۳۱ خرداد ۱۳۹۶، ۱۳:۲۹
کد خبر: 82572786
T T
۰ نفر
مدیرعامل پست: نرم افزار تبادل مالی اتحادیه جهانی پست در ایران فعال می شود

تهران- ایرنا- مدیرعامل شركت ملی پست جمهوری اسلامی ایران از تلاش این شركت برای فعال سازی نرم افزار خرده بانكداری اتحادیه جهانی پست در كشورمان برای نخستین بار خبرداد و گفت: این نرم افزار به زودی خدمات ارایه می دهد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «حسین مهری» روز چهارشنبه در نشست خبری به مناسبت برگزاری دوازدهمین كنگره اتحادیه پستی آسیا و اقیانوسیه در كشورمان افزود: نرم افزار سرویس های مالی (IFS,International Financial Services)،اتحادیه جهانی پست یك نرم افزار خرده بانكداری است كه برای نقل و انتقال های خرد كاربرد دارد.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: دانشجویانی كه در خارج تحصیل می كنند می توانند برای نقل و انتقال های مالی خود از این نرم افزار استفاده كنند و همچنین كسانی كه خریدهای خارجی انجام می دهند به خصوص خرید كتاب می توانند برای نقل و انتقال وجه آن از این نرم افزار استفاده كنند.
مهری اقدام و دریافت مجوز راه اندازی این نرم افزار را از دستاورد های مهم اجرای برنامه جامع اقدام مشترك( برجام) عنوان كرد.
رئیس هیات مدیره شركت ملی پست در ادامه از برگزاری دوازدهمین كنگره اتحادیه پستی آسیا و اقیانوسیه (APPU ) از دوازدهم تا پانزدهم تیرماه امسال در كشورمان خبر داد و گفت: دوازدهمین كنگره با حضور 32 كشور، به میزبانی شركت ملی پست جمهوری اسلامی ایران و همكاری پست بانك برگزار می‌شود.
مهری با بیان اینكه كشورهای تركیه، سوئیس و فرانسه به عنوان ناظر در این كنگره حضور خواهند داشت، گفت: توسعه همكاری های پستی برای توسعه امور پستی در منطقه و همچنین پیگیری راهبردهای اتحادیه از مهم ترین محورهای این همایش است.
مدیرعامل شركت ملی پست، تشكیل كمیته های تخصصی را از دیگر برنامه های این كنگره عنوان و خاطرنشان كرد: توسعه سرویس های الكترونیكی، تجارت الكترونیك مرزی و فرامرزی، توسعه سرویس های مالی (IFS,International Financial Services)، توسعه پایدار و دغدغه زیست محیطی و امضای تفاهم نامه با برخی كشورها از جمله كره جنوبی در این كنگره بحث و بررسی می شود.
رئیس هیات مدیره شركت ملی پست افزود: طرح كلان جی نف؛نشانی استاندارد ملی ایرانیان (GNAF)برای كشورهای عضو با هدف صدور دانش فنی ایران در این كنگره معرفی و همچنین توسعه همكاری های آموزشی با APPU با استفاده از ظرفیت های دانشكده پست و مخابرات بررسی خواهد شد.
مهری ادامه : براساس هماهنگی های به عمل آمده كنگره 2017 اتحادیه پستی آسیا و اقیانوسیه با هدف تبیین و بررسی سیاست های منطقه ای در بخش پستی و تبادل تجربه ها و توسعه همكاری های بین المللی به میزبانی كشورمان در روزهای 12 لغایت 15 تیرماه در هتل المپیك تهران برگزار می شود . محمود واعظی وزیرارتباطات وفناوری اطلاعات ایران و بشارحسین دبیركل اتحادیه جهانی پست سخرانان كلیدی این مراسم خواهند بود.
اتحادیه جهانی پست (UPU) در سال 1874 با حضور 23 كشور تشكیل شد و ایران پس از سه سال به عضویت این اتحادیه كه اكنون 192 كشور عضو آن هستند در آمد.
مدیرعامل شركت پست این كنگره را بالاترین مرجع تصمیم گیری اتحادیه جهانی پست برشمرد و گفت: تاكنون 26 كنگره برگزار شده است كه آخرین آن در سال 2016 در استانبول تركیه برگزار شد و مهم ترین دستاورد آن عضویت ایران در شورای راهبری (CA) پس از 12 سال بود.
مهری اظهار داشت: اتحادیه آسیا اقیانوسیه بزرگ ترین اتحادیه منطقه ‏ای در سطح آسیا و اقیانوسیه و مهم ترین مجمع تصمیم ‏گیری درخصوص توسعه و بهبود امور پستی در منطقه است .
وی با بیان اینكه اكنون 32 كشور در این اتحادیه عضویت دارند، افزود: علاوه بر ایران، افغانستان، اندونزی، بنگلادش، بوتان، برونئی‌دارالسلام، پاكستان، تایلند، چین، ژاپن، سنگاپور، سری‌لانكا، فیلیپین، كره جنوبی، گینه نو پاپوازی، لائوس، مالزی، مالدیو، نپال، نائورو، نیوزیلند، ویتنام، هندوستان، كامبوج، فیجی، میانمار، جزایر سلیمان، مغولستان، وانوآتو، تونگا و ساموآ اعضای این اتحادیه هستند.
معاون وزیرارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینكه ریاست كنگره 2017 برعهده ایران است و به دنبال برگزاری این كنگره ، جمهوری اسلامی ایران ریاست شورای اجرایی را به‌ مدت 4 سال تا كنگره آتی كه در كشور تایلند برگزار می شود ، بر عهده خواهد گرفت اظهار امیدواری كرد: پست ایران با میزبانی بهینه این اجلاس بتواند زمینه لازم را برای توسعه همكاری‌های پستی میان كشورهای عضو و ایجاد فضای هم‌اندیشی و تعامل میان متخصصان پستی در سطح منطقه فراهم آورد و نام كشورمان در عرصه پستی بار دیگر خوش بدرخشد.
به گزارش ایرنا، اندیشه تشكیل اتحادیه نخستین بار توسط چهاركشور جمهوری خلق چین، كره‏ جنوبی، فیلیپین و تایلند مطرح شد و تلاش های این كشورها به امضا و اجرای قرارداد همكاری پستی و تشكیل نخستین كنگره در سال 1965 منجر شد. در كنگره بعدی كه در كیوتوی ژاپن در سال 1970 برگزار شد تعداد اعضا به 9 كشور رسید و سپس با عضویت تایوان تعداد اعضای شركت ‏كننده در كنگره ملبورن در سال 1974 به ده عضو رسید.
برای آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان با كانال اقتصادی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
IRNAeco@
https://t.me/irnaeco
اقتصام **2078**1561** خبرنگار:محمد مهدی بهرامی *انتشار:مژگان توانا
۰ نفر