به گزارش خبرنگار حوزه سينماي ايرنا، اميد معلم روز شنبه در نشست خبري افزود: هفدهمين جشن حافظ اوايل مرداد ماه با حضور 13 داور و جمعي زيادي از هنرمندان و سينماگران برگزار مي شود.
وي با بيان اينكه در اين دوره از جشن حافظ، فيلم هاي نمايش خانگي سال 95 نيز مورد ارزيابي قرار مي گيرد، اظهار كرد: امسال براي نخستين بار در بخش بهترين فيلم، رشد خوبي داشتيم و تعداد آنها به 10 فيلم افزايش يافته است.
معلم ادامه داد: همچنين امسال تنديس ويژه به جشن حافظ با عنوان «علي معلم» اضافه مي شود و اين تنديس به يك ايراني داده خواهد شد كه در سطح ملي براي كشور كار ويژه اي انجام داده است.
دبير اجرايي هفدمين دوره جشن حافظ با يادي از علم معلم و تاثيري كه وي در عرصه هاي مختلف فرهنگي داشته، گفت: در اين دوره از جشن نيز تنديس فعاليت نوشتاري به شهرام جعفري نژاد اعطا مي شود و دستاوردهاي ديگر هنري در بخش هاي گريم، تدوين و غيره نيز در يك عنوان مورد بررسي قرار مي گيرد.
وي با بيان اينكه تدوين فيلم ها در سطح استاندارد بالا قرار دارد، گفت: قرار است به اين بخش بصورت تخصصي پرداخته شود و نامزدهاي دريافت جوايز نيز بصورت انفرادي معرفي مي شوند.
** جشن حافظ برآمده از مردم و براي مردم است
معلم افزود: جشن حافظ برآمده از مردم و براي مردم است و در اين جشن به فيلم هاي پرداخته شده كه مورد پسند مخاطبان نيز بوده است.
وي اظهار كرد: تلاش شده در داوري هاي امسال رويكرد دوره هاي قبل نيز حفظ شود و جشن حافظ تنها جشن خصوصي در كشور است و در واقع كمك كننده جشنواره فيلم فجر نيز مي توان از آن ياد كرد.
تهيه كننده هفدهمين دوره جشن حافظ با بيان اينكه تنديس حافظ كبوتر سفيد بوده كه نماد صلح است، تصريح كرد: با توجه به اينكه جنگ در سراسر دنيا سايه افكنده، تلاش شده از كبوتر سفيد به عنوان نماد صلح استفاده شود و اميدواريم جهان به سمت آرامش حركت كند.
معلم با تاكيد بر اينكه جشن حافظ با رعايت تمامي موازين اسلامي برگزار مي شود، گفت: در شانزدهمين دوره جشن حافظ حواشي بوجود آمد كه مربوط به خود جشن نبود و امسال نيز به هنرمندان تاكيد شده پوشش مناسبي داشته باشند.
جشن سينمايي تلويزيوني دنياي تصوير يا جشن حافظ توسط مرحوم علي معلم مدير مسئول و سردبير مجله سينمايي دنياي تصوير شكل گرفت.
نخستين جشن سينمايي تلويزيوني دنياي تصوير يا جشن حافظ در سال 1376 برگزار شد و تاكنون 16 دوره خود را سپري كرده است.
سال گذشته و در شانزدهمين دوره جشن، پوشش هنرمندان و ميهمانان با واكنش تند يكي از نشريات مواجه شد و اين اتفاق حاشيه هاي را براي اين رويداد رقم زد.
علي معلم 23 ارديبهشت سال 1395 به علت سكته قلبي در سن 54 سالگي درگذشت و هفدهمين جشن سينمايي تلويزيوني دنياي تصوير يا جشن حافظ بدون حضور وي برگزار مي شود.
فراهنگ ** 9022 ** خبرنگار: رقيه نوري * انتشار: اميد غياثوند
دبير اجرايي هفدهمين جشن حافظ خبر داد:
افزودن تنديس ويژه «علي معلم» به جوايز جشن حافظ/برگزاري جشن با رعايت موازين اسلامي
۱۰ تیر ۱۳۹۶، ۱۲:۴۳
کد خبر:
82582001
تهران - ايرنا - تهيه كننده و دبير اجرايي هفدهمين جشن دنياي تصوير يا جشن حافظ از افزودن تنديس ويژه «علي معلم» به ديگر جوايز اين رويداد خبر داد و با اشاره به حواشي روي داده در دوره گذشته جشن حافظ تصريح كرد كه به هنرمندان تاكيد شده براي حضور در جشن پوشش مناسبي داشته باشند.