نصرالله آرزوي طول عمر، صحت، سلامت دارم و اميدوارم كه وعده هاي الهي محقق شود.
وي گفت: شايد صبر ما كم است و وقتي در دوران دفاع مقدس، موشك باران و بمباران شهرها و قتل عام مردم شهرهاي مختلف را مي‌ديديم، با خودمان مي‌گفتيم، خداوند چقدر صبور است و باورمان نمي‌شد كه كشور در حال حاضر در اين شرايط اقتدار و صدام زير خاك باشد.
وزير بهداشت با اشاره به دوران انقلاب اسلامي، گفت: اگر وضعيت امروز با پيش از انقلاب اسلامي را مقايسه كنيم، هيچ كس باور نمي‌كرد كه رژيم شاهنشاهي سقوط كند و امروز ديوار به ديوار رژيم اشغالگر قدس قرار داشته باشيم. تصور مي‌كرديم كه اگر صدام را شكست دهيم و خيلي هنر داشته باشيم، مي‌توانيم تا كربلا و نجف برويم اما امروز با اسراييل، ديوار به ديوار شده‌ايم.
هاشمي اضافه كرد: قدرت انقلاب اسلامي در منطقه و دنيا، قابل مقايسه با گذشته نيست، ما به وعده خداوند، اعتقاد و باور داريم كه پيروزي و نصرت از آن مسلمانان است و امروز مردم مسلمان لبنان و فلسطين در خط مقدم مبارزه با رژيم صهيونيستي قرار دارند و از نظر معنوي و مادي، مجهز تر شدند.
وزير بهداشت خاطرنشان كرد: در كشوري مانند لبنان، افرادي كه علم، تجربه و دانش بيشتري نسبت به ديگران دارند، قطعا مي‌توانند اثرگذار باشند و خدا هم درهاي رحمت را به روي آنها باز مي‌كند و مهم است كه فردي شيعه و از مجموعه حزب الله كه قصد فعاليت در حوزه پزشكي در لبنان را دارد، سرآمد و الگو باشد.
هاشمي ادامه داد: قبل از انقلاب اسلامي مبارزات زيادي در كشور انجام شد اما عده‌اي كه در دانشكده بودند، تصور مي‌كردند، مبارزه با درس خواندن، ممتاز و شاگرد اول بودن، منافات دارد اما برخي افراد نيز مبارزه و كسب علم و دانش را در راستاي همديگر مي‌دانستند.
وزير بهداشت خطاب به دانشجويان لبناني دانشگاه هاي علوم پزشكي كشور گفت: هيچ عاملي نبايد مانع درس خواندن و ممتاز شدن شما بشود چرا كه در آينده با فارغ التحصيلان دانشگاه‌هاي لبنان، منطقه و بين‌المللي مقايسه مي‌شويد و اگر مي‌خواهيد انقلابي باشيد بايد در لباس سپيد پزشكي كه محل رجوع مسلمانان و غيرمسلمانان است، اثرگذار باشيد.
هاشمي با تاكيد بر اهميت نقش مهم جامعه پزشكي در دوران مبارزه، خطاب به دانشجويان لبناني اظهار داشت: شايد باور نكنيد اما ممكن است تاثير و اثر شما از 100 رزمنده مسلح خط مقدم، بيشتر باشد و در لبنان، افكار عمومي در دراز مدت، مهم است كه حضور پر قدرت شيعيان و حزب الله را بپذيرند و خوشبختانه تا كنون اين اتفاق رخ داده و تداوم آن مهم است.
وزير بهداشت تاكيد كرد: دشمنان ايران و لبنان به دنبال اين هستند كه اقبال مردم از حكومت بر گردد اما دانشجويان لبناني دانشگاه‌هاي علوم پزشكي ايران مي‌توانند براي لبنان، سرمايه اجتماعي ايجاد كنند و ما هم افتخار مي‌كنيم كه از اين دانشجويان ميزباني مي‌كنيم.
در پايان اين مراسم كه با ضيافت افطاري و با حضور سيد عبدالله صفي الدين، نماينده حزب الله در ايران برگزار شد، از جمعي از دانشجويان برتر لبناني دانشگاه‌هاي علوم پزشكي ايران و نيز مسئولان مرتبط با همكاري هاي آموزشي دو كشور، تقدير شد.
دريافت خبر: افشين شاعري ** انتشار: علي حبيبي
اجتمام 3063 **1569
براي آگاهي از آخرين اخبار اجتماعي و حوادث ايران و جهان در كانال تلگرام گروه اجتماعي ايرنا:
@irnaej
https://t.me/irnaej
۰ نفر