سمیه آشتیانی روز یكشنبه در گفت وگو با ایرنا عنوان كرد: این طرح در سه مرحله با زمینه شغلی یكهزار و 200 نفر اجرایی می شود و نمونه آن با سرمایه گذاری بخش خصوصی در خاورمیانه وجود ندارد.
بخشدار آشتیان عنوان كرد:درحال حاضر به غیر از ارزش زمین كه به صورت دولتی تامین شده ، میزان آورده سرمایه گذار چهار میلیارد ریال است كه سوله سازی، عملیات زیرساختی آن نیز انجام شده و پیگیری ساختار انشعاب برق و گاز برای این واحد در دست انجام است.
آشتیانی اظهار كرد: بهره گیری از تسهیلات بانكی برای مرحله اول این طرح با جدیت دنبال می شود.
وی توضیح داد: با توجه به اهمیت این طرح بزرگ صنعتی برای آشتیان، پروژه مذكور به دفتر امور مناطق محروم كشور نهاد ریاست جمهوری معرفی شده است تا روند كار با سرعت بیشتری پیگیری شود.
بخشدار آشتیان توضیح داد: لوله های بدون درز در صنایع مختلفی كاربری دارد كه تولید كپسول های سی ان جی ، صنعت خودرو و حوزه هایی از تولید كه با فشار بار بالا همراه است كاربرد دارد.
آشتیانی خاطرنشان كرد: ایران درحال حاضر نیاز خود را به این محصول صنعتی با واردات پاسخ می دهد اما، با بهره برداری از واحد مذكور بخش عمده ای از نیاز داخل تامین می شود.
آشتیانی عنوان كرد: آشتیان از شهرستان های موفق استان مركزی در زمینه توسعه واحدهای صنعتی و پرداخت تسهیلات رونق تولید است به طوری كه در سال گذشته رشد 150 درصدی در پرداخت تسهیلات از صندوق كارآفرینی امید در آشتیان به ثبت رسید.
وی افزود: توسعه صنایع روستایی در اولویت برنامه ها در آشتیان است و در این راستا ساخت یك واحد تولید كننده مصنوعات فلزی در روستای هزار آباد و واحد تولید كننده تیرچه بلوك در شهر آشتیان قطعی شده است و علاوه بر آن ایجاد یك واحد تولیدی كفش نیز در روستای كردیجان در حال پیگیری است كه این واحد 40 فرصت شغلی را به همراه دارد.
آشتیانی بیان كرد: در كنار استقرار و ساخت واحدهای جدید در آشتیان، احیای واحدهای نیمه تعطیل نیز در دستور كار قرار گرفته و عملیات اجرایی توسعه یك واحد ذوب روی با دریافت تسهیلات رونق تولید در دست انجام است كه با تكمیل آن ظرفیت شغلی 20 نفر در این صنعت به 70 نفر افزایش می یابد.
وی گفت: روستای زرنوشه در آشتیان صددردصد صنعتی است و با 20 كارگاه فعال به عنوان یكی از الگوهای موفق استانی در اشتغال صنعتی روستاها مطرح است و علاوه بر آن در روستای مزرعه نو نیز واحدهای تولیدی فعالی دارد كه محصولات آن به كشورهای دیگر صادر می شود.
وی اضافه كرد: علاوه بر این طرح بزرگ طرح ساخت نیروگاه بادی 50 مگاواتی شهرستان آشتیان نیز در حال پیگیری است و در آخرین نشست رسیدگی به این طرح در هفته گذشته مقرر شد كه سرمایه گذار برای عقد قرارداد با منابع طبیعی و دریافت زمین وارد عمل شود.
آشتیانی تصریح كرد: در هفته دولت سال جاری نیز عملیات اجرایی ساخت یك سیلو با اعتبار 10 میلیارد ریال در آشتیان آغاز می شود كه دریافت تسهیلات آن در مراحل پایانی است.
شهرستان آشتیان به عنوان یكی از توابع استان مركزی با جمعیت بیش از 16 هزار نفر در 95 كیلومتری اراك واقع شده است.
34 واحد صنعتی در حوزه صنایع بزرگ در آشتیان وجود دارد كه 14 واحد آن فعال و بقیه راكد و نیمه فعال هستند.
این شهرستان صاحب 42 كارگاه تولیدی و صنعتی كوچك و زودبازده است.
6992/6013/خبرنگار: آذر اسفندیاری***انتشاردهنده:مژگان حیدری
اراك - ایرنا - بخشدار آشتیان گفت: مرحله نخست ساخت واحد تولیدی فولاد و لوله های بدون درز (مانیسمان) در آشتیان آغاز شد.