شناسايي 130 نخبه در حوزه علوم اسلامي و انساني در قم/حمايت از فرهيختگان با اجراي برنامه هاي مختلف

قم - ايرنا - رئيس بنياد نخبگان استان قم با اشاره به اين كه توان علمي نخبگان در نهادهاي استان بايد مورد توجه قرار گيرد گفت: 130 نخبه در حوزه علوم اسلامي و انساني در قم شناسايي شده اند.

به گزارش ايرنا، محمد محمدرضايي، چهارشنبه شب در ضيافت افطاري و نشست هم انديشي نخبگان برتر با مسئولان استان قم اظهار داشت: اين افراد مي توانند در نهادهاي مربوطه و دستگاه هاي اجرايي ورود پيدا كنند تا با استفاده از پشتوانه علمي و هسته هاي پژوهشي نخبگان مشكلات و معضلات استان مورد رسيدگي قرار گيرد.
وي در ادامه گفت: امسال ارتباط دانشجويان با صنعتگران در راستاي بهره مندي از ظرفيت نخبگان در حوزه هاي مختلف به صورت جدي پيگيري مي شود.
محمدرضايي افزود: نخگان داراي توانمندي هاي علمي بسياري هستند كه بايد از ظرفيت علمي اين افراد در عرصه هاي مختلف به خصوص در دستگاه هاي اجرايي استان بهره گرفت.
وي اضافه كرد: بايد كارگروه هاي تخصصي بين نخبگان و دستگاه هاي اجرايي برگزار شود تا نخبگان با ايجاد كارآفريني بتوانند در عرصه هاي مختلف ورود پيدا كنند ضمن اين كه كارگروه تخصصي نخبگان در حوزه گردشگري مذهبي به عنوان محور توسعه استان قم برگزار شده است.
محمدرضايي با بيان اين كه بنياد نخبگان استان قم سال گذشته رتبه اول حوزه فرهنگي را در سطح كشور كسب كرد گفت: با تعامل دستگاه هاي اجرايي و همكاري استانداري قم در حمايت از برنامه هاي فرهنگي موفق به كسب رتبه برتر شديم كه اميدواريم اين همكاري ها استمرار داشته باشد.
رئيس بنياد نخبگان استان قم بيان داشت: نخبگان نه تنها در مباحث فرهنگي بلكه در حوزه هاي مختلف علمي و آموزشي و اجتماعي فعاليت و با برگزاري اردوهاي مختلف جهادي خدمات مختلف علمي و آموزشي به مردم ارائه مي كنند.
وي با تاكيد بر اين كه بنياد نخبگان برنامه هاي مختلفي براي حمايت از فرهيختگان ارائه مي كند گفت: بنياد در حال حاضر با اجراي برنامه هاي مختلف علمي و آموزشي از نخبگان به عنوان بازوهاي توانمند حمايت مي كند.
محمدرضايي، برگزاري هم انديشي نخبگان با حضور مديران اجرايي، معرفي توانمندي هاي علمي و تحقيقاتي نخبگان، برگزاري جشنواره اختراعات رويش، تشكيل شوراي علمي نخبگان، تشكيل هسته هاي علمي و پژوهشي و برگزاري كارگاه هاي مشاوره اي را از ديگر برنامه هاي بنياد نخبگان قم برشمرد.
وي افزود: كارگاه هاي آموزشي و مشاوره اي با استفاده از متون ديني و اسلامي براي ارتقاي توان علمي و عقيدتي نخبگان برگزار شده است.
وي با اشاره به تجاري سازي طرح هاي نخبگان گفت: در ششمين جشنواره منطقه‌اي ابداعات و اختراعات رويش كوهرنگ كه در آذرماه سال گذشته در استان قم برگزار شد بيش از 300 مخترع آثار خود را ارائه كردند كه از اين تعداد 180 اثر به مرحله داوري راه پيدا كرد كه از اين تعداد حدود يك سوم طرح ها موفق به تجاري سازي و كاربردي سازي شد.
8138/ 1175 خبرنگار: فرزانه پيري ** انتشار: رضا عليمحمدي